Billiga taxiresor, bra för vilsegångna!

image131

 

Efter IKEA (som vi hittade utan större problem) åkte vi tillbaka och var ganska säkra på att vi gick in mot rätt gata. Vi gick o gick men det kändes liksom inte rätt, det kändes inte som att vi hade gått där förut, efter en lång promenad och med tiden som gick (vi skulle träffa ett gäng svenskar kl 22, vi fick ändra tiden en halvtimma) så haffade vi till slut en taxi. Tur att det är ganska billigt för vi hade gått rätt åt pipsvängen vilse, vi var på heelt andra sidan barcelona mot där vi bor ^^.

En snabb dusch och dåligt med mat under dagen drog vi ut för att möta camilla som marie känner lite sen innan och 4 av hennes sambos. Vi gick till en jazzklubb (dyra drinkar på uteställen, man får hålla sig till sangria om man vill hålla ekonomin i styr!), sen vidare till en bar, efter det vidare till en hemlig klubb :P.. och slutligen till några svenska killars lägenhet, som vi lämnade ganska snabbt.. Två av vårt gäng som var ute tillsammans var snälla och följde oss hem genom dom otäcka gränderna, dom sov på våra stolbäddar =) Linnea o Lars va namnen och det var en riktigt trevlig kväll med alltså mestadels : Camilla, Emma, Frida, Linnea, Fabian(?) och Lars.. Kvällen slutade på morgonen, klockan 6... vaknade 12 idag typ o har haft en underbart fin dag med över 20 grader o ett par timmar på stranden..Nu ligger marre här o sover o jag lånar datorn lite =).

 

Kvällen får vi se vad den bjuder på. Imorrn blire äventyr igen. Vi gillar det här livet!


Kommentarer
Postat av: merris

är det du som bara kopierar in det du skriver här i mailen eller? ;) fast det är ju iofs bara om dagen, sen skriver du personligt med ju. me like

2008-04-14 @ 21:11:41
Postat av: Sara

Haha jag skrev faktiskt mailet först!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback