Studenten närmar sig med stora kliv ^^

Ja nu äre stressigt i lilla saras liv. Klänningar ska handlas och klänningar ska läggas upp. Skor ska köpas och halsband matchas. Inlämningar ska göras och prov likaså.. planer inför studentdagen sak skridas med klassen. Andra småsaker ska hela tiden göras, frisyren ska testas och örhängen inhandlas. Allt ska bli klart inför den dagen jag längtar mest efter men ändå har en liten rädlsa inför.

Jobbet ska jobbas när dom behöver mig, vänner ska man hinna umgås med för dom är viktigast av allt. Martin ska göra tusen olika saker jämt och därför är vårt träffschema tajt och korta visiter får vi nöja oss med oftast.

Smink ska fixas så att man är fager på sin bal. Kamera ska brorsan ordna. Jag ska överraska samma bror med att pappa ska tapetsera hans lägenhet (jaaag kläckte idén, pappa tjöt av glädje inte ;P Och det är faktiskt bara ett rum som ska ändras).

Studentmössan är framme, deklarationen inne. Dagarna jag kan jobba på är inskrivna och telefonen väntar på samtal från resursen. Ekonomin är i botten och festandet på toppen. Boråsarna väntas komma och hälsa på en helg framöver och vi planerar att åka dit.

Ja, det är minsann mycket som ska hinnas med och kärebarn mitt huvud e fullproppat. Stackars lilla hjärna.

Jag får ta en dag i taget och försöka göra det bästa av situationen =P. Dock gör jag aldrig det eftersom jag väntar med att göra inlämningarna tills dagen innan och proven börjar jag öva på alldeles för sent. Men sen är jag ju student snart också, och då får man FAN leva livet ! <3 PEACE

Hembränt + Köttfärs + Juice = JUMMIE

Ohhh jag har så mycket att berätta. Har ALDRIG varit på ett så förbannat kul träningsläger.

Fredag - Färden från Falköping går av stapeln klockan 7 på morgonkvisten, mot färjan som skulle ta oss vidare till Danmark. Med endast en felkörning i Göteborg (elle skulle Karin ha korv? Hur vare nu ;P) så var vi snabbt framme på båååten. Väl där satte vi oss på lediga platser och det tog inte lång stund innan speldjävulen satte klorna i de flesta brudarna (även mig!). En del vann, andra förlorade - man behöver inte va en einstein för att gissa sig till att jag tillhörde den sistnämnda gruppen. Men jag va glá ändå och vi fick även lyssna på en kille som sjöng och spela gitarr, guuuut! Efter några timmar va vi framme i Danmark och resan fortsatte mot vårt mål - Lökken. Det tog cirkus en timma och alla var välbehållna när vi kom fram och blev indelade i olika rum. Jag hamnade i rum två med de vackra människorna : Walle, Ellie, Fridisch och Bromander =)...Rummet var dammigt och sängkläderna ganska äckliga men det tog vi med en nypa salt. Strax efter ditkomsten var det ett träningspass på schemat och jag fick sitta och titta på pga halseeeeeen. Efter träningen blev det mat som egentligen inte smakade så mkt, men danskar vet väl inte hur man pepprar mat så vi fick göra de sjääälva. Efter maten blev det bad på idrottsanläggningen, mycket goa pooler och grejjer, varmt som sjöen var det i en eller två stycken dessutom! En promenad i staden väntade sedan och vi gick även ner till havet och fick se den vackra stranden och solnedgången. BEAUTIFUL! Sen vare typ läggdags denna dag.

Lördag - Tidig uppgång, frukosten var väldigt god och serverades klockan 7.30. Runt 9 var det träning igen och återigen satt jag vid sidan av och kollade på, de va jag och fridisch som va sjuka å skadade. Sen bar det hem till lägret och vi åt tidig lunch, som inte heller denna dag var så smakrik. Matchen skulle nämligen börja redan kl 14. Så brudarna fick de körigt där och det blev inte mkt gjort innan det var dags att samlas innan matchen, kanske lite stekande på våra röda näsor hanns med. Matchen gick jättebra och tjejerna vann med 1-0 medan jag bara vann coach-segern ;P.. Vi gick åter till lägret och vid 18 var det mat som faktiskt var god, skinka och potatis serverades. Innan maten hade vi hunnit inhandla en stor dos alkohol ^^ Och en liten dos till kvällens bravader.

Kvällens festande började ganska tidigt. Vi satt ute och hade en mycket gemytlig stund med många skratt. När kvällen hade blivit mörkare och kallare hade boråsarna som bodde på samma ställe kommit igång rejält med deras insparksfest och tvinga en buggkunnande kvinna (Frida) att bugga med en man vi kallade för rödbyxan (anledning självklar?).. Sen var det hela igång. Vi gick vidare till ett annat boråslag med mååånga trevliga och fagra pojkar =P. Det lustiga är att vi kände tre av dom sen innan (marie, du vet vem en av dom e, han som såg ut som martin andersson på min och elins 18-årsfest förra året =P hihi)... Sen hade vi kiss-jimmy, cp-tor, nallebjörnen, rödbyxan, "persbrandt", "andersson", laas och så vidare - mkt sköna grabbar. De bjöd vänligt och gärna på sin hembräntsdunk och förklarade att det var köttfärs i när en i laget frågade (INTERNT men mkt roligt).. Kvällen flöt på och vi trodde vi var på väg vidare till något som hette Packhuset, men innanför packhusets dörrar visade det sig bara finnas två feta och fulla danskar och en skettråkg dj så vi drog rätt fort. FEST VID STRANDEN ropade folk åt oss och vi drog dit, och där va alla. En båtbar kan man kalla det och ett väldigt trevligt uteställe (fast de var ju ett hus alltså, det låg inte utomhus ^^)...Där shäjka vi som aldrig förr och hade det HUR kul som helst. Detta ställe verkade aldrig stänga så klockan 03.30 bestämde vi oss för att gå hem. Vi stannade vid grabbarnas rum ett tag och tjöta men vid 04.30 gick vi till sängs =P för att nästa dag gå upp vid 07,30.

Söndag - Vaknade som sagt vid halv 8, efter knappt tre timmars sömn. Däremot var jag pigg som en lärka och detta höll i sig hela dagen! =) Vi åt frukost och sedan packade vi ihop alla saker. Efter de var det dags för den sista träningen på lägret som jag faktiskt kunde delta i =). De var en lugn träning för tjejerna var trötta och en tävling som hade pågått under helgen avgjordes och jag vill gärna tillägga att mitt lag vann! WOHOO.. Efter träningen gick vi tillbaka till lägret och duschade och fixade oss snabbt som attan för sen va vi tvugna att åka till färjan. Färjefärden blev till slut trevlig när vi träffade våra boråsvänner och jag snackade hövvet av min goda vän nallebjörnen =) haha.
Hemfärden med minibussen från göteborg blev myyyycket trevlig, iaf för mig och larsson som stimma hövvet av alla verkligen HELA tiden, men guuu va kul vi  hade. Jag skratta så jag grät nästan hela tiden. Ni ska höra mig prata danska folks, helt otroligt likt ;P. Sen var lägret slut och vi hamnade i Falköping igen tyvärr, för det var tamejfan den bästa resa jag vart på ever, huur kul som helst och med sverige roligaste lagkamrater =) HALLELULJA!

DE VA ALLT FÖR MIG som drog en liten skolk från skolan i måndags för att komma ikapp i sovandet ;D

Vill ni se bilder gå in på bilddagboken nick: johannaland och datumet är 15/4

YÄY - We´re going down to Danmark!

Ja imorrn bär det av med laget till Danmark på träningsläger. Roligt att det är just ett träningsläger eftersom jag fick diagnosen halsfluss av farbror doktor igår! Jag får fint och snällt sitta vid sidan av plan och sukta efter att få hoppa in och spelaaaaa. Jag har inte spelat fotboll på över två veckor nu och det är booring! (Jag vet marie du har inte spelat på femtielva år men vafan, jag har mina behov jag också!).. Och speciellt när det är ett fucking träningsläger precis när man är sjuk också - damn!

Match ska det bli också, mot Hamburgsund, på lördag. Men då kan nog inte Sara vara med. Satan jag får sitta och kolla på tjejfotboll helt enkelt, och skrika på domarn, jag gillar att skrika på dåliga domare.

Jag hoppas att mina kommande rumskompisar (som jag inte vet vilka det blir än) inte har något emot att jag hostar och snorklar mig igenom nätterna =) haha dom kommer aldrig vilja ha en sleep over med mig efter denna helgen.

Mina stackars kilon som rasade när jag va sjuk rasar lika snabbt tillbaka - men what ever, jag trivs med att vara lite mullig (haha det gör jag inte egentligen men jag försöker prata mig ur det ibland)...

Mannen och jag har som sagt vart ihop 19 månader nu, jävelberg snart blire volvo,villa,vovve som gäller (näeeeee skulle inte tro de!)

Usch nu snackar jag skit... Så nu ska jag fortsätta snacka skit på en naturinlämning ist.

SEE YA AFTER DANMARK ... TJINGTJONG

BOOORING ehh torsdagskväll... 10-1

10 saker jag gör varje dag:
Går motvilligt upp ur sängen (jag äääälskar att dra mig i sängen)
Äter frukost
Saknar någon (vänner,martin,människor eller djur som dött)
Borstar tänderna
Tar på mig kläder (älska mjukisbyxor!)
Ler
Ser på tv
(näst intill varje dag -tragiskt nog)
Går  (man kan ju inte komma från sängen till frukosten utan att gå, om man inte har en romantisk pojkvän då^^)
Gäspar (jag är en trött och lat kvinna)
Tänker (oh jävel va jag tänker för mkt på dumma saker)

9 saker jag ser fram emot:
Träningslägret i Danmark nästa helg!
PARTYYYY med klassen
Studenten
Balen
Norgejobb efter studenten
Resa runt lite efter Norge förhoppningsvis
SOMMAREN
Att veta vad jag vill bli
Att mamma ska bli 50 för då ska vi kanske till Thaiiiiland =)


8 saker jag rör varje dag:
Mig själv
Datorns tangentbord
Fjärrkontrollen till TV:n
(nästan varje dag tror jag)
Vattenkranen i köket och i badrummet
Min säng
Spolknappen på toan
(annars blire inte så freesch kanske)
Smörkniven
MOBILEN
(jag är ganska beroende av denna makapär)


7 saker som irriterar mig:
Att jag aldrig städar på mitt rum (och om jag gör det blir det stökigt på två dar!)
Att jag inte har en almanacka (har haft en en gång, men tappade bort den ganska fort så jag gav upp)
Att jag går in i ett rum där jag tänker hämta något och ibland glömmer jag av vad jag skulle hämta!
Att jag har en tendens att få stooora minnesluckor när jag dricker lite för mkt =P
Mannen Green irriterrar mig ibland faktiskt.
Att jag är förbannat dålig på att göra saker direkt, jag skjuter upp altting!
Att jag har världens sämsta självdisciplin och självförtroende

6 saker jag har på mig dagligen:
Bh/Topp
Trosooooor
Byxor
Tröja
Strumpor
Tofs
(på handen)

5 filmer jag kan se om och om igen:
Coyote Ugly
10 orsaker att hata dig
How to loose a guy in 10 days
En film med Ashton som jag inte minns namnet på, skitbra! =P
A walk to remember

4 personer jag vill spendera mer tid med:
Farmor
Kusiner
Kusinbarn
VÄNNER

3 låtar jag lyssnar på just nu:
Inga just nu!

2 band/artister jag sett live:
Magnus Uggla
Linda Sundbald

1 person som jag kommer att spendera resten av mitt liv med:
Mig själv!

Lugna er kvinnor, jag är faktiskt sjuuuk!

Ja, såäre.. Igår hade jag nästan 40 grader feber och idag är min hals mest fuckad för febern har gått ner till strax efter 38... Jag tänker faktiskt ligga nere i soffan och tycka synd om mig själv ett tag till även fast det är mitt eget fel att jag pussade på martin häromdagen när han var sjuk! DAAMN jag hatar att va sjuk, jag skulle ju jobbat och tjänat pengar idag som jag behöver så himla mycket!! Och det är ingeeeeet skämt.. Skulle tränat idag också och missade matchen i måndags för då jobbade jag.. JAAA jag tycker synd om mig själv!!

Hej så länge