Det våras för hitler.

I torsdags kväll blev det snabbt bestämt att jag och mamma skulle åka till stockholm över helgen, mamma har vetat det länge för det var hennes födelsedagspresent till pappa men han har så ont i knät så han kan knappt gå. Så till slut blev det så att jag hängde med istället för att slippa kasta pengarna och upplevelserna i sjön.

Fredag tidigt åker vi på tåget, kom på att cissi bor ju i stockholm och vi hade lite ledig tid så tänkte ta en fika men det hann kvinnan inte med ens en snabbis varken på fredagen eller lördagen tyvärr, sorry alla sms cissi men det är ju inte direkt varje helg man är i stockholm :P, hade vart kul att ses en liiiten lucka men men nu blev det ju inte så...jäjä

Efter många fel så hittade vi till slut till hotellet som verkligen var lyxigt! :D. Sen hann vi med lite shopping och god mat innan det var dags för teatern, "det våras för hitler" som var riiiktigt bra och rolig, fattar inte hur dom kan vara så grymma på att sjunga. Kom hem sent och sov.


Upp tidigt på lördag morgon och åt en underbar hotellfrukost, sen åkte vi iväg till uppsala och anders :). Mycket trevligt dag med mer shopping och rundvandring i stan, verkade vara en mycket härlig stad måste jag säga.
Väl tillbaka på hotellet så vilade vi lite sen ut på en mysig restaurang där vi åt fint och drack vin =D.

Tillbaka till hotellert, jag tog ett varmt härligt bad se sovadags.

Idag gick vi upp tidigt för ännu en underbar hotellfrukost, nu är jag hemma och väääldigt trött.

Peace


Aldrig-samma-känsla.

Huvudvärk som vägrar ge sig.

Tankar som vandrar utan slut och jag blir tokig. Jag tänker ofta på vänner nuförtiden, väldigt mycket. På dom som funnits men nästan försvunnit. På dom som tillkommit och som betyder massor nu. På dom som stannat kvar som man har lagom mycket kontakt med, men ändå alltid vet att dom finns där. På dom man träffar ute och blir så glad att man nästan spricker. På dom som aldrig hör av sig som man känner sig jobbig emot när man till slut hör av sig själv. På dom som tror att man endast umgås med pojkvännen om man har någon. På dom som är gamla men blivit annorlunda. På dom som inte förstår. På dom som är äkta.

Trött. Planerande, Iväg härifrån.
Nu har jag ventilerat deepen lite och måste berätta om ytterligare en lördag i festens tecken. Började med jobb, trött och fortf sjuk, men jag körde på. Sen hem och vila lite innan det var dags att fixa sig och dra till walle. Jag går upp till hennes lägenhet som det ungefär är 500trappsteg till, är där i fem minuter sen var det dags att gå igen. Vi möttes upp av en cyklande marie och börjar gå mot moa och förfesten. Mycket trevligt där med shots, sjungande flickor och sedan handikappstaxi för minst hälften... ojojoj. Väl inne på terrassen fick jag ett kärt återseende i min vän och forna baldejt pålleboy, vi shäjka lite rouumpha. Så gjorde även flickorna och partyt va på topp. inte så mycket folk men vad gör det när man har bra folk ommkring sig? Sen mina vänner, träffade jag min mycket goda vän carl gustafsson och denne man gjorde så att jag skrattade på mig och nästan gjorde i byxan när han visade hur man kan ha kul med ett bra offer (sorry martin hahahahhahahhahaha). underbart. En bra kväll. En mycket bra kväll trots allt =).


PUSS

...

Jag har spenderat en helg i oslo. Lite smått festande på fredagen och lite, ganska mycket, mer festande på lördagen. Mycket trevligt att träffa emma och besöka lägenheten igen, men nya sambos, igen :P. Träffade även frida och malin i lördags på yatzi vilket också var mycket trevligt. Plus norrlänningarna som vi shäjkde lite med. Ja, de va nice.

Nu är jag dock sjuk och det är väl inte lika kul. Hoppas iaf på fest på lördag med bra tjejer och singstar.

Jahapp, roligare än såhär blir det inte, förrän om några månader...

Peace


oj, oj, oj

Nu ska jag berätta om min lördag, en ganska händelserik sådan.

1 November:

*Går upp när klockan är sisådär 6.10. Äter frukost.

*Är hundvakter hemma så går ut o kissar ceasar, tänkte öppna bilen för att sätta på värmen. Bilen är igenfrusen och klockan tickar på, den är kanske runt 06.45 nu, ojojoj. Det går att öppna bagageluckan, puh! In med hunden och ut igen. Klättrar in i bageluckan o sätter på bilen, nu skrapar jag rutorna för att vinna tid. Förösker öppna dörrarna igen, icke. Ringer elin o säger att jag blir liiite sen. Fan. Kryper in i bilen och kan öppna en av bakdörrarna, yes, iväg jag for.. Ringer jobbet och berättar historien och att vi blir liiiite sena. Är på jobbet 07.15- svettigt!

*Trots min lilla morgonincident med bilen så är jag faktiskt på bra humör för att vara lördag morgon, wie. Tiden gick fort och det var ju söndag på lördag vilket innebär extra caaash - katching!

*Slutar 15 som avtalat och rusar hem, måste börja förbereda inför förfesten som ska äga rum hos oss. Mitt rum var näst intill kliniskt rent, sen kom camilla och på två minuter låg det grejjer över hela golvet. Dags att klä ut sig! Tog sin lilla tid med till slut var vi alla klara och läskiga. Moaahaha
Dags att börja inta alkohol.

*Vi kör på för fullt och ja, vi blir fulla. Trevligt. Det jag inte märkte då som mina kära föräldrar märkte var att det var skvätt röd cider på väggarna, klibbigt på typ hela golvet, en lampa trasig plus att de vita dukarna var färgade av vårt fejkblod. Och PLUS att någon hade spytt på pappas cykel (väldigt likt en buske? ;P) haha. Jaja

*Vi anländer till medis. Trevligt,  mycket blandat med folk, runda om fötterna allihopa och ja, det flöt på bra ett tag. Polispådrag efter ca 1,5h och då blev det inte så trevligt längre så i princip alla drog till terrassen. Däääär blev det för mycket. Efter mycket shäjk och lite för många cider på plats så deepade jag med en som hade fel, enligt mig. Sen sprang jag iväg till min martin och då var det klart. Pizza och sovning.

*Till sist ska nämnas att jag måste sluta skicka fyllesms, speciellt till vissa. Igår ringde till exempel en vän och frågade om jag mindes att jag hade skickat dittan och dattan till honom, det gjorde jag inte. Fuck, måste få ett slut påt :P

Min lördag, håll till godo.