Då var det dags igen.

Sitter på ett tåg mot kongsvinger och sedan är det byte mot Oslo. Idag går jag på båten igen efter ca ett år med skola. Jag har saknat människorna och pengarna framförallt. Jag hoppas att det inte riktigt kommit igång med sommar än så att arbetet är någorlunda okej. 

Det värsta med att åka iväg numera är ju att jag lämnar min älskling hemma. Saknar honom redan efter fem minuter. 
Igår hade vi en mysig lunchdejt tillsammans och sedan åkte vi till bergvik en snabb sväng för att fixa lite grejer inför båttrippen. Han åkte tidigare till stan på kvällen för att han skulle köpa ett par jobbskor åt mig på hm. Så otroligt snäll och omtänksam hela tiden, jag blir bortskämd! Älskar den här mannen av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra ❤️  Joakim Wahman, du ÄR mannen i mitt liv och det är jag så jäkla glad över! 
Sjukt snygg man det där!

Igår så höll jag på med papper i en evighet efter ett litet möte om praktiken i höst. Fixade mina uppgifter som skulle in samt Matildas. Tog över en timme men nu är det äntligen färdigt! :) 
Pust!

Igår tränade jag fotboll för sista gången på flera veckor. Kändes ändå lite sorgligt då jag kämpat på och tränat med a-laget tre gånger i veckan sedan jag vet inte hur länge. Har spelat matcher med u-laget och valt själv att inte följa med på a-lagsmatcherna då jag helt enkelt inte platsar i startelvan vilket är förståeligt då tjejerna där är galet grymma! All cred till dom som lyckats ta så många poäng som nya i div 1! :).

Åker alltså iväg i två veckor nu och det kommer garanterat bli tufft i jämförelse till studentlivet som varit ganska behagligt det sista. Det som dock är väldigt skönt blir ju att få in lite pengar på kontot, äntligen! 

Kärlek// Sara 


När Karlstad levererar

Denna vecka har gått i möten och fixandes fotspår. Har varit på hälsokontroll, hos bm, hos Emelie för att lösa de sista papprena till visumet osv. Har även hunnit plugga och är relativt snart klar med sista hemtentan för terminen :). 

I onsdags fyllde min kära Wester år som jag och hennes mor var med och firade dagen till ära. Vi drack bubbel innan vi åkte in på årets första och världens godaste räkfrossa för att avsluta en fin kväll med en drink på Jaguar. 




Mån, tis och torsdag var det även träningar på kvällen så det har varit riktigt fullt upp men det är gött ändå. Hela den varma härliga torsdagen spenderades dock inne med böckerna men det får man offra ibland ;). 

Idag åkte jag till Göteborg vid lunchtid för att sedan möta upp min älskade Mändie för en snabb träff innan det var dags att möta upp syster för att gå till modelhouse där vi blev sminkade och fotograferade i ett par timmar. Lyxigt och jävligt dyrt men många bilder som vi blev otroligt nöjda med. Älskade syster <3.
Tog oss därefter till Ivan där vi spenderat kvällen med mat och bubbel och mys :). Bra dag!

Imorgon beger jag mig åter mot Karlstad och med mig tar jag syster. Vi ska fira Westers födelsedag med massa vänner, kul! 

I övrigt är det inte så mycket att rapportera förutom att min kära Joakim är bäst i vanlig ordning!

Kärlek// Sara 




Förra veckan i ord.

Hola!
Förra veckan vart lite slö allmänt. Lektion endast mån och tis. Fotbollsträning mån, löpning med Wester tis, fotbollsträning tor och match sön. 
Fredagen förra veckan kan ha varit den mest händelselösa dagen på mycket länge. Torsdagen var tvärtom med mkt fläng som avslutades på koriander med ett gäng goa spexare från klassen :). Alltså, lite smått bakis och otroligt seg vaknade jag upp på fredagen och bestämde mig för att skita i att solen sken, låtsas som att det regnar och bara ligga inne och kolla på Girls hela dagen. 


Lördagen spenderades ute i Skåre i wennboms föräldrars hus med henne och mallan, en otroligt mysig dag :). 

På söndagen kom Jocke äntligen hem efter en vecka i Alicante! Vi myste massor och hade även 9 månader denna afton. Sjukt vad fort tiden går och lika jäkla kär fortfarande. Underbart! Spelade match på kvällen och fick med oss en pinne, men var värda tre :/. Så kan det gå ibland. 
Normal kille som köpte ett pris till mig i Spanien som årets la guapa (den vackra). Haha så störd och söt ❤️.

Igår hade vi sista seminariet för denna kurs och har alltså bara en hemtenta kvar som jag ska skriva klart denna veckan tänkte jag så blir det förhoppningsvis båten nästa onsdag :). 

Kärlek/Sara 




Snart sommar!

Vart tar tiden vägen? Det är bara ca två veckor kvar tills jag förhoppningsvis får gå på båten och då börjar i princip min sommar. 
Jocke har sommar redan nu den jäkeln, han drog till Alicante och efter bara två dagar saknar jag honom massor. Min prins

Skolan går bra, nu är det ett seminarie kvar plus att vi ska lämna in alla uppgifter från denna kursen. Gäller att bara ta tag i saken, vilket dock även är det svåraste. 

Fått bekräftat helt att andra praktikdelen blir i skara på ett familjebehandlingshem. Ska bli otroligt intressant. 
Jag och Emelie har även kommit ett steg närmare Namibia genom att boka flygbiljetter :)! Fattig student nuförtiden alltså...! 

Så ja, vad ska man säga. Allt rullar på och jag vill ha hem min kille pronto är en bra sammanfattning. 


Kärlek // Sara 

Sköna maj

Igår kom jag och Jocke hem från en supermysig vistelse i Trollhättan och Halmstad. Vi anlände Trollhättan på onsdag dag, det blev en otroligt lugn dag som avslutades med en god grillmiddag med familjen Wahman.

Tidig uppgång i torsdags för att styra kosan mot Ullared! En timme effektiv tid hade vi och likt förbannat lyckades vi handa för 1500kr haha. Gillar det stället för vi fick otroligt mycket för de pengarna. Bland annat denna ljuslyktan som vi letat efter länge, hemma i kd har vi bara hittat liknande för 500 spännos cirkus men nu fann vi en vacker för endast 129 - kap! 
Hittade äntligen ett par lite baggyjeans som jag provat flera st i andra affärer men utan att vara helt förnöjd. Här fann jag ett par för 199kr och jag tog en liten snabb bild i provhytten 
Jocke köpte mest underkläder och sånna bra att ha-saker :). 

Efter den snabba timmen åkte vi mot Halmstad och en herrgård där vi mötte upp jockes syster som precis var nybliven 25åring dagen innan plus hennes kompisar och pojkvän. Vart buffé med kalla rätter, varma rätter och efterrätter! Lyxigt. Vi åkte sedan vidare till Idas kompis där vi spelade kubb och njöt av det för stunden fina vädret. Näst sista stoppet var i Ida och hennes pojkväns lägenhet där vi mös en stund innan det var dags att ge oss iväg till sista stoppet - grillning vid havet :)! Otroligt vacker omgivning och trevligt sällskap. En toppendag, vi var alla väldigt trötta när vi kom hem vid 22. 

Kom som sagt hem igår och då vart det lugnt hela kvällen för min del medan Jocke var ute och träffade lite kompisar. Jag somnade som en stock och tur var väl det för nu har jag snart klarat av min sista lördag som personlig assistent på länge - imorgon gör jag sista söndagen och sista dagen alls på länge. Har varit ett riktigt bra extrajobb detta och jag hoppas att jag får komma tillbaka framåt våren sen, det borde gå att lösa då hon jag jobbar för har sagt flera gånger idag att hon tycker det är tråkigt att jag ska sluta :). 

Avslutar detta inlägget med ett litet ihopaklipp på dagen i Halmstad.


Kärlek/ Sara