Om bra dagar.

Känns som att jag är inne i ett jävla bra gung nu måste jag inleda med.

Förra veckan var det mest jobb och gnäll om hals och kropp allmänt som gällde. Men från lördagens kväll kan vi säga, så ändrades detta.
Jobb från 7-15 i lördags, sedan skulle det bli party med marie och några till bra människor hos veronica, tanken var att åka till skövde. Det blev rajtantajtan hos vronkan med polly och company, full rulle från första stund och alla var vi i våra bästa år. Fick träffa lovisa och annat trevligt manskap som man inte sett på länge - kul!
Medans marie, elin o anna gömde sig i duschen och filmade killar som kissde som tjejer satt jag och förde vuxna konversationer i soffan, minns inte vad dom handlade om- förmodligen något jävligt intellektuellt (som jag för övrigt inte ens kan stava till?).

Brottning i köket och MASSA fula kort senare så satt vi i valet o kvalet mellan terran o boggan som vi kallar dom, våra uteställen närmast kvarteret där vi bor. Valet blev snålt och kort, terran! Jag var till och med för snål för taxi så åkte med anna b (märk väl att jag faktiskt slängde till henne en 20:a som tack! inte sååå snål alltså).

Nåväl, förhoppningarna var väl inte alltför höga om denna kväll som alltså slutade i fkp, underbart. Dock blir man glad när dessa förväntningarna kan skjuta sig i skallen och BOM! Det blev ju en kanonkväll, många bra människor var och shäjkade sitt aassssss! Kul kul, till och med alla i min syskonskara var där =).

Kvällen fortskred och några drinkar senare var jag på väg hem med marie och martin vid min sida, och ett par fötter som smärtade som aldrig förr, dock var idén att ta av sig skorna i 12 minus ingen bra idé (prova inte det hemma barn!). Maries adam svek henne för habo så givetvis fick hon ta min sköna säng med mitt sköna täcke och dela svett med min bror anders (mohaa, pga att han sovit där natten innan, inte för att dom delade säng!).

Morgonen blev tidig på grund av den tidigare nämna Marie! Ebba kom glatt in och slickade martin på fötterna (ebba är en hund, för dom som inte vet). Guitar Hero och gemytligt bakfyllemys tills de var dags för träning och även denna dag blev någorluna vettig.Måndagen kunde startat bättre, om jag inte hade börjat klockan fucking 6 på morgonen! Well well, jag överlevde den dagen på jobbet också, som slutade kl 11 och sedan RUUUSAde jag till match, mot borås gif, som vi vann med 4-2. BRA BRA BRA!

Igår jobbade jag 10 timmar och fick äran att slava lite praktikanter, fast jag är ju ganska snäll iaf så jag slog dom inte. Dagen gick fort och sedan åkte jag iväg på teoriträningsmojs.

Denna dagen har varit braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Suttit i kassan hela dagen samt plockat och fixat lite runtomkring. Fick i mig lite frukost och precis innan dess så kom mio in till jobbet igen (sry martin men den mannen är heeeeeeeeeeeet!), lite rosig om kinderna fortsatte jag sedan mitt kassaarbete och vem kommer då som en skänk från ovan, jo marie! Hon berättar lite om allt sen till slut att hon inte ska läsa spanska och därmed kommer vi ha semester all the time in barcelona och det innebär ÄÄÄÄVENTYYYR! Jävlar vad kul det ska bli, och det närmar sig med stormsteg, två veckor och två dagar kvar <3 Löööve på det.

Ja, det var allt. Fjortisfniss på allt. Jag älskar att leva! Peace

Många borden.

Borde sova.
Borde träna.
Borde inte äta så mycket godis.
Borde inte vara så trött jämt - vitaminer?Idag är en sån där lite halvkass dag, fast ändå bra.
Första delen av dagen var skitbra. Vaknade upp med min älskling, kom hem och åkte o hämta larsson, hade en del  att catcha up så det gjorde vi. Gick en långpromenix och hade det allmänt myspys.

Denna delen av kvällen är inte lika bra, då folket har gått hem och tankarna tar över. Jag tänker på gångna tider och kommande tider. Fast det är egentligen inget direkt dåligt. Jag är konstig, jag vet. Tur att jag har en pojkvän som accepterar mig som jag är, han är bäst. 

Morgondagen är lika med jobb och sen träffa Frida, äntligen, vi har planerat detta länge och väl =D så det ska bli skitkul! Hon är bra.  


Nej, dags för sängen och börja tänka positivt igen!

See ya!


image128
semester


 


***** fat handgranat

Ey yo.
Jag har tröttnat lite på att baka bröd på jobbet, gör man det varje dag blir man lite less, liksom. ^^
Annars går det väl bra men känner att min semester som närmar sig med stormsteg kommer göra susen för mitt välbefinnande. Jag har inte tid att bli riktigt frisk från snorghet och halsont, typiskt.

Imorn ska jag träffa min underbaring larsson, ihh det va längesen känns det som men nu har hon flyttat hem igeeeennnnnn =D. Hon e bra den kvinnan, vi är bäst på att bara va och ha jävligt kul! Wie, ja det ska bli kul. Jag är ledig imorrn, sing hallelulja!

Just för tillfället sitter jag hemma hos fia o chrille, dom är bra dom. Föder sina kusiner gör fia lilla, mat som iofs chrille lagar jämt får vi, de e gööööött som fåen!

Kanske blir det simning med marre imorrn också, marre är bra. Vi kommer ha det skitbra i barca. Det vet jag =).

Inatt kommer min man o hämtar mig och han är också bra. Ska hinna träffa Frida T snart också den bruna ongen! Ska blo mysigt. Ja folks, det finns en del att se fram emot denna veckan och framöver. Dock lite mycket jobb i helgen, missar lagfesten på fredag, men vi festar till det på lördag va marre?

Puss banan

Pessimist javisst.

Under de senaste två veckorna har jag varit en osocial jävel. Jag har jobbat och stått i, jag gillar penki och arbetet är rätt kul det också. Alltså - jag klagar inte fast ändå lite när jag är trött så jag döööööör.


Kvällen tillbringades med min vän Marie, det är hon som socialiserar med mig, jag gillar det. Jag behöver en som säger "Sara, nu gör vi såhär och nu ska du minsann umgås med mig -- way to go girl!"

I gengäld så bad jag min mamma att mata denna unga kvinna och hon gjorde det med glädje, att det sen blev precis samma mat som när hon var hod oss senast vi också kollade melodifestivalen hos mig, det kvittade. De va gööött ändå så att säga, och det var inte planerat.. det bara hände.

Kvällen fortskred och tröttheten sköljde över våra arma kroppar, vi satte oss vid den segaste dumburken av dom alla, marie komponerade ett brev (?) som tydligen var fruktansvärt roligt för sedan fnittrade hon fram tills dess att ljungan skjutsade hem henne till sitt hus.. Mycket trevlig kväll med dom lite vanligare sakerna som analklägg, mjukisbyxor och tv-tittande blandat med lite ovanligare saker som könsbyte, massa hår och barcelonapessimism? hm


Nu sitter jag hemma hos min man som kollar på häftiga actionscener tydligen. Jag har ont i vänstra halsmandeln, ska sova sjukt länge imorrn och börjar bli för fet för att det ska vara hälsosamt.

Peace, mina vänner, peace...

En underbar bästa vän. Ett jobb.

göllet

Min pojkvän och bästa vän.
Det allra bästa jag har.
Jag älskar dig <3Hänt extra: Hon har fått jobb på coop extra i fkp som öppnar på onsdag om en vecka.
Hon nyser och e allmänt förkyld.
Hon ska till barcelona snart (kommer tjata om detta tills vi åker och förmodligen även efteråt.
Hon ska sluta vara odräglig på fyllan (tack för uppdateringen jag inte hade en aning om marre, lika bra att ta smällen liksom! Ibland hatar man sig själv).
Hon ska va hundvakt i helgen, träffa brolle och även gullfrida som kommit hem från andra sidan världen.
Förutom snoret i näsan mår hon fortfarande bra och är glá!
Ingen aning om varför jag skriver "hon" istället för "jag" men det kändes rätt just nu.
LOVE