Nasty Mondays

Fellini ikväll. Ojojoj. Jag börjar bli lite halvsliten efter en hel veckas ständigt festande. Vi startar vanligtvis vid 22-23 och håller på till någonstans mellan 05-08.. Livet e hårt men jääävligt najs nu.

Jag måste berätta en liten story om gårdagen: Sara, Mary, Jenn o Jessie drar nästintill nyktra till en karaokeklubb och ska beställa en låt att sjunga.. Eftersom vi är från suecia och vi kunde välja mellan per gessle: här kommer alla känslorna och ulf lundell: öppna landskap blev det ett rätt självklart och trallvänligt val: GESSLE såklart.. Vi skämde givetvis ut oss och alla var väl röd tomater i fejjan, men kul vare! Massa kort tog folk på oss dessutom. En liten instickare också: egentligen var listan med folk som skulle sjunga full, men eftersom vi var svenska och skulle sjunga på ett annorlunda språk så fick vi smita in =) Inte såå populärt hos alla men :P

En liten instickare till: I förrgår var vi på razzmatazz, ett sjuuuukt stort ställe med 6 dansgolv och se här: 9000 jävla människor var där... helt galet och huuur kul som helst.. vi shäjkade mest på popstället men var även inne på några av de andra dansgolven, gick vilse när vi skulle på toa hela tiden så såg väl typ allt haha.. Så en riiiktigt lyckad kväll!

image135

Ja men då ska jag bara måla på mig ett ansikte så börjar vi igen om nån timme eller så. Idag har jag förresten shoppat endel, vädret tillät icke playan för första dagen sen flickorna kom så då föll lotten på shoppingen. De va naaajs. Hittade lite smått o gott..

Peace people.

Burn baby burn.

Även om det blåser kan solens strålar steka, det mina vänner är dagens visdomsord.
Och jag lyckas fortfarande bli jätteröd även fast jag har legat på playan i två veckor! Bra jobbat va =) Idag blir det fest och igår vare shopping o drinkar som gällde. Har kommit på hur fruktansvärt mkt pengar det redan gått åt.. Fotbollsmatchen, martins presenter, mat, glass, drinkar ! Dyyyyrt =) Men vi lever ju livet, det är de som är huvudsaken!
Money comes money goes som marre säger!

de va allt för idag, vi har det fortfarande underbart

Klarblått.

Herregud, helt galet bra väder har det vart de senaste två dagarna.. Klarblå himmel o strålande solsken, havsbad och njuuutning =)... Fest igår, skitbra musik, massa dans o drinkar !! Hur bra som helst har vi det!



Bilder går segt så ja, vi säger så! Peace


Ett spontanryck och en STOR puss till min 21åring =D

Spontanrycket:
-Marieeee, kan du klippa min lugg?
-Visst =)
image134
Min lugg blev en raklugg, spännande va. jag har minsann blivit modig på senare dar ! :D



Och en stooor puss då på min underbaring Martin som fyller 21 år idag, onsdag <3
Saaaaaknar den mannen...



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

CityHall

image133
Emil tror han har armmuskler, jag tycker mest han ska sluta mes snusandet =P

Medans minnet är färskt (klockan är halv fem på lördag morgon!):
Förfest, jag o broder chillar lite, marie dricker manlig öl som alltid fylls på i handen.
Festen: Cityhall, vi trodde vi va med på gästlistan men ack, fick betala inträde som dödliga o betala som terrassen ungefär.. vi säger shotM så fattar vi.
På väg hem: Marie är roligare än någonsin och hälsar på alla spanjorer som finns på hela ramblan, jag o emil skrattar och blev förmodligen massa år äldre tack vare marre..Emils t-shirt gjorde även sitt hos engelsmännen :P..

Vi säger en enda sak: Tack för en bra avslutning på en halvdan lite småtråkig fast ändå ganska mysig kväll, mary... Tack :D hahahahhahaha

Brother oh brother

image132

För att vi är snygga o har de jävligt bra. Min broder är här nu o det lär bli livat. Vi ska snart visa honom staden =)
Jag orkar inte skriva så detaljerat om gårdagen, o allt jag skriver om barcelona lyckas ändå alltid bli ganska osammanhängande ^^ ;P... Kolla in marres blogg ist, hon orkar, den kvinnan! Peace

Ryans

Vår fest med israelerna blev inställd av olika anledningar, istället åt vi masssa god frukt o såg på film :D Inga fel.
Vi har solat alla dagar här förutom den dagen vi kom,men idag tog det roliga slut, det har regnat lite idag. Dock kvittar det, jag är fortfarande som en kräfta så min kropp kan behöva lite vila.

Inatt kommer min bror hit =) Vi ska se på fotboll på lördag, samma match som adam alsing o co! Espanyol-Barcelona.

Helgen är överplanerad med massa fest o stojj! Vi träffades ett gäng på ryans igår (lars jobbarkompisars stammisställe!) och shiiiet vad vi planerade inför fre,lör,sön o måndag. Emil kommer nog få en trevlig vistelse här i barcelona.

Igår shoppade vi även en del, mycket fina ställen häromkring. Jag köpte mig ett par skor, äntligen ska vi få lite höjd på mina stackars kortisben! HA. Jag shoppade även en bikini! Snygggg. Kollade in lars o co lägenhet igår också, den var väldigt rymlig och väldigt hög till tak, ingen risk att man slår i hövvet där inte!

Vi får se vad kvällen erbjuder, kanske kollar lite fotboll med grabbarna på ryans =), vi får se! Marie ska ju försöka börja dricka öl så hon måste börja känna påt lite, jag håller mig nog dock hellre till sangria och drinkar!

(marie o lars skrattade jättemycket åt mig igår, jag fattar inte? Jag är lite oallmänbildad, det är allt =P)

Peace

Brrr

Jag frös idag riktigt ordentligt. Var vaaarmt i solen, men jag brände mig som en kossa.Så marie har tagit hand om mig o nu är jag fit for fight igen ;P
Snart blir det utgång med våra nya israeliska grannar :D, vi fick fribiljetter till en R&B och HipHopbar av dom! Ska bli spännande =D

Blir mer uppdatering en annan dag, hinner inte nu måste göra min röda kropp snygg!

Hej så länge

Billiga taxiresor, bra för vilsegångna!

image131

 

Efter IKEA (som vi hittade utan större problem) åkte vi tillbaka och var ganska säkra på att vi gick in mot rätt gata. Vi gick o gick men det kändes liksom inte rätt, det kändes inte som att vi hade gått där förut, efter en lång promenad och med tiden som gick (vi skulle träffa ett gäng svenskar kl 22, vi fick ändra tiden en halvtimma) så haffade vi till slut en taxi. Tur att det är ganska billigt för vi hade gått rätt åt pipsvängen vilse, vi var på heelt andra sidan barcelona mot där vi bor ^^.

En snabb dusch och dåligt med mat under dagen drog vi ut för att möta camilla som marie känner lite sen innan och 4 av hennes sambos. Vi gick till en jazzklubb (dyra drinkar på uteställen, man får hålla sig till sangria om man vill hålla ekonomin i styr!), sen vidare till en bar, efter det vidare till en hemlig klubb :P.. och slutligen till några svenska killars lägenhet, som vi lämnade ganska snabbt.. Två av vårt gäng som var ute tillsammans var snälla och följde oss hem genom dom otäcka gränderna, dom sov på våra stolbäddar =) Linnea o Lars va namnen och det var en riktigt trevlig kväll med alltså mestadels : Camilla, Emma, Frida, Linnea, Fabian(?) och Lars.. Kvällen slutade på morgonen, klockan 6... vaknade 12 idag typ o har haft en underbart fin dag med över 20 grader o ett par timmar på stranden..Nu ligger marre här o sover o jag lånar datorn lite =).

 

Kvällen får vi se vad den bjuder på. Imorrn blire äventyr igen. Vi gillar det här livet!


Barcelona...

Dag 2 och denna dagen har varit piggare, soligare och mer männsikoare...
Dagen började med konstig mjölk som passade med flingorna trots allt, inte äckligt med andra ord.. Vi åt även bröd med feeeta jävla ostskivor....Marmelad ja tack..
Vi shoppade lite på hm (skräll) och å zara.
Vi har promenerat i typ 4 timmar med 30 minuters undantag då vi solade och hade de gött,åt glass på beachen vilket var trevligt om man bortser från en tysk unge som stod en halv meter och stirrade för att hon  var glassugen...

Snart ska vi iväg på äventyr igen, ska försöka hitta ikea någonstans utanför stan =).. inhandla lite braatthasaker.. och kanske lite köttbullar ;P

Marie ska nu vara min personal everything, igår fixade hon mitt hår och nu är det mina ögonbryn som står på tur, duktig kvinna det där!

Jag lagade mat förut förresten, alla som tvivlar på min förmåga =P

PUSS

Sara, Barcelona, Baby

Hejsan ....
Nu har vi äntligen kommit in till den LILLA lägenheten, på bilderna såg den typ fyra ggr så stor ut men det kommer bli mysigt.!!!! Definitivt =)
Men nu ska vi ta det hela från början:
Resan med våra grabbar till götet gick bra och relativt smärtfritt, inga tårar fälldes eftersom det var så kallt då så att dom förmodligen hade frusit till is på våra kinder.
Incheck och vi får reda att vi får platser långt ifrån varandra, trist men vi tänkte att vi kunde somna. Sagt och gjort, jag hamnade bland ett skitstort gäng med medelålders damer, dom tyckte synd om mig. Jag somnade innan planet hann lyfta och två minuter senare knuffar marie till mig och säger att det trots allt fanns en ledig plats bredvid henne längst fram. Vi sov typ hela vägen... Sköööönt!
Väl framme i molniga Barcelona haffade vi en taxichaffis, det kostade mindre än vi trodde så det var också bra.
Sedan hittade vi inte vår gata så vi väntade på hyresvärden, när hon en timme senare möter oss så ser vi en kvinna med svart hår och en jävla massa lackkläder på sig, skönt tänkte vi, ingen äcklig gubbe... Hon var trevlig iaf och det är ju huvudsaken, vi har nu fixat med lite kontrakt o grejjer, ska snart ner till supermarket och handla lite grejjer, typ tvål, diskborste en liten blomma och lite mat o annat smått o gott.
Vi har fått en halvtaskig vägbeskrivning till huvudgatan, får se hur det går.
När solen tittade fram några ggr förut blev det riktigt gött, men tyvärr lyste den lite för lite... Men imorrn ska det bli fint så det hoppas vi på.. Ingen jacka behövs iaf.

Det var första uppdateringen härifrån, nu börjar vår semester! =) Och vi nuter redan ska ni veta, marie har satt upp städtoffsen så nu ska vi fixa och dona!

Peace

I´m hungry.

Fre - kvällsjobb, missad ffkdamdejt.
Lör - morgonjobb, match, mys med brollis o hannelina o anna. hej då- maginfluensa! (mer detaljerat går vi inte in där! BAH!

Idag börjar jag må lite bättre, skööönt. Endast min hund ville sniffa på mig innan denna välbehövliga dusch jag tog min precis. Och min hund är inte så fräsch, eller bara jävligt mysig (gosigoooosan)...

Idag blev det inget jobb, tur det för jag skulle ha börjat kl 6! Men nu börjar det bli bra som sagt och ja, jag kan ju iaf sitta här i skriva.Måste fixa mina kläder i garderobernaa så snart jag orkar, och lägga det braiga i resväskan ;P.

Vad ska man säga, jag saknar min man... han är söt.

Det ska bli skönt att slippa baka wienerbröd i veckan.

Vi avslutar där. Tack o hejj

image130

På med glajjorna och det vackra leendet.

Ja, jag läste just en enastående berättelse om min och maries tripp till skövde igår så gå inte på marrebarres blogg om ni vill se den. Så detaljerat orkar jag inte skriva just nu så jag drar några höjdpunkter istället.

Jag var rätt så sugen på ett par läckra pumps igår så då tänkte vi att vi drar till maxihuset först för att kolla in skopunkten (som för övrigt inte alls var så roligt denna gång). Det gick väl på ditresan efter att vi mättat marie som gnällde som ett litet barn. Men efter dom tio minuter vi spenderade inne i maxihuset skulle vi hitta till centrum, som marie GIIIIVETVIS kunde den snabba vägen till. Hon skulle vara guide alltså, och det gick åt helvete... vi körde åt alla håll man kan i en rondell och efter många usvängar och lika många "maaaaaaaaarieeeee, du visste ju vägen" "ja, men jag trodde det var däråt" så kom vi fram och fick oss en parkering.

Jag inhandlade shorts som var sviiiinbra och jag är skitnöjd med dessa tu. Sen fyndade jag på glitter och på åhlens köpte jag en söt liten väska och ett par svarta tygskor (marie tvingade mig att övervinna min snålhet haha).
Marie skulle byta sträng på sin gitarr och det var en saga i sig. Mannen (pojken) med orange, jättekrulligt hår och målbrottslätet såg lite lustig ut (och det var han jU!) och den andra lite mer kunniga mannen sa att det skulle kosta runt 300 spänn att byta den jäkla strängen. Det kostade sedan 43 vilket var åt rätt håll bra!

Hemvägen gick relativt smärtfritt eftersom marie sov och jag fick hitta tillbaka till fkp själv haha! Vi besökte lilla marknaden och jag köpte onödigt mycket godis som jag knappt gillar! Sedan besökte vi coop och fixade. Efter det ÖB där vi inhandlade lite barcastuffs! Ihh det närmar sig med STORMsteg.

En fruktansvärt trevlig dag med mycket skratt och trevligt sällskap (förutom när kvinnan jävlades med mig i hundra år mellan torget och yap för att hon var övertrött och på irriterarhumör ^^)


Idag ska jag jobba, men det brukar gå rätt bra på kvällarna =). Sen hinner jag kanske träffa mina underbara ffkbrudar lite som ska träffas på mingan! Hoppas :).

Ja, mina vänner, kan låta orättvist men mitt liv flyter fortfarande på som på moln. Nu är mitt rum klart och jag ska lägga in alla kläder i mina garderober när jag orkar !


Juste, förra helgen var vi i skövde och på bogrens där vi shejkade lite as. Det var jag, anna, mari och elin u som drig dit och det blev ju en fruktansvärt trevlig kväll det också haha. Elin, vem fan åkte vi med hem?

Det var allt.

Peace //

image129

                                                                          a happy smile on a happy girl.