Hur många lingon finns det i världen.

Vilken fantastiskt mysig dag jag har haft!

Begav mig till marknaden med kusin, kusinbarn och lilla vovven i förmiddags. Inget speciellt att gå omkring där eftersom jag inte ens gillar varken godiset eller strumporna längre men det är lite trevligt på sitt sätt ändå och många charmerades av min lilla bebishund som fick bäras i folkmassorna :).

Hem till fam Englund/Karlsson för lunch, mjölkstuvade makaroner och faluukorv.. fick då ett passande besök av syster och hund två ;P.

Strax efter allt detta hämtar jag o siss upp Basse, dags att dra oss till skövde. Inhandlade lite viktiga saker till P&L ;P och lite träningskläder, satan vad fit jag ska bli nu!
Efter middagsfika på rådhusbageriet begav vi oss mot bion. Där såg vi på filmen vars titel ni ser högst upp som rubrik, den var fin och ganska rolig.

Hemgång efter detta men där slutade inte kvällen utan vi stormade in hos Bjerke där vi fick se hennes myslya för första gången, nahaaajs. När vi sedan blev nästintill utkastade därifrån gick vi några trappor ner till larson där vi fortsatte med sommarplanerna <3.

Helvete vilka bra människor jag har omkring mig egentligen!

Ses/Saris


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback