Backlöpning is the shit?

Körningen idag gick inte så jäkla bra, va astrött. Men hey, va gör de om hundra år?

Sen hem, sovaaaaaaaaa i en timme ungefär sen mat sen träning. Värd dag  mwepp.

Träningen var halvt dödande, idag som igår. Hade fille och damn va vi får springa. Dock var larsson där idag, de va mycket trevligt. har allt saknat den flickan lite =D.. jag fick mina pörrsaker och så pratade vi om dom och skrattade en hel del hoho. Men iaf så skulle vi springa ett varv runt plan asfort, jag och larsson sprider såklart slöisplaner direkt och säger tyst (vi lägger oss sist så att vi bara behöver jogga) i samma stund ropar fille ( SARAAAAAAAAAAA, DU TAR TÄTEN, tack så mycket fille, verkligen, sara med konditionen också, tack =P).. jag sprang iaf som en gnu, och jag tyckte allt att jag tog ut kurvórna fint, men icke! "spring ett halvt varv till för ni fuskade! Geytränare.
Sen upp till backen (vid falbygden där i skogen nånstans) och sprang massa sånna, jooobigt. Sen bara roliga saker kvar puuh. =) känns jävligt najs =)

nu ska jag snart sova igen för uppgång halv sex imorrn.orkaaaaaaaa näe för det ska bli fint väder också. nåja, vi ska väl ut och gå hoppas jag. kanske får lite sol på en axel eller två. Jag vill inte jobba imorrn, jag orkar inte.
men men, på fredag så är jag ju ledig iaf, då ska jag leka med annis =) kanske bada eller nått trevligt.
Och på lördag ska jag och marre upp till pankapöen och bada då med. myyysit värre. vi ska ta kort i bikini fast utan överdel på klipporna? (ja, det var en lögn, men även ett internskämt ;D)

jaja. såäremet.

peace


Kommentarer
Postat av: Marie

NAKENBILDER SARA! PORR PORR PORRRRRRRR! Haha, vi är bra. Hoppas du inte dör på jobbet imorrn.

Tummen ur röva, Sara ;)

Postat av: J.

*Hoppsan*
Fan va mö jag hade o läsa.. du har varit aktiv senaste tiden.. eller jag som sackat efter i läsningen..

Ha så kul på jöbbet.. och ha lite kul mää..

2006-06-29 @ 20:06:45
Postat av: Marie

Haha, jag vet! Skitkul spel. Sånt där sysselsätter jag mina nätter med. Wiho, bada. Hoppas ni får det trevligt. Jag får se om jag kommer upp, annars kan vi väl höras? Ring mig! (har du inte numret så be martin om det, möhöh)

purre

2006-06-30 @ 10:38:58
URL: http://marrebarre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback