I wanna go away...

Jag orkar inte dra en detaljerad resa genom midsommar. Vi kom till halmstad, satte upp tälten, jag och larsson socialiserade lite med människor och det var treeeevligt. Sen kom regnet och förstörde hela resan. Vi shoppade lite på fredagen men det slutade inte regna, alla blev sketsura och allt blev dumt och fel så vi drog hem och partajjade hos larsson, det var trevligt avslut på en mindre trevlig dag.. Så, det får räcka.

Förra veckan var martin borta och då träffade jag massa vänner och jobbade, jag saknar det här med att bara umgås med mina vännisar och det var riktigt najs. Trist att det blir lidande när man har pojkvän, lite iaf. Jag lekte lite med elin k, annisen bannanisen, marie och elin å trollhättanpojkar en kväll och stoltserade med pappis bil samt festade sönder på lördagen då vi firade gullongarna kg och sannisen som fyllt och fyllde 18. Givetvis kan sara dahlin fortfarande inte konsten att supa efter fyra års erfarenhet så hon vaknar på söndagen med den största minnesluckan ever och en hel del ångest över att inte veta över-huvud-taget vad jag gjort. Pinsamt och ledsamt. Jobbade den dagen och torkade massa poop, INTE KUL ALLS! fan va dum i hövvet man kan va, helvetesjävlaskitfan. Men det jag minns av förfesten var trevlig, så du vet kg =). Ah men iaf så känns det pissigt och fortfarande riktigt jobbigt att inte komma ihåg....Whain WHAIN Whain

Denna veckan är martin hemma och jag har nästan enbart umgåtts med honom då jag inte har jobbat. Var iofs med annisen en sväng igår och kollade på nallebjörnen och krafve och gänget i gudhem då dom spelade match där. Trevligt trevligt.

Men jag vill med detta till synes deprimerade och klagande inlägg påminna min vänner om att jag finns även när martin är hemma och att ni gärna får höra av er om ni vill ha sällskap till jag vet inte vad - shopping, fika, träning, matcher- you name it! Jag vet att även jag kan höra av mig men jag blir så jobbigt tråkig när jag bara är med martin och sitter och kollar på tv och glömmer av att man kan göra saker av sina lediga dagar. Ja jag är patetisk men jag bara kände mig förbannat trist och grå i detta nu.

Hade dessutom fika "möte" med norgegänget idag och guuud vad jag ser fram emot denna flytt och förändring. träffa nya människor som inte har förutfattade meningar om en, jobba och tjäna cashisar samt bo i en trång liten jävla lägenheten då sex tjejer ska samsas om en enda toalett- kan bli en nyttig eerfarenhet. Vi har bestämt att vecka 38, då åker vi härifrån på några månader och jag längtar obeskrivligt mkt faktiskt. Vill Bara Bort -känslan har funnits inom mig ett tag och nu känns det äntligen som att vi har kommit en bit på vägen och faktiskt är på väg mot vårt grannland norge.

Men orka det här. Nu ska jag sova. Med martin såklart. Kanske se lite tv. Ja, jag älskar honom <3