Jag vill göra mig snygg för dig.

Okej, omg denna veckan. Alla vänner håll er borta, sara försöker sig på en fasta! Jag har lagat mat o grejjat - i två dagar, de första två dagarna av tio är nämligen sk nedtrappningsdagar.

HELVETE VAD ALLT SMAKAR SKIT. UUUrk.

Jag har bestämt mig för att fuska, rensa kroppen med ett the som inte ens går att lukta på - no way josé! Det åker i soporna. Imorrn börjar den riktiga utmaningen, att dricka i 6 fucking days, endast. Haha, får se om något att den där dryckesskiten smakar någorlunda, om så inte är fallet blir det jobbigt, då får jag helt enkelt börja käka igen. Jag är liiiite aniiiingens äckelmagad för detta, euw. Det var mina päron som tyckte att jag skulle börja med mitt när dom körde sin nutrilett-kick start (på fem dagar). Jag tror jag ska förkorta min fasta. Jag är hungrig hela tiden o allmänt pms:ig. Inge bra.
Jomenvisst är motivationen bra, rövfasta!

Och så jobbar man på coop, nybakat bröd, nygrillat kyckling och nygrillade revben, packar upp godis, you name it.
Haha det bådar gott detta (kanske blir av med mitt nästanberoendeavsocker).. mmmmmm choklad

Vill dock poängtera att jag inte enbart försöker mig på fasta för att gå ner i vikt, det ska tydligen rensa kroppen på massa skit och man ska bli pigg som en mört (har sovit efter jobbet i två dar o knappt orkar gå ut med ebba, sure!).. Dock så hade jag inte klagat om ett par 5 kg försvann - vips borta! Äh, ah, ni fattar. Eller inte,  gud jag är förvirrad!




Ne fyfan va det kurrar - godnatt.


Kommentarer
Postat av: jennifer

snygg ær du iaf baby!

Postat av: Larsson

oooops hörs om 7 dagar =P

2008-10-22 @ 20:08:45
Postat av: Sara

Thanks jenbabe!



haha ja det låter rätt smart de larsson ;)

2008-10-25 @ 19:42:45
URL: http://saaaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback