Hemma

Då sitter man återigen i denna lilla stad och visst är det skönt att vara hemma men jösses vad kallt det är! I min drömvärld var det vår när jag klev av båten men istället snöade det.
Firade avgången med x antal öl och cider med ett glatt gäng sjömän/kvinnor, mycket trevligt.
Bussresan  hem var inte lika trevlig med två skrikande ungar bakom mig som inte höll käft på hela resan, oj vad jag inte kunde sova.
Väl på stationen stod min fader och väntade, snäll som han är bar han min väska upp och ner för trapporna (läs: jag tvingade honom ;P).

Jag vill utomlands, helst nu och vara borta tills det blir varmt igen, ekonomiskt är det möjligt men jag är ingen ensamvarg så kan inte åka iväg själv. Min tjejkompis från båten som skulle åkt med mig i mars hade inga pengar den månaden så nu hoppas jag på april ist!

Saknar en människa mycket men tror att det som jag gjort bara gör mig starkare och jag är hemskt stolt över mig själv att jag klarat mig såhär långt även fast det bara gått ett par veckor! I can do it och jag är bra och värd att må bra! JUSTE

Imorgon får jag träffa min älskade Larson igen och i helgen min lilla lus och massa andra snyggingar, typ min banan osv :). Om en vecka kommer min saknade syster hem, förmodligen som en pepparkaka men jag gillar henne ändå! Ska bli kul att träffa de korvarna igen :D.

På båten har jag varit duktig på att träna varannan dag och även om jag kanske slarvat ett par ggr har jag hållt mig till godis på veckorna vilket är skönt, mitt sockerberoende innan jag började med det visste inga gränser, jag blev halvrädd för mig själv :P.

Nu har jag precis klivit av rullbandet där jag pinade mig igenom 5km :) duktig tjej hej!

Peace and Love // Sara


On a boat

3-23
20 dagar
På en båt
Jag lever och frodas.

Går upp omänskligt tidigt, får en lapp.
Gör lite sysslor.
Äter
Jobbar igen.
Äter
Jobbar igen.
Äter
Tränar (när vi inte är för trötta för att orka detta eller när det gungar för mkt)
Äter
Sover

Haha ja där har ni en sjukt bra sammanfattning på mitt liv ombord på båten. Och vet ni, det är faktiskt ett ganska gött liv. Vi slipper de -10 ni har på land och allt bara flyter på i sin fina rytm, människorna är underbara, fötterna luktar illa och det osminkade ansiktet mår fint.

En vecka kvar nu sen är jag återigen klar för att leva livet, för just det, man får rätt gött med cashhhhing också!

Ne nu ska jag äta, eller gå på toaletten, det gör man ibland här också.

HERRÅ



Ingen kul dag i veckan detta.

Idag har jag sagt hejdå till Martin som ska iväg i 3,5 månader. Min bästa kramare och den som känner mig mest av alla, en man alltid kan lita på och som betyder enormt mycket för mig trots att det var snart ett år sedan vi var tillsammans nu. Har haft ständiga smskonversationer när merrisen jobbat natt och jag bara vänt på dygnet :). Kommer sakna den snyggingen, helt klart <3

Idag har jag även mått piss, vaknade med världens hosta och har levt på alvedon i två dagar nu. Sjukdom är bra när man imorgon kl 05.08 beger sig mot oslo och color fantasy för att jobba arslet av sig i 14 dagar :( ser jag alltså inte fram emot i detta mående... inte alls. Vill vara hemma när jag mår kass för tusan!

Idag har jag träffat Mary, där var det också hejdå då hon och hennes pojkvän åker iväg i 4 månader. Dock mycket trevligt att träffa sötnosen igen över lite fika och uppdatering om falköping typ :P.

Ne allmänt så är det inte så trevligt just nu, massa avsked och båten i två veckor :S

Nu fryser jag som fan men fick träffa min lilla älskling Tyra en sväng ikväll och hennes underbara mor vilket gör vem som helst på bättre humör :).

Peace, hörs om två weeks.