Fucking Virrvarrrrrrr...

Jag befinner mig i en lite förvirrande situation just nu. Jag vill på båten på fredag egentligen och åka hem den 12e. Alltså typ 11 dagar på, men dom verkar inte ha något jobb för mig nu och jag kaaan ju inte den andra halvan av månaden som jag redan nämnt så vafan, då jobbar jag ju inget i februari. Vilket jag behöööver. Hum, tåls att tänka på det dära.
Jag vill iaf jobba en gång i mars, vilket jag verkligen hoppas på att jag får. Hmmm, dom är inte så snabba däruppe på att svara så man går å blir alldeles tokig ! =(.

Snart Februari alltså, jag har ju planer i Maj, Usa och det. Men nu har NÅGON försökt lura med mig på en resa till i 3-4 veckor i April-Maj (början) som jag är rätt sugen på, om jag nu får jobba så jag får ihop pengarna som behövs för detta. Jag vill inte gå in på detaljer ännu men det vore ju faktiskt väldans roligt. hmm

Vet inte hur det blir med festandet i helgen heller, tyvärr så finns det människor som inte gillar vissa andra människor och som då kan skapa lite dålig stämning, och vem vill ha dålig stämning på fest tro, inte jag iaf. Så vi får se hur det blir, kanske hänkar på några andra om jag känner att det blir lite stelt som sagt.

image124

I sit here alone and I wonder why?

Hmmm, är dagens förvirrande ord.

PEACE

Sweden.

Då var det lite mer än en vecka sedan jag kom hem från havet. Jag var rätt så sliten så det var ganska skönt att komma hem, men sorgligt att lämna människorna som jag kanske aldrig kommer träffa igen. Dom underbara människorna. Jo, jag trivdes ju ganska bra där till slut så det blir nog någon gång till eller två.

Jag har hunnit vara med Martin lite (fast han jobbar mkt nu så det blir inte så mkt ändå) och med lite annat löst folk ;P. Idag har jag ätit på mingus med Jesper, Lollo, Calle, Carro och Klara =) Myycket trevligt att återse dessa män och kvinnor som man knappt ser alls nuförtiden :S.

Vet inte när jag ska på båten igen men det får framtiden utvisa (kanske morgondagen till och med, om hon nu svarar på mitt mail?!).

Den 14e fyller min minsta bror 24 så det ska vi fira för då kommer även min äldsta bror hem som vi inte sett på ett halvår.. myyycket trevligt. Då blir det en familjehelg minsann =D.

Den 23 ska jag på en fancymiddag med min Boråsvän Marcus Winberg, man ska ha balklänning och grejjer så det ska bli mycket kul att klä på sig den en gång till i livet. Mindre kul är att min mamma och farmor sa samma kommentar när jag berättade detta "hoppas du kommer i den fortf. då!?".. tack liksom, jahaja då tycker dom alltså att man har blivit fet. Wellwell..

På lördag ska det blii fest igen om jag är hemma =). Wieeee. Hos Madde innan osv .. yeeey! =) Kommer nog bli lyckat, det tvivlar jag icke på! =D

Hepp nu har jag inget mer att berätta. Förutom att galningEbbavalpen biter på allt och gör mina föräldrar vansinniga :P

Uppdatering från havet.

Hej. Jag ær nu før hmmm fjærde gången på væg från Kiel tillbaka till Oslo. Imorrn ær jag alltså i Oslo igen och då har jag "bara" 3 turer kvar. Kommer alltså tillbaka den 18e. Det ær lite jobbigt att min familj åker och hæmtar lilla Ebba ikvæll dock, hade velat vara med på detta faktiskt. Men men jag kommer væl få min beskærda dos av henne nær jag kommer hem och flera år framåt hoppas jag =)
En vecka kvar idag alltså och det jag gør hær ær føljande : Vaknar och æter en banan, Stædar hytter med Thersese ! =), har rast till 15 vilar en stund, børjar jobba i buffen.. tar fram mat och tjøtar skit med braaaaigt folk som jag jobbar med dær, linda lene karin daniel och colin, den sistnæmnda gør att jag får øva min engelska infør min kommande usaresa med larsson som SKA bli av =) yeeey. Klockan 23-24 slutar jag och då brukar jag och linda træna en halvtimme-40min på gymmet... Igår spelade jag ist innebandy med massa som jobbar i buffen och a la carten och det var sjuuuuukt kul... Dock var vi inte klara førræn efter 1 så jag va rææætt så trøtt i morse ... men men vad gør man inte, daniel tvingade med mig och det ær jag glad før nu...

Livet på båten ær alltså ganska enformigt men nær man jobbar med bra folk går tiden fortare och man glømmer ibland av att man egentligen jobbar i 12 timmar.. Jobbar, sover, æter, trænar.....

Jag længtar hem lite nu och saknar givetvis min favoritmartin en hel del! Men jag hoppas ni har det bra dær hemma.. Nu ska jag sova en stund innan the woork børjar.. Peace! <3 

Colorlinetripp, andra.

Jag ska hastigt och lustigt åka till Oslo imorrn - ensam. Är det något Sara Dahlin hatar så är det att vara ensam. Och så ska jag ju bo på en båt i en hytt (ensam i hytten) och jobba i två veckor. Ser jag fram emot detta? Svar nej. Gör jag det endast för att jag ska kunna få in en rejäl slant penki? Svar ja.
Jag har världens klump i magen och ser inte fram emot morgondagen förutom att jag får se larsson en sväng.
Hepp nu måste jag virra, jag är virrig och mår icke bra. Herrå

Nykomling.

Ur en icke tycksyndommig- vinkel utan endast ur en faktavinkel är det faktiskt så att jag inte har så många vänner kvar här i Falköping, inte som jag umgås med i vilket fall (alla ni som påstår något annat, ring! Jag vill jättegärna ha något att göra på dagarna ;P).

MEN, nu ska jag (egentligen min familj med det är jag som tjatat fram det) få en ny liten vän. En lite hundvalp som ska få vara vid min sida.

Hon är en blandning mellan Thai Ridgeback Dog och Basenji. Underbart söta och charmiga små varelser.


Ebba (döpt Galadriel) 17/11-2007
83442-123

För övrigt så var jul och nyår mycket trevliga. Juldagen var bästa festen på myyycket länge! Badtunna, säger jag bara.

Hepp. De va allt för denna gången. Peace