Uppförsbacke.

Denna veckan har varit tung.
Alla har semester runt omkring, dom säger att det är varmt men inne på coop äre kallt.
Martin är i varberg o göttar sig.
Jag jobbar o jobbar. Men men. Tänk penki.
Eh, jag har det lite jobbigt för att jag tänker på mina kommande arbetsveckor som SUGER riktigt jäkla h-å-r-t.
Men jag får pina mig igenom dom, för sen börjar ordinarieschemat igen, skööönt.
Var iaf ledig idag, jag och ida har solat och haft det illfint uppe vid pankapölen.

Sen var jag nere på stan med mamma, skiiitbra grejer där. Ett minneskort till kameran och nya batterier (funkar igen wieee). En tshirt lindex, ett par leggings o en typ skjortklänning veromodarea ha!, ett par trosot kappahl (hade tydligen rabatt från coop där så dom kostade tio spänn, samt lite piller från apoteket. Braaa skit de =).

Vi avslutar med en grej jennifer skrev på msn precis och som passar precis in på vad jag känner :):


jennifer. säger:

jag sparar ju iofs pengar nu, men vet inte till vad. jag är inte sugen på att resa, fast ändå är jag de, har nog ingen och resa med bara, iofs et år kvar dit men iaf, och sen vill jag börja plugga, men vet inte till vad heller.

Sånna är vi, förvirrade människosjälar.


PEACE


Inte helt tillfredställd.

Ända sedan min och maries grymma barcelonaresa har jag känt att hemma med jobb,sova,träffa martin,äta,gå ut och gå med ebba,träffa familjen osv, att det har blivit min vardag, en ganska tråkig vardag även fast jag älskar det mesta av dessa saker. Jag älskar min familj, martin, ebba, mina arbetskamrater... meeen vad är det som fattas, eller vad är det jag vill?

Jag vill gå på båten igen och spara ännu mer pengar, till vad? Till resor, jag vill volontärjobba med apor och se världen. Jag vill träffa nya människor och ha en massa kul. Tummen ur är svår att få.

Barcelona var absolut ett minne för livet mina vänner, som vi festade och som vi träffade nytt folk och gjorde massa asbra saker. Solade, brände upp min rygg totalt, gick bakfulla på djurparken som var fantastisk! ryans, haha! ryans... osvosvosv.
Marie, tack för att du övertalade med mig på den resan, vår resa. Kul att alla som hälsade på var så glada och trevliga, fotboll med emil, fest och fest med jenn o jess (vilken vecka! bah, underbart), lite mer fest med sötcissi som tillsammans med mig själv och mary lyckades supa mig under bordet två kvällar av TVÅ! haha herregud. Ja, minnesvärt som attan.

Jag har ju bott i oslo också, och det var både trevligt och mindre trevligt. Jag gillade mina sambos, oftast. Och trots att jag blev mindre vän med min bästa vän så är vi ju vänner nu igen, om än kanske inte lika bra tyvärr - men man får vara nöjd med det lilla. Jag gillade våra småätarkvällar då vi drack the och åt allt som fanns, jag gillade våra vänner och satcmaraton i vår gamla soffa. Jag trivdes oftast dåå också och kan sakna det ibland. Jag gillade båten, och hatade båten. Jobbet var jobbigt, människorna helt underbara. Ja, ni vet.

Det enda jag vill är att leva livet som jag vill leva livet. Helst nu, men jag tror jag väntar en stund...

Puss och kram // saris

RockKnock

5 Juli - 20årsfest för dahlinarna och anna b.
Roligt, det hade jag. Dåligt mådde jag dagen efter och sista delen av kvällen är aniiiiingen svart. Lyckat med andra ord. Jag undrar vad gubben i bygdegården trodde när han såg mig på morgonen komma ner med tuperat hår, en utkletad stjärna på ena ögat och med tanke på handen som satt på huvudet och med blicken som satt i marken - även en aning bakis. Ha!
Alla tyckte att jag och min enäggstvilling var väldigt lika denna afton, kan bero på att man ser dubbelt, kan bero på att vi var likadant klädda och sminkade. Hmm


8 Juli

Oh han e snygg!14 Juli

MÅNDAXDAGS! =) wieeeee.15 Juli
Amen jag går väl till systemet då, jaaa jag ska visa leg nu och kommer få göra det i tio år framåt, TACK till alla som påpekat detta (annika johansson, känn dig träffad, inte för att denna kvinna någonsin kommer läsa detta men ändå, i remember!)

20 jäkla år. Helt galet. Då var lilla jag - lilla lilla fjantiga fjuniga sara på inte många centimetrar inte tonåring längre. Galet.

More to come...
Fortsättning följer...
Keep on dreaming...
Oh - my - GOD...
Hej och välkommen tillbaka mary ;)

HEJ - DÅ!