Boråsfest! =)

Ja juste, i helgen var det Boråsbesök. Jag och Frida T tog hennes otroligt charmiga orangea bil till det lilla samhället Fristad utanför Borås. Vi blev förvånade över hur lätt det var att hitta samtidigt som vi tjata så mkt på vägen att vi höll på att åka förbi Fristad. Wellwell, vi var där för att festa till det lite med våra relativt nyfunna vänner som vi träffade i Danmark.

Väl framme i Fristad var det mycket enkelt att hitta till herr Winbergs lägenhetshus (alla hus var gjorda av plåt -> fagert? Inte så va!)... Jäjä vi kom in och kände oss genast som hemma. Vi började klä av oss och.. Mohaha först gick vi givetvis in i hans rum och stängde dörren om oss, jag och frida, sen bytte vi om till festligare kläder samt sminkade oss och speglade oss i tv:n. Det tog en stund men sedan var vi redo att åka vidare.

Bilen vi åkte i tillhörde en man vars namn var Daniel om jag inte minns fel. Även krafve, frida och marcus(nallen) åkte i bilen. Vi trodde att vi skulle direkt till förfesten hos Johan men ack så fel vi hade. Herr chaufför drog nämligen med oss på ett jäkla motorcykelrace! De ni! Inte dåligt men jag tröttna efter två race och det gjorde de andra också så efter tre åkte vi vidare till förfesten. Där blev vi varmt välkomnade av värden Johan, mycket trevlig man. Han hade en sån där ölmaskin, coolt, men jag ock Frida drack viiiiiiiiiiiiiiiin. Kul fakta för övrigt ^^

 När förfesten tydligen närmade sig sitt slut var vi tvungna att häva i oss det sista för vi hade nämligen bokat banor i bowlinghallen. Det där med att häva innan man ska spela bowling kan jag ju berätta för de som inte visste: det är en dålig idé om man vill vara bra. Men alla var som tur va ganska på liran där. Nästintill allt gick i rännan, men vi va glada ändå, speciellt frida som lyckades få flest strikes av oss alla. Strikes? aja what evver.

Festen drog sedan vidare till ett ganska dött ställe där vi tjötade lite (stället hette Swing tror jag?). Sedan vidare till ett annat ställe där vi spenderade kvällen. Men nu sviker mitt minne dock liiiitegranna så jag kan itne gå in på detaljer längre =P. Iaf så åt vi donken vid 2-tiden och sen åkte vi hem till fristad med buss vid 3. Var hemma hos winberg vid halv 4 och somnade vid halv fem.

Dagen efter blev vi serverade vääärldens frukost, dock är min mage inte så fruktansvärt matglad dagen efter fest så det blev inte såå mycket mat i magen. Gött såg det ut iaf :P.. Sedan såg vi på tv och lyssnade på krafve som var mest bakis av oss alla, jäävligt roligt att flabba åt iaf. Sedan var det lite av en familjemiddag hos marcus så drog jag å frida ut och utforskade fristad. Det tog dock inte så lång tid så vi satte oss på en pizzeria och åt. Efter det gick vi ut på jakt efter vad kan jag lämna åt era fantasier Mohahaha!... Sen gick vi hem till marcus igen och kollade på "remember the titans" som va skiitbra och nästintill lipframkallande. Sedan styrde snyggbilen återigen oss hem till Falköping efter en mycket trevlig helg.

NU är det massa fester som väntar i och med studenten: Grillfest på fredag. Ållecamp på söndag. Toga på tisdag. Studenten på fredag. Balen på Söndag.  FUUUUUUN =) 

Förfest + Dylan = Efterfest?

Ja så har det varit långhelg igen då. Jag tar givetvis till vara på dagarna så jag sov till 13 i tor och fre och till 14 idag =) Mahaha!

I fredags var det först jobb i 3,5 timmar, gött pass de =P. Bara för att sen var det fest på schemat, då går det icke att jobba alltför länge. Kom till John vid ca halv 9 och det var väl lite halvdragna människor där. Larsson och Ida var rädda att spilla dricka på bordet för Johns fader hade sagt att han var rädd om detta ting. Kvällen fortsatte och Mattias blev allt mer drunk HAHA fy satan va kul den killen var, lite klängig, men kul =P

Jag och Carl sjöng en balladig ballad och pratade minnen medan alkoholen sipprade in med jämna mellanrum. Tiden kom då vi skulle dra oss ner till plantis. Nu har cidern och vinet tagit ut sin rätt men om jag minns rätt så gick vi ner dit (?). Jag, larsson, calle och Matte gick och det var en resa i sig. Haha. Väll väll. Sedan La vi lite saker i Larssons trappuppgång för att bege oss mot parken. Där var det jäkla lite drag men jag kom in gratis och det gillar jag att stoltsera med. Vi befann oss även på dagnys (!) i ca tio minuter och shäjjka men sen drog vi tillbaka till plantan. Dock så sviktar minnet lite här också men vi drog hem tidigt. Davis kom som en räddare i nöden på cykel och hämtade mig och körde mig till hans och elins tillfälliga bostad i stan. Med en kebabrulle i högstahugg var kvällen räddad, men vi hade oturen att möta farbror polis på vägen så vi fick snällt gå av cykeln och promenera hem den sista biten =P.

Efter en mycket god natts sömn vaknade jag tidigt, vid 8-tiden av att min mun var torr som en öken. Så jag vandrade upp och drack vatten, intresseklubben antecknar. Sedan somnade jag igen och vaknade vid 11.30 helt omedveten om att jag hade skickat en jävla massa fyllesms dagen innan. Men såäre!

Gårdagen spenderades mest med en sovande martin och sedan stod jag i garderoben på gammeldans i parken med min kära larsson och carro. detta visade sig bli ett folkfullt pådrag med kanske ca 500 pers och inga mindre än THE STREAPLERS var där och spelade av sina gråa hårsäckar. Efter en lång kväll med en ambulansincident och en köttbullemacka i magen var vi nöjda med vårt arbete och drog därifrån. Vi hämtade merrisen och drog hem till Gudhem.

Idag har jag alltså sovit bort hela dagen och kommer därför sannolikt inte kunna sova förrns om aslänge. Jag har pluggat en del idag också men är låååångt ifrån klar! Damn.

Men där tackar jag för mig. TJINGELING!

Johanna Larsson - citat

"Jag är jävligt rolig och du ska vara glad att du har mig i ditt liv"

"Okej, vem visar brösten för Jan och vem tar metanolen och springer?"


AHHHH MY LOVE <3

PEACE

Å här kommer alla känslorna på en å samma gång ...

Nu är kaos och förvirring två mycket förekommande ord i Saras lilla skalle. Jag tror jag spricker snart.

Alltså som jag har nämt innan, studenten, klart som fan det är massa blandade känslor i och med den. Och kärleken kan inte alltid gå som på räls så där är känslorna upp och ner också. Det är en tung period nu men jag hoppas minsann att den går över snart.

Fotbollsserien har börjat allt annat än bra och jag tänker inte nämna de exakta resultaten. 

Det är som sagt rätt mkt att göra i skolväg nu och jag är sååå trött på det så jag skiter mest i allt =P bra sara, bra!

Det har hänt en del saker som är känslomässiga och jag tänker inte gå inte på detaljer här heller men jag tror kanske att det kommer bli bättre på alla plan och ja jag hoppas på det iaf. 

Igår hade Kanongänget (inklusive jag) en halvdag för skolans tvåor och med porrdans, film och frågestund på schemat så funkade allt bra trots allt. Triåkerna satt som smäck (att det stack ut lite fläsk på sidorna har väl ingen dött av dah^^) och porrandet gick fint och improvisationerna fanns där, definitivt =P men det gick bra till slut och alla var nöjda och glada =)

Nu ska jag duscha och ta tag lite i mitt liv (genom att inte orka plugga och ist sätta mig framför tv:n ;P)


PEACE PEOPLE 

Långhelg och Frivarv

Idag var det studiebesök i Göteborrrrg. Trökit mest men på museét vare bra och föreläsarbruden va cool. Vår lärare Johanna svär mycket och killen från synagoggggggan hade PTH som fan, asäckligt och Ida märkte det givetvis först av alla ;P. I bussen när vi närmar oss skolan börjar givetvis Sp3a fjolla sig med vårat Frivarv runt rondellen som vi försökt med många chaffisar förr, men idag nappade LASSEKONGO dah määän.. Det gillades.

Inlämningarna i filosofi och svenska är klara. typ

Nu är det bara lite saker kvar:
Matteprov
Svenskatal
Svenskainlämning cv/rapport
Religioninlämning
Naturkunskapsprov
Naturkunskapsinlämning
...
Inte så lite i och med att trean för övrigt varit jäkligt slapp. Så nu gäller det att lägga i sista växeln brudar ;P Örk på det men gött ändå.
...
På måndag är det kanongängsdag och jag ska shejjka mitt feta ass tillsammans med de andra goa människorna i denna trevliga grupp =P ska bli intressant att se vad som blir av denna dag. ^^ =D
...

Snart ska jag träna men kände att det var dags för lite uppdatering ... Långhelgen var för övrigt helt okej. Blev förslust som fan i seriepremiären men nu kan det bara gå uppåt... vi firade förlusten med en sprakande fest och alla var fulla och glada...Mådde inte så bra på söndagen (inte bara bakis, hade ont i halsen å skit också) så denna dag var lugn som fååå.. Måndagens fest var väl inte mkt att hänga i granen och den slutade tidigt...Jag va inte på g...så var det med det

PEACE