Solen skiner INTE alltid i Karlstad

Minns inte när det var torrt på marken senast, på riktigt. Hösten startade otroligt bra med fint väder och alla fina färger, men nu har det bara varit tråkigt ett tag. 

Tur i oturen då att jag mest befinner mig inomhus! En b-uppsats är uppstartad, skriver den med min kära Wester. Fotbollsträningen har satt igång ordentligt inomhus nu och det är såååå jäkla roligt! Ett fyspass i veckan utomhus också, sjukt jobbigt men man märker att det ger resultat så det ska man inte klaga på, han gör ett varierande upplägg så det blir faktiskt ganska kul ändå :). 

Går in i min andra helavita helg nu vilket också är nice, min pojkvän sköter festandet åt mig nu på helgerna och kör dubbelt så hårt istället - skitbra strategi ;). På måndag har vi varit tillsammans i tre månader men det känns så stabilt att det lika gärna kunde varit tre år <3. 

Jag har drabbats av galen hemlängtan, mest för att jag saknar att mysa med alla vänner och familjen hemma när jag ändå inte gör något vettigt här på helgerna. Ikväll blir det dock middag med Matilda och imorgon ska jag hänga med Emma, det blir en fin helg!

Lycka till alla flobytjejer på Oden cup - jag håller alla mina tummar och tår för att det ska gå bra för er! 

Kärlek// Sara 


Älskade Ebba får avsluta detta inlägg <3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback