Mot Oslo igen!

Fick tidigare idag reda på att jag ska iväg mot Norge igen imorgon, så kl 05.08 är det påt igen, tåg o sen buss i många timmar och sen jobb i flera timmar till!
Ska vara i tapasen mest tror jag så jag hoppas på bra folk som jobbar där!
Just nu ligger jag nere i mitt rum och försöker packa, men det är så sjuuukt svårt när man har två suupergulliga underbara vovvar som ligger o snuffsar så sött här:



Mmm gosingar! Dom står högt på listan på saker jag saknar mest när jag åker iväg på båten. Två låååånga veckor ska jag vara borta nu, galet länge känns det :S. Sen blir det kanske någon natt eller två för att hälsa på lite vänner där uppe innan jag beger mig hemåt igen, vi får se :).

Nepp nu ska fortsätta lyssa på Ted Gärdestad o försöka få ordning på skiten här.
Usch sååå tråkigt att packa.

Peace.


Spänning i tillvaron = 0?

Ja nu har ännu en helg passerat. En fantastiskt lugn sådan, vilket var myycket behövligt efter förra helgens bravader.
Fredagsmys med Frida blev det, idol tacos o gooodis.
Lördagen bjöd på shopping på stan då jag hittade mina nya favortileggins på, Tada!...- Kappahl! Underbart :). Tänkte faktiskt bjuda på en fruktansvärt oglamourös uppvisning av dessa just nu:


Haha så jeeevla nice. Skit samma, detta är iaf dom första jeansleggins jag med mina körvfotbollsben faktiskt trivs förbaskat bra i och tycker inte att jag får stoppadkorvröv i som i alla ginatricotbralls jag provat i mina dar.
Slut på reklamen!

Lördagseftermiddan  spenderades hos fam Green där yngsta barnet julia hade kalas då hon idag (GRATTIS!) fyller hela 18 år :D. Lilla släkten var där med Mamma pappa farmor moster två pojkbarn med respektive och så lillasyster såklart :). Mycket trevligt och MYCKET mättande!
Efter kalajset åkte jag en sväng till frida med en mkt olust att röra mig efter all mat så var bara där en liten sväng innan fru tiverman drog till mingus med jossan, tidig match söndag väntade.

Ja, så var det söndag och tidig uppgång pga match kl 11 på ekvallen. Sara blev tilldelad Ytterligare en ny position i laget, högerytter. Och jävel vad jobbigt det var, sprang som en idiot i 90 minuter - tack och lov fick det utdelning sedan efter två kanonpass av duktiga medspelare gjorde MOI två måååål! Glädjen visste inga gränser, tur det eftersom jag innan var sur som en ättika på domarn och råkade tjöta på mig ett gult kort - MAHA!

Idag har det varit som vanligt, promenad med hundar och syster eftersom hon jobbar kväll. Senare ska vi lämna julias present :) och jag MÅSTE ta tag i garderoben :S. Har ringt till norge idag IGEN utan vidare framgång, mamma gissade på att dom spärrat mitt nummer i hela landet - tack mor!

Hejs


Dreams...

Jösses, bara tre månader kvar nu innan vi far iväg - vart tar tiden vägen?
Börjar känna "gåpåbåten-pressen" nu dock och det suger ju hårt för jag viiiill inte :S, har varit hemma i 5 veckor och bara varit nu, börjar ju bli lite trist men åh jag vill inte gå på utan mina tjejeeeer! Frustrerande. MenMENmen.

My Mary kom på spontanbesök i lördags när jag var kanonbakis efter en kväll då jag inte minns nåååågonting, hej och hå coopfest e inte braooo :P - men det var superkul och jag blev givetvis apaglad :D. Blev en dag och en kväll med den kvinnan med mycket godis och mycket skratt till spelet alias :) haha vi ägde dom andra btw!

Den senaste veckan har jag haft asweirda drömmar och dessutom kommit ihåg typ allt när jag vaknat! Galet, men ändå ganska trevligt ibland ;)

Jag och min merris såg på flickan som lekte med elden i söndags kväll, myyyycket bra och den rekomenderar jag verkligen alla att se! Usch o tvi vad hemsk men sååå bra. Skiter i vad alla kritiker säger, den va grym!

Tack o hejj leverpastej!



Jag och underbara Tina Medin :) - på kräftskivan ute i skogen. LOVE IT!


4 år <3


Ett vackert guldhalsband rikare :)<3.

Jag har varit superförkyld sen i fredags. Kanske inte var det bästa att spela match i 90 minuter i lördags och bada natten mellan lördag o söndag då :P.
Var på en sjuk och underbar kräftskiva i lördags och alla va kanuuuun, bilderna får tydligen inte visas för allmänheten :O.
Haha.
Ja nu har jag gått hemma i 4 veckor på torsdag, känns sådär. Vill jobba, men är egentligen inte direkt sugen på att dra på båten igen - I´m weird I know men väntar liksom in Therese lite som ska på i november. I wish.
Ska iaf bli frisk först nu innan jag kan dra på igen. Blir nog bra till slut. Vill hälsa på mina underbarisar i Oslo med! Ska hälsa på er alla snart - promise.
Spabesöket var för övrigt underbart och hela den 10/9 var fantastisk! LOVE IT!
Nu ska jag göra nått mer ovärt.
Tjingtjong.

Fegis!



Haha jag klippte mig igår ja, tänkte vara lite djärv och göra något häftigt!
Ja, ni ser ju hur det blev med den saken, ingen märkte ens att jag klippt mig :p.
Trots det så är jag mkt nöjd, lite uppklippt här, kortare snedlugg där. Anna är mycket duktig med saxen.
Gårdagens kvällning spenderades med gravidkusin (som börjar få en riktigt söt bula nu!) och syster med alldeles för mkt onyttigt :D.
Nu längtar jag till torsdagens spabesök och lördagen fantastiska kräftskiva @lunkans stuga. Wie.
Nu längtar jag inte tills imornkväll då jag ska frysa av min rumpa på bingon och jag längtar inte till nästa vecka då jag måste iväg till Norge för att tjäna penki igen!
Häbliväl.
S