Guldkant på tillvaron.

Denna vecka innebar intensivt tentaplugg med mina kära vänner.
I mitten av veckan blev det dock härligare tider trots läsningen som tar så mkt kraft.
Dåligt med träningen och ganska onyttig mat har det blivit men mysigt har vi ändå haft det emellanåt :).
Tentan skrevs i fredags och förhoppningsvis gick den okej så man får sig ett g! Man vet ju aldrig men det kändes ändå bättre än väntat.

Fredagen fortsatte mycket bättre med besök av kusin och hennes två underbara ungar! Vi åt lunch sen besökte vi badhuset där Tyra glatt lekte i några timmar innan alla inblandade var helt slut.
Hem för att laga tacos, då kom även Angelica och Philip för fredagsmys! Härlig dag.

Tidigt vaknade vi (läs lilleman :p) på lördagen. En stor frukost innan vi till Tyras förtjusning åkte ner till stan med bussen. Lite shopping, lunch i solen och även en glass senare drog vi vidare till nöjesparkens Lekland. Philip kom för att vara Tyras nanny vilket han löste med bravur! Hon busade och lekte i flera timmar innan vi sa hejdå till vår nanny och tog en långpromenad hem till kronis med två sovande barn i varsin kärra.
Lugn kväll med god mat och lite götta så somnade vi gott vid 23.

Idag vaknade vi och intog frukost sen var det redan dags att vinka farväl, men vilken mysig helg :)!!! Njutit varje sekund. Nu tvättar jag och ligger o tycker lite synd om mig själv för att alla vänner är iväg på annat och b-friend inte har tid med mig som vanligt den upptagna jäkeln.

På tisdag är det Valborg, deeeet blir skojjsigt!!!

Kärlek // Sara


När April är som ett dåligt skämt

Mina inlägg här, har jag märkt, är ena gången väldigt glada och nästa gång inte alls lika happy. 
 
Aprils senare halva har varit riktigt kaotisk! Kärleken går inte lika bra trots att Philip är lika fin och underbar i mina ögon fortfarande. Skolan har pga det gått jäkligt segt och mitt humör har varit ända nere i botten. 
Som tur är har jag väldigt fina människor omkring mig här uppe och det är min räddning :). Uppskattar mina brudar och grabbar otroligt mycket. 
 
Saknar familjen och vännerna där hemma varje dag. Jag saknar fotbollsträningar och kvällsmys med vovvar och föräldrar. Jag saknar min kusin och hennes underbara barn. 
 
Som tur är för mig så kommer de sistnämnda upp hit och hälsar på mig på fredag efter den jäkla juridiktentan (som troligtvis kommer gå åt skogen!). Ska bli såååå mysigt att ha de tre här en hel helg. Jag har längtat i två veckor nu! :):). 
 
Sen efter deras visit så är det bara två veckor kvar tills jag åker hem till Falköping :). Tiden går iaf fort och snart är det sommarlov!!! 

Bara en känsla

Nu går dagarna sådär väldigt fort igen.
Helgen i Örebro med min kära Marie var awesome, längesen jag skrattade så mycket med och åt en människa haha ;). Fick träffa massa söta människor, vara full och glad samt fika med gamle Merrisen. Vi cyklade genom stan (eller jag satt på pakethållaren, har fortfarande ont i röven efter den turen!), fick se allt man behöver se osv. Bra väder och massa mys helt enkelt. Åkte därifrån glad och med massa ny energi!

I veckan har jag bland annat bakat bullar med min kära pojkvän, vi satt på huk och tittade med spänning på hur bullen i ugnen växte haha ;). Smarrigt blev det iaf och det visade sig att vi är ganska bra på att samarbeta.

Igår fick jag sova själv men pratade i telefon med PH i en dryg timme innan jag somnade gott. För varje samtal lär man känns varandra lite mer och det känns så himla bra, vi kan prata om allt mellan himmel och jord.

Nu blir det en jäkla massa juridikplugg innan tentaskiten är skriven i slutet av månaden.

Kärlek// Sara


Fåglarna kvittrar, våren är kommen!

Det är inte alltför ofta jag skickar iväg ett inlägg på denna sida. Bra, för då finns det en hel del att skriva av sig om. Dåligt, för jag kommer ju knappt ihåg vad som hänt sen sist.

En fin sak som sakta men säkert händer är vår! Det blir torrt på gatorna och solen värmer våra kinder.

Påskhelgen spenderades på Tjörn med fina människor, det där folket kan man bara inte ha tråkigt med. Så enkelt är det :). Fick spendera lite kvalitetstid med min kära vän basse under bilresan dit och hem också! Alltid trevligt.

Veckan innan helgen var jag i Falköping och mös omkring med familj och vänner som jag tycker om så otroligt mkt!

Har varit en lite turbulent tid på kärleksfronten men förhoppningsvis håller det sig så bra som det känns just nu med min fina P läääänge till!

April är helt fullspäckad med saker att göra och den första helgen rivstartar jag denna månad med en Örebrotripp, där ska jag besöka min fantastiska vän Marie :):)!! Det är bara några dagar kvar nu. Kommer bli awesome!

Ta hand om er.

Kärlek/ Sara