Backlöpning is the shit?

Körningen idag gick inte så jäkla bra, va astrött. Men hey, va gör de om hundra år?

Sen hem, sovaaaaaaaaa i en timme ungefär sen mat sen träning. Värd dag  mwepp.

Träningen var halvt dödande, idag som igår. Hade fille och damn va vi får springa. Dock var larsson där idag, de va mycket trevligt. har allt saknat den flickan lite =D.. jag fick mina pörrsaker och så pratade vi om dom och skrattade en hel del hoho. Men iaf så skulle vi springa ett varv runt plan asfort, jag och larsson sprider såklart slöisplaner direkt och säger tyst (vi lägger oss sist så att vi bara behöver jogga) i samma stund ropar fille ( SARAAAAAAAAAAA, DU TAR TÄTEN, tack så mycket fille, verkligen, sara med konditionen också, tack =P).. jag sprang iaf som en gnu, och jag tyckte allt att jag tog ut kurvórna fint, men icke! "spring ett halvt varv till för ni fuskade! Geytränare.
Sen upp till backen (vid falbygden där i skogen nånstans) och sprang massa sånna, jooobigt. Sen bara roliga saker kvar puuh. =) känns jävligt najs =)

nu ska jag snart sova igen för uppgång halv sex imorrn.orkaaaaaaaa näe för det ska bli fint väder också. nåja, vi ska väl ut och gå hoppas jag. kanske får lite sol på en axel eller två. Jag vill inte jobba imorrn, jag orkar inte.
men men, på fredag så är jag ju ledig iaf, då ska jag leka med annis =) kanske bada eller nått trevligt.
Och på lördag ska jag och marre upp till pankapöen och bada då med. myyysit värre. vi ska ta kort i bikini fast utan överdel på klipporna? (ja, det var en lögn, men även ett internskämt ;D)

jaja. såäremet.

peace


Låååååååååååång dag

Fyyyyyyyyyyfan för att gå upp halv sex på morgonen. Jag va så jäkla sur så jag höll på att döda nån. Den nån var mamma eftersom hon var den enda tillgängliga. hon gillar inte mig när jag är sur. Men sen belv hon glad igen, när jag blev glad.

Dagen på jobbet började då klockan sju nollnoll. Otroooligt trött och ständigt gäspande klarade jag av de första timmarna. Sen GICK jag aaaaaaaslångt (typ fån byttochnytt till centrum!).. för att gå och möta chefen annie..vägen ledde oss till sommarhemmet, vi var på apt (personalmöte).. gött med mat iaf, skulle jag vilja säga. sen återigen till jobbet där jag inte gjorde så många knop. Lyfte lite, lagade lite mat, spelade yatzy tre ggr (kom tvåa alla ggr!) och läste hänt extra. Jäääääääättespännande dag, näe. Men det var helt okej jobb ändå. Men gick ju bara brevid idag. Blir värre på tor, mkt lyftande, min rygg kommer va trött efter dessa kommande fyra veckor.

Efter jobbet skjutsade min kära arbetskamrat lasse mig till stan för att ge mig in på ett mkt trångt och varmt vero moda. READAG, orka. Men jag hittade ett par assnygga jeans och två toppar.. Mysigt. och min kusin va jättesöt i sina lockar (hon jobbar där och jag flätade hennes hår igår, inbakade saker)..

Efter veromodabesöket som varade fan  två timmar eller nått så åkte vi hem, mammsen och jag, för att snabbt slänga i mig lite mat och sedan åka buss in till stan för att träna fotboll med mördarfille som vi Bara springer med, nästan... huvvva, de va jobbigt men sååå behövligt. kropp, kom i trim nu!

Och vårat resplanerande är i full gång,mest bullshit än så länge men kul är det och kul kommer det bli om vi kommer iväg och ojojoj ! :D NAAAAAAAAAAAAJS

jo, men summan av kardemumman är att jag är glad idag. ANNA FICK KÖRKORT idag också.. GRAAAAATTIS till henne gånger tuuusen, stumpan min :D
glad, som sagt. tjänade lite pengar på att inte göra nått alls nästan, fick lite kläder som present men ändå och tränade bort lite fläsk (det syns dock icke)...

lev väl
peace
(nope, inga bilder idag)

Oh Baby I Love Your Way

Lyssnade på den låten igår (rubrik), den e go.

Igår hittade jag inte på nått värt, vilket jag visste redan innan. Gårdagen gick mest ut på att ligga på soffan och titta på tv. Dock lagade jag mat, men blev asarg för att jag inte kunde göra så att allt blev klart samtidigt och sånt så elin fick ta över när hon kom hem. Sara med tålamodet, inte. Min bakfulla illamående mage som jag hade i lördags har fan hållt i sig tills idag, shit inte dåligt länge. Men martin sa ju till mig att äta fil i morses, och han hade rätt sötnosen, det gick över då.

Idag har jag vart på möte i morses, cyklade med martins cykel ner till stan (och för er som inte vet att martin är lång och jag jättekort så är det iaf så, så räkna inte med att jag nådde ner till pedalerna när jag satt på sadeln) för att gå på ett möte med min chef, vi skre anställningsavtal å sånt där man ska skriva på. Vet knappt vad. Det gick ganska fort iaf, och sen skulle jag då cykla hem. UPPFÖRSBACKE. Fasen va svettig jag blev (nej, min kondis är inte alls bra och det tänker jag då aldrig påstå heller =P)....... shit de va jobbigt.

Efter mötet tänkte jag sova lite till, för det gjorde ju martin. Men jag kunde inte sova så såg på tv istället, de va inget bra, bara ricky lake å sån shit. Så vid tolv var jag trött på dåliga talkshow-program så jag ville att martin skulle sluta sova. Det var inte det lättaste, för den mannen gillar verkligen att sova. Nåväl till slut så vaknade han väl men de va dumt för satan va katig han va ongen. Vi slogs lite å skallade varann och så. Sen blev vi vänner, sen slogs vi lite till. Sen åt vi frukost. Sen börja allt om igen, han skyllde på att han var tvungen att vara elak mot mig när vi var i hans säng. Jag fattade mest inget, men de va ganska kul emellanåt iaf =) hiihi han e söt när han fular sig också.

Sen efter maten somnade vi nästan igen sen satte allt möjligt folk igång och skulle ringa och skicka sms till min mobil (eller ja min mamma, min pappa och min kusin var det väl mest :OP)... så då blev jag pigg men inte han så då var det till och bli irritationsobjekt igen. han gillar inte mig när jag inte vill sova när han vill. Men skulle vi sova när han vill det jämt så skulle vi sova bort varenda jäkla timme av dagen. usch nej. Mys är bättre. Vi kollade lite på resor också. Ohhh va det ska bli gött att komma bort. V.33 it is =)

Och det ösregnar ute för er som inte har märkt det. HATA REGN! jag blev blöt och kall när jag gick hem från bussen. Dåligt humör. Men sen efter duschen gick det över. Nu har jag kollat på tv igen, vilket typ är det enda jag gör. För övrigt är jag INTE ALLS avundsjuk på elin och anna som just nu sitter på flyget till cyyyyypern, INTE ALLS! cräp.. själv ska man ju upp klockan halv sex imorrn, ta bussen halv sju och jobba till halv fyra. graaaattis till mig :S. Jag är trööööööööött så ska nog sova snart.

Jag saknar redan martin, men det är nog mest för att jag inte kommer träffa honom på ett tag, doh.. jobb, I don´t like it.

Men men häbliväl.

CIAO <3


Ja men dom är ju så sööööööööta. Olof och martin ;D;D;D;D;D;D;D;D <3
Martin och Olof

Tankar i ord?

Jag pratar ofta om martin här. Och det tänker jag även göra denna gången. Men nu är ni i alla fall förvarnade.

Tankar är djup skit.

Förut låg jag och kollade på tv:n. Så började jag plötsligt fundera lite. Kom att tänka på första gången jag träffade martin efter att jag och dennis hade gjort slut. Alla visste vad som skulle hända, alla visste att det skulle bli vi, utom vi själva typ. Men det är inte det viktiga. Det jag tänkte på var promenaden från festen hos agnes till plantis. Alltså hela ströget ner och lite till. Vi gick där och höll varandra i handen. Mina känslor var blandade som aldrig förr. Martin-Dennis-Martin-Dennis, hela tiden. Förvirrande, men killen jag gick brevid verkade då veta vad han ville. Gång på gång stannade han oss för att böja sig ner (ja, det är ju ändå typ en halvmeter ner till mig för hans huvud) för att ge mig en k-y-s-s. Det låter så fint, och det var fint. Men ändå som sagt väldigt förvirrande för mig. Jag visste inte vad någon ville och inte minst vad jag själv ville. Vi mötte flera vi kände som undrade om vi var tillsammans, svaret var såklart nej, men vad var vi då? och varför höll vi på sådär? Nåväl, jag tänkte bara försöka skriva ut i ord vad jag tänkte, och det gick väl sådär. Det blir aldrig samma sak. Det var en underbar kväll just då i dom ögonblicken. Men andra saker gick käpprätt åt helvete, men de va ju inte dom sakerna jag tänkte på.

Jag älskar att minnas dom bra sakerna. Men ibland känns det så svårt, för de dåliga sakerna vill alltid trycka sig in och lyckas alltid bli större och viktigare än de bra. Märligt. Och nu menar jag allmänt om allt möjligt, inte om mig och martin.

Jag måste skaffa nån mer hobby, eller fler vänner att umgås med. För man kan ju inte sitta här och filosofera hela dagarna. Det funkar inte så. Ge mig mitt körkort så jag kan åka från den här platsen tack. 20 dagar återstår... det känns längre än vad det är. Och jag orkar verkligen inte plugga teori. Självdisciplin kom igen! Förbättring behövs när det gäller den. Otrolig förbättring. Samma sak när det gäller allt som har själv i början. Självförtroende och sånt där ni vet. Men det håller på, det går iaf uppåt nu.

Igår fick jag klubbor av martin att ta när jag blev sötsugen sa han, haha det är jag jämt så tack för dom martin, mycket goda och mycket söta!

Jag skulle kunna babbla i timmar om allt jag tänker på. Men det tänker jag inte göra. Jag tycker lite synd om er som läser ända ner hit ändå. Bra jobbat!
Snart kommer mammsen och pappsen hem. jag gillar mina päron faktiskt, mycket bra människor. Och idag vattnade jag blommorna, snart ska jag laga mat, vad händer med mig :O.. hiihi så duktig har inte jag varit på evigheter.

Jag ska sova hos min gölleplött sen. Och imorrn på möte vid 10, Gah va jöööbit!

Nee, nu ska jag göra nått värt (det kommer jag ju inte göra men det låter bra)

Ciao!

Flower

Marieflickan har fixat lite med en bild. Så då är inte jag den som är den,
jag lägger ut den på momangen. Fint eller?

För övrigt ska vi på:
solbadätautevarjedagochdrickadansapökaochpartaresa

De va allt för denna gången

Marrebarre fixar och donar ;P

BAKISdag

Å fy helvete vad dåligt jag mår idag. Värsta ever. Vaknade med huvudvärk som inni ! Gick ner, knarkade lite alvedon med krille, sen var huvudet så tungt att jag har legat ner så mycket som möjligt. Martin fick till slut låna annas moped för han orkade inte cykla in till donken (han hade ALDRIG cyklat ändå :P). Sen var det en chilldag så det skrek om det. Och är fortfarande. Jag å krille satt och kollade på tv:n och halvsov och min mage var (och är fortfarande) i världens uppror. GAH! I don´t feel very well people. Duschningen förut var en plåga, magen mådde verkligen verkligen inte bra :P.. haha shit alltså, verkligen värsta bakisdan ever. Men igår hade jag mycket trevligt. Märkte att några inte hade det men de flesta verkade ju iaf trivas. Det är huvudsaken =D. Efterfesten hos grannen var gemytlig med supning och sjönsång rätt igen, mums. Blev en sen natt. Men vi missade inte att gå upp till midsommarkransen och fulla och fina dansa runt den och sjunga de låtar vi kom på. Typ små grodorna och sånt. Hhihi, kreativt gjort. Och tack esset för lånet av kavajen, mycket gentlemannamässigt. Idag har vi ätit massa feta saker och de va gött fast ändå inte, kladdkakan va asgod men jag ska inte berätta vad som hände med den sen. USCH Sen när martin kom tillbaka blev det pirre. Inte bra för en illamående mage, men det gick ner iaf... Bra skit!
 
Såg på matchen förut också. KATASTROF. Tysklad pissar på oss och trycker in två fucking mål på typ 12 minuter! Sen lucic utvisad pga en domare som var lika KATASTROF han. Vadååå utvisning, bullshit!
Henke missar straffen, bra jobbat killen, sjuttio meter över ramarna. Stackars ljungberg krossad som fan. Men det vet ni ju, hemskt var ordet.

Efter matchen gick jag och martin upp å sov. De va behövligt. Å nu åkte han hem, alldeles för tidigt =(. Och ska väl till eddie. Men men, mungiporna upp saris dahlin, mungiporna upp. Man ska ju inte klaga, men det är jag expert på. Bara merris inte tröttnar, då vet jag inte vad som skulle hända med moi.

Jag vet bara att jag tänker way too much. Och alldeles för ofta. Och förvränger allt till min nackdel. Men det löser sig väl. Det brukar bli så. Jag behöver åka nånstans. Är inte alls avundsjuk på elin och anna som ska till cypern på måndag, INTE ALLS! Jag vill också åka bort, jag behövert. Men han som jag vill åka med vill inte åka med mig. Whainandet fortsätter... Jag fortsätter i mitt huvud istället, ingen som vill se mitt gnäll! BAH!

för övrigt är Nikotin dåligt för människor. Jag hatar den idioten som kom på snus och cigaretter, hatar!

Nu var det väl inget mer.
Lev väl
Peace


(gulligaste ongen i stan, och så jag då, inte alls dragen ^^)
SötnosenJa skäms inte

Jobbiga ungar - vattenkrig

BAH!
Första dagen med ungarna på fotollsskolan var igår. Och redan idag är jag helt jäkla slut. Det är helt otroligt att två ledare (jag och erika) kan tröttna så fort på endast 10 st små 7-åringar. Dom klänger å whainar och gråter och hänger och rycker och drar och är allmänt irriterande.
GAH!
"Om det inte blir som jag vill är inte jag med"
"Om inte jag får vara med i hennes lag tänker jag inte vara med"
"Nej inte den leken, den är så trååååkig!"
M.m M.m
Ge mig lugn och ro tack.

Igår på morgonen klockan 8! (ja jag sover vid den tiden när klockan står på ringning klockan halv 12!) kommer min moder upp med telefonen och säger att min kommande "chef" vill prata med mig.
Hon gjorde min ganska lugna och chilliga nästa vecka mer jobbig. Jag ska på ett personalmöte (wie! jag känner inte en enda kotte och alla lär vara asgamla). Plus att jag ska gå brevid någon under två dagar nästa vecka. Alltså minst tre tidiga dagar plus en körlektion på onsdag klockan 12 (bra att veta om ni är ute på vägarna vid den tiden). Pointen med denna lilla text är iaf att jag hatar när folk ringer och väcker mig klockan 8 på morgonen! men men, ibland får man offra sig, jag somnade ju om.

Efter fotbollsskolan åkte jag hem och hade tröökigt. Så jag bakade en kladdkaka. Dock hann den preeecis bli färdig tills peter och martin och co hämtade mig. Jag tog med mig kakan till familjen green (kladdkaka är en grejj jag kan, en av få grejjer faktiskt). I´m not a king in the kitchen så att säga. well well vi åker alltså hem till dom för att sedan ganska raskt dra vidare till bion för att med eddie och co kolla på matchen. Mycket spännande match. Dock förstörde några vissa! männsikor nånstans i andra halvlek genom att heja på England och vissla sönder ören av folk, det blidde nästan lite fight där i salongen. Det var väl trevligt iaf. Glada miner efter sista målet. Även från min sida såklart. Hem, åt kladdkaka och sen somnade vi efter en kram och fjorton pussar, ungefär. Han är för söt den där ongen (martin), fast katig som få! I morses åkte han på lite smäll på grund av hans katighet (ja, det slutade med att jag slängdes överallt och kanske, kanske, kanske förlorade den fighten lite, pyttelite).

Vidare till fotbollsskolan idag igen. OjOjOJ va klängiga ungarna blir på en dag. En skulle bestämt rida på min rygg vart vi än skulle och andra skulle sitta i knät på mig vad vi än gjorde (lite smått irriterande när vi åt jaaaaaaaaaaaaaaaaaa). Sen kom de "hemliga gästerna" som var tre stycken a-lagsspelare. Charlotte, Emma och Jossan. Charlotte var med i vår grupp och hon spelade lite och så, hände inte mkt mer men det kanske var kul för dom små barnen. Ojojoj. I´m tired. Och imorrn är det sista dagen, vilket innebär VATTENKRIG,nej jag vill inte dit imorrn, Låt mig slippa.

Vad händer imorrn sen då. Keine ahnung. Inget är planerat. Som vanligt. Det får väl bli till att hitta på nått kanske. Den som lever får se, som jag brukar säga. Jag vill leka med martin. men martin är väl garanterat upptagen.

FF hela helgen ;) niccce värre lr? Det återstår att se.

Verkar bli rätt mycket folk på midsommar. Bra skit hoppas jag.

Jag måste nog städa imorrn kom jag på nu. Cräp, jag som tänkte hitta på nått kul.Där gick de roliga åt helgotta. Darn.

Men annars är allt lugnt.


Peace



We belong togheter <3
He´s my manWiho

Halkkörning och Skoskav

OJojOJ...

Dagen började med halkkörning. MYCKET roligt för er som inte vet det redan. Damn va man fick bromsa hela tiden. Å kana, å glida å allt möjligt. Hihi. Jag och syster hade mycket kul åt dom två noobkillarna som åkte bakom oss, dom kunde inte göra nått så smoof som jag å Elin ;o).. så vi blinkade åt dom med helljuset och även med lite andra lampor skulle jag tro (elin gjorde, jag vågade inte, men eftersom att det va jag som körde så trodde dom nog att det var jag ändå, DOH!)...Skitbra dag iaf. Askul att pålleboy å bassen va me ;) Goa gubbar må jag säga. Men vi falköpingsbor var nog lite för högljudda, kanske skrämde dom stackars allingsåsarna eller vart fan dom nu kom ifrån. för två killar (dom som körde bakom oss) blev underkända.och dom skulle ha kört upp på onsdag, stackars satar :S

Sen hem, fläska lite med glass å mat å shit sen iväg till matchsamling.På vägen till den ringde MIN Anna! henne saknar jag...

... Inte ett piss motiverad med skoskav och assega ben traskade jag runt på plan under uppvärmningen. Men sen så startade matchen och skultorp tog direkt tag i bollen och hade spelet på vår planhalva nästan hela tiden. Men vårt starka försvar (hanna, erika, jag å öh lollo eller Ida L ? ;P) höll tätt. Och elin såklart. Vi tog oss upp på deras planhalva en gång typ under första halvlek och annelie vänsterdojjan lobbar över målvakten och gör ett mkt fint mål. Ledning i halvlek till oss alltså. Orättvis ledning skulle jag kalla det trots att det var vår ledning. Andra halvleken tog vi över mer och mer och det stod 3-1 när Elin målisen dahlin blir utvisad. Moahaha, lite kul faktiskt. Då gör skultorp 3-2 för den nya målvakten erika trodde som vi andra att bollen skulle gå över. Men vi lyckas hålla tätt de sista minuterna och slutreslutatet blev alltså 3-2. Wie.

Merra merra merra. Spelar matcher med 3 olika lag. Pöckot. Å leker mest med Eddie. Men men. Miss him anyway, och det återkommer ju varje gång jag skriver. Kan inte hjälpat. Men jag har blivit bättre. Tänker inte lika mycket. Kan hålla mig längre. Bra skit saris, bra skit. 

Denna veckan ska jag ju vara med på fotbollsskolan dårå, så då kan vädret va lite halvdant, det skiter jag i.. men sen vill jag hemskt gärna ha två eller tre (eller hur många veckor det nu är till vecka 28) veckor med asbra väder å massa sol. Fixa det någon, snälla? Bada bada bada å moffamoffamoffa. Me like.

Midsommar blir (om jag inte nämnt det innan) "firad" hemmifrån med massa 88 och Martin Mohahaha, rätt åt honom ;P... närå, men de blir nog bra. Sen är det nog 26 dagar kvar tills man är stor tjej ;o) (18)... känns jääävligt bra! =)

Allt för mig.
Tack.
Peace <3

Hur coola e inte vi då ;o) mohahahaha

Ey yo


 

Magvärk och grillning

Vaknade lite lagom tid idag. Halv 2. Iof är det lite för sent när det är soligt ute men men de va gött iaf. Blidde till å äta frukost sen göra iordning sig för att åka på kalas i stort sett. Till Floby där kusinen och mosters man har fyllt år. Vi grillade och lekte med Dolly å hade trevligt =).

Dock har jag haft lite ont i magen idag av en naturlig anledning. Jag hatar naturliga anledningar till magvärk. BAH! 

Nu sitter jag och myser i min nya dress från landslagets fotbollsskola eller vad det heter, asnajs är den. Å myyyysig.

Saknar min Martin också. Men det är inte så konstigt. Det gör jag ju jämt när vi inte ses. Han fiskar. Och idag har han gjort TVÅ spontangrejjer, I´m veryvery Happy! ;D Uppskattat som fan å underbart å allt. I Just LÖÖÖÖöööÖÖÖÖöööVE Him ... MUMSMUMSMUMS

Beställningarna från Bjerkes party har tydligen kommit fram äntligen. MOHAHA pörrit.

Jag tänker fortsätta snacka nonsens för jag har trööökigt

Imorrn ska jag, min syster, basse och pålleboy halkköra. WIHOOO ska bli asasköjj =) Missar alltså en dag med alla småungar på fotbollsskolan. Synn (näeeeeee, jag ljög, de e rätt gött å bara ha hand om de tre dar).. Erika klarar nog de själv :D

nananana..nån gång under sommaren ska jag å merris åka till onsala troligen. Till min moster å deras stuga. När dom är där för då blir vi uppassade och det vet alla att vi gillar. Vi klarar inget själva ;oP.. sol ska det va för det är nära havet å då blir man steeeeeeeekt.. å shopping å grejjer =) wiewiewie.. det kanske blir av om vi hittar nån lucka.

ahaa, vad ska man nu ta upp.. sorgligt att inget mer händer i mitt liv.. öhhhhhhhhh...

Wihoooo värt med överstruken text... MWEPP

Merris und Saris goes K-I-S-S-I-N-G <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Av marie :p
Marrebarres verk... finfint ;D
Jag visste ju att jag hade stor röv, men är verkligen knäskålarna så stora marre? :P
Ser lite gravid ut också, men wtf, jag gillar ju också kakor. Och inte skäms jag över att moffa ! =)

"Vad ska jag göra jag är full men jag försöker" nananana

"Everytime we tuch I get this feeling" nanananana

Peace <3

Sol och Bad och Heta män

AMEN TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag är obra på att hålla igång mitt bloggande. Men men vad gör det om hundra år. Jag är glá ändå....

Igår så slutade skolan dårå å vi är därmed ett sommarlov och två terminer närmare STUDENTEN (ahh svinlångt kvar men kommer dö om jag inte tänker framåt. dö!)
Å sen efter den asovärda avslutningen (mentorerna bjöd på glass å hade sig, dä va iofs gött men resten kunde kvetta) så begav jag mig med aaaasmycket shoshave (skoskav) till en nyvaken Martin Green. Vi skulle bada och så ringde vi marrebarre som ett ögonblick senare kom med sin heeeta svarta bil (varm alltså, ah å söt också marie, *blinkblink*) Vi åkte först till ÖB å köpte gooodis sen till pankapölen för att svalka våra heta kroppar.. mycket hett den dagen, OJA!
På kvällen bjöd min syster mig på mat på mingus, Tack kvinna! jag är i behov av fler ekonomiska bidrag om nån är intresserad?
Efter mingusbesöket, med sannis,saris å annis också så jävlar drog vi genom stan med musik! Mohahaha de va sköjj för alla glodde å tyckte säkert att vi va värsta fjooortisarna,, men hey, va gör man inte?
Promenaden ledde till skolans beachvolleyplan, Jag och sanna ägde mest (eller inte, men men de kan ni juh tro)
Sen kom mer folk och det var gemytligt.
Sen kom lena å martin och hämtade mig å vi stack till gudhem, somnade tidigt, men inte för tidigt ;)

Idag vaknade jag av bögväckarklockan. Dags att träna. Med fille som inte hade tejp. In i det dära rummet på hörnet och så fick tessan tejpa mig Moahaha...ASMKT löpning men de va gött.. förutom att jag hade aaaaaasmycket skoskav...sen åkte vi hem, packa matsäck åsså upp till panka med merra,berra,johan å elin. Mysig dag igen. Tack för de :D

Nu försöker mamma få med mig upp till containern och gå ut och gå å grejjer. Hur pigg tror hon att jag är? puckot... jag kanske går med över vägen till containern, men inte läääääääängre för allt i världen!

Jaopp, jag är lat. Men det är inget jag skäms över.

Nu vet ni lite.

Jag kan för övrigt ALDRIG få nog av min fina pojk. MartinMartinMartin, i hövvet. Alltid. Kärlek till honom <3 ! :D

Peace
---------------------------
23:43
Jag vill inte bo i Gudhem. det är Rätt så segt.

Hektig Helg

Oh kärebarn. Helgen har varit minst sagt stressad. Eller iaf fredagen. Min lilla pojk tog ju studenten så det var upp svintidigt på morgonen för att göra i ordning sig, sen in till stan med alla nallar å presenter å grejjer hit och dit. Sen till familjen green för att gå med dom till odenhallen och se på den lilla tillställningen. Mycket bra :D... Jocke och Emil sjöng kanonbra. Svante var dock lite trist som vanligt.
Efter odenhallen hem till familjen G igen för att äta en liten macka innan vi skulle gå ut igen (och jäääklar vad ont jag hade i fötterna av mina skor vid den tidpunkten!) och kolla på kortegen. De va jättetrevligt, jag och krille stod och hälften av klasserna minst "vem vill ha ett år kvar". Där stog vi och log, inte alls avundsjuka, INTE ALLS! :P
Sen ner till stan med alla nallar som naturligtvis trasslade ihop sig! BAH jag blev helt galen å svettigt var det å hej å hå.
Efter det kollade vi på ströget ett bra tag innan jag åter igen drog mina ben uppåt mcdonalds till för att svänga in vid merris å berris gata och fira dom.
Efter en himla massa folk hos dom och lite champange hit å annat mumisgt dit så gick jag ensam till mackans hus på förfest med några goa pers. Det var askul å jag skratta så jag grät åt theodor mest halva kvällen, åh kärebarn! :D

På plantis där jag satt där jag brukar sitta numer (på muren, speciell plats) :P... där kom några treor fram och sjöng den fint omgjorda lilla snigel låten. Lilla tvåa lilla tvåa FAN va du är ful.osv.... Mycket vackert. Inte alls avundsjuk. INTE ALLS!

Gårdagen spenderades mest under solens sköna strålar (okej, vi gick upp vid ett men ändå). Dock var natten så jäääävla varm. Fixa fönstret martin green, annars får du sova själv resten av sommarn (eh, tänk om han ser det som en chans och inte fixar fönstret för de ;P då jävlar). Sen till P:as.. träffa anna å mackan, sen tillbaka hem å hade vattenkrig. Jag tiggde till mig den stora vattenpistolen så jag skulle nog säga att jag vann. MOAHAHA, han vill ha revansh i veckan :D

Nu har jag kollat på balen. FINASTE MARTIN Å FRIDA .... åh kärebarn.. Inte alls avundsjuk INTE ALLS ;) (ältarN)..... jaja ett år kvar. Man får hänga i. Men just nu kan skolan suga min PUNG

LEV VÄL PEACE!

Wihooooo

Sara har ääääntligen ett jobb! Tack Annie-marie eller vad hon nu hette. Och jag tror till och med att det kommer bli kul! Jag kan tyvärr inte gå in på detaljer för det är lite sekretessbelagt eller vad det heter. men jag ska iaf vara personlig assistent =).

Nåja, sluttjoat om det. Igår somnade jag ca klockan 20, JA, 20 = åtta på kvällen!... Sen vaknade jag ett på natten av att jag kom på att jag hade gjort en märklig sak någonstans mellan 20-01. Jag hade ätit ett piller (vilket är inte så svårt att lista ut), som egentligen skulle tas nu i morses. That's weird sara dahlin. I'm weird. Men men det bjur jag på.

Idag har det varit skola. MVG i spanska, trots att jag fick g+ på grammatikprovet, mohaha.. tack teresita! :D Sen gick vi väl en kvart på samhällen, örka inte mer, gick och åt tre! korvar ist. Damn.

När jag och siss kom hem satte vi oss och skrev alla jävla lappar till hängapåstudenternagrejjerna. Vi skrev dom på datorn, men tro mig, det var jobbigt ändå.

Ikväll ska vi spela match, funfun.

Jag sitter mest och väntar på att herr green ska höra av sig som han så snällt lovade igår. Slutar väl med att jag gört sen iaf, måste sluta toffla så! cräp...! (uppd.: JA jag gjorde det igen. Jag tofflade. Jag ringde. Jag Jag Jag. Jag ångrart nu But it's too late.)

Hoppas togan var trevlig studenter!

....Imorrn har jag en jävla massa å göra och får spendera hela dagen med martins familj, trevligt trevligt men kommer vara jäävligt trött på kvällen känns de som ;P hihi....

Lev väl.

Sara D

Snabbis-sommar?

Fasen vad jag inte orkar göra de sista inlämningarna. Måste börja idag, eller? Tror inte jag orkar. Jag har annat för mig, ehh?

Men vad bra att Jan ställde in fredagsträningen och satte den klockan 10.00 PÅ LÖRDAG ISTÄLLET, nej tack Jan, det kan du få gå på ensam.

För studenterna är det sista ordnandet nu de här dagarna medan vi stackars tvåor avundsjukt får titta på. Ett år kvar Sara, med klassen, bästa klassen? Eller inte, men det får väl gå. Helst vill jag att sommaren ska gå fort som satan nu så att trean går ännu fortare. Imorrn vill jag att den där bruttan ska säga: Grattis lilla snärtan, du får jobba hos oss i sommar. Ja jag vill ganska mycket. Jag vill åka utomlands, helst med Martin för han e het ( eller på grund av någon annan anledning som jag inte kommer på för tillfället ). I år blir det inga blommor till de studenterna jag ska hänga på. De får annat smått å gott istället. Mest för att jag inte orkar stressa i slutet. Moaahhaa.

"Trivseldag" idag på berget, Ja det var ju förbannat trevligt!! inte ... En snabb tipspromenad (tack ahmed som bar min tunga väska) sen två körvar sen drog vi. Sen missa jag och Ida bussen, jäkla chaufför, han såg oss springa! bitchen....
Jag har tagit hem min klarinett idag som hade legat i mitt skåp sen början av ettan! WOHOO 

Övrigt som hände idag var att vi var på osten där det luktade jätteilla, Fanny å Elin skrev i gästboken och de va sköjj, vi köpte sliskiga klubbor också. Sen skulle ida tanka för första gången å de va också himla kul. Sen hämta jag böcker hos martin som spruta vatten på mig och bilen, Tack så mycket! :D

Så marie, nu vet du lite mer ;o)

Puss å porr


Saaaris

Idag:Jag har wainat i veckor över det här med sommarjobb. Och då menar jag verkligen wainat hövvet av mig. Så som en skänk från ovan ringer en kvinna idag, KLOCKAN 8 PÅ MORGONEN NÄR VI ÄR LEDIGA, först till hemtelefonen, ingen orkar svara för vi soooooover så tidigt. Sen till min mobil, jag kände inte igen numret och var asirriterad över att nån ringer och väcker mig, svarar med ett gaanska så otrevligt: hallååå? Hon var dock mycket trevligare och när jag märkte att det var om sommarjobb så blev jag genast på bättre humör. Ska gå och prata med henne på torsdag, hoppashoppas! =) Sen har jag solat lite i min nya bikini, hihi. Senare ska vi spela match mot Tidaholm, höhö botten mot toppen. Men man kan aldrig vara för säker ändå.

Helgen då:
Fre: Med mamma, moster och syster i kinnarp. Inandlade ett par skor. Sen till falköping och köpte en liten studenpresent till Martin. Sen somna jag astidigt, hann inte ens äta.
Lör: Upp klockan 6 för att hjälpa till på vår (kik:s) loppmarknad. Det gick att uthärda. Senare åkte jag in och lekte med anna hela dagen. På kvällen såg vi på film med mackan å alec, mysigtmysigt.
Sön: Sov hos anna tills igår. Upp sent sen med buss för att leka med kraftis, brolle å elin. Vi åt pizza å spelade spel, mycket trevligt. Gurra va me också. På kvällen kom Martin och hämtade oss, då åkte vi till gudhem så var jag med honom en stund vilket händer alltför sällan. Men det var bra skit i det stora hela.

Martin är bäst <3 

Peace.