BAKISdag

Å fy helvete vad dåligt jag mår idag. Värsta ever. Vaknade med huvudvärk som inni ! Gick ner, knarkade lite alvedon med krille, sen var huvudet så tungt att jag har legat ner så mycket som möjligt. Martin fick till slut låna annas moped för han orkade inte cykla in till donken (han hade ALDRIG cyklat ändå :P). Sen var det en chilldag så det skrek om det. Och är fortfarande. Jag å krille satt och kollade på tv:n och halvsov och min mage var (och är fortfarande) i världens uppror. GAH! I don´t feel very well people. Duschningen förut var en plåga, magen mådde verkligen verkligen inte bra :P.. haha shit alltså, verkligen värsta bakisdan ever. Men igår hade jag mycket trevligt. Märkte att några inte hade det men de flesta verkade ju iaf trivas. Det är huvudsaken =D. Efterfesten hos grannen var gemytlig med supning och sjönsång rätt igen, mums. Blev en sen natt. Men vi missade inte att gå upp till midsommarkransen och fulla och fina dansa runt den och sjunga de låtar vi kom på. Typ små grodorna och sånt. Hhihi, kreativt gjort. Och tack esset för lånet av kavajen, mycket gentlemannamässigt. Idag har vi ätit massa feta saker och de va gött fast ändå inte, kladdkakan va asgod men jag ska inte berätta vad som hände med den sen. USCH Sen när martin kom tillbaka blev det pirre. Inte bra för en illamående mage, men det gick ner iaf... Bra skit!
 
Såg på matchen förut också. KATASTROF. Tysklad pissar på oss och trycker in två fucking mål på typ 12 minuter! Sen lucic utvisad pga en domare som var lika KATASTROF han. Vadååå utvisning, bullshit!
Henke missar straffen, bra jobbat killen, sjuttio meter över ramarna. Stackars ljungberg krossad som fan. Men det vet ni ju, hemskt var ordet.

Efter matchen gick jag och martin upp å sov. De va behövligt. Å nu åkte han hem, alldeles för tidigt =(. Och ska väl till eddie. Men men, mungiporna upp saris dahlin, mungiporna upp. Man ska ju inte klaga, men det är jag expert på. Bara merris inte tröttnar, då vet jag inte vad som skulle hända med moi.

Jag vet bara att jag tänker way too much. Och alldeles för ofta. Och förvränger allt till min nackdel. Men det löser sig väl. Det brukar bli så. Jag behöver åka nånstans. Är inte alls avundsjuk på elin och anna som ska till cypern på måndag, INTE ALLS! Jag vill också åka bort, jag behövert. Men han som jag vill åka med vill inte åka med mig. Whainandet fortsätter... Jag fortsätter i mitt huvud istället, ingen som vill se mitt gnäll! BAH!

för övrigt är Nikotin dåligt för människor. Jag hatar den idioten som kom på snus och cigaretter, hatar!

Nu var det väl inget mer.
Lev väl
Peace


(gulligaste ongen i stan, och så jag då, inte alls dragen ^^)
SötnosenJa skäms inte

Kommentarer
Postat av: Marie

Ni äter kladdkaka JÄMT!
Jag vill med utomlands! Ska vi åka någonstans, Sara?! :)

Postat av: Marie

Haha, ne kladdkaka är gott. Jag åt det senast för typ..ett år sen? Haha, moffar-Marre börjar tyna bort...(nae, lögn där). Vi ska utomlands, kvinna. Som fan att vi ska.

2006-06-24 @ 23:35:14
URL: http://marrebarre.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback