Julstämning?

Ne alltså jag har inte kommit in i rätt feelings än när det gäller den där julen. Antar att flytten och att Anders inte är hemma gör sitt i vardagens rutiner, och helgdagarnas rutiner.
När man egentligen ska storstäda med ljuv julmusik så är man i Tidaholm och väljer golv liksom, det blir inte samm grej.
När man egentligen ska springa runt som en idiot dagarna i ändå för att leta efter julklappar letar vi efter andra viktiga ting, som ligger någonstans, i någon låda. Blir lite småfrustrerande efter ett tag "men jag såg ju den igår" "vart?!" "det är ju det jag inte minns nu, cräp" ungefär så, fast min mamma använder sällan ordet cräp. På tal om min mamma så höll hon på att ta livet av mig idag, spolarvätskan var slut och rutan skitig i bilen och som grädde på moset ringer en jäkla bankman. Man kan säga att det inte riiiktigt gick så rakt som jag hade önskat =P.

Men imorn ska jag springa runt i skövde efter julklappar. Saken är dock den att jag är klar med alla mina julklappar. Min broder och fader har väldiga problem med deras. Dom har inte börjat, pappa köper iofs bara till mamma och så får hon ta hand om resten. Men emil har allas kvar så jag har mycket att stå i ändå.

Hepphepp, upp tidigt imorrn..
Ciao Bella.

Hej och Hå.

Ja då har man flyttat hem från Oslo, typ. Lite grejer kvar men det får bli en annan gång vi hämtar dom.

Ja då har man flyttat från Gudhem få, helt och hållet. Hej källegatan.

Jag vettefan hur det verkar med det fantastiska båtjobbet i Oslo heller, har ju varit på i 6 dagar och det kanske bara blir sammanlagt - 6 dagar. Jag vet ingenting och inget får man veta heller. Jobbigt!

Sitter på jobbet nu och lyssnar på tystnaden. Lugnt och skönt, väntar på Malin som ska byta av sen ska jag (hör och häpna, mamma tvingar mig ;P) GÅ HEM. Till källegatan. I mörkret, jag kommer förmodligen avlida.

Imorrn är det jobb här igen men det är ju inte så mkt här heller så man kan säga att jag är rätt så arbetslös, martin har fått jobb nu iaf, kul kul.

Jul snart och jag känner ingen stämning.

Gonatt.