<3
Hihi


.

Häromdagen läste jag i min gamla dagbok från fem år tillbaka och kan verkligen inte förstå att jag mådde piss en hel del i den åldern (15-16). Det slutade ofta med hej då lilla äckliga feta fula sara och det stod att jag var kass i allt och hatade det mesta som hände, jag blev för full på alla fester och knäckt när dennis gjorde slut. Jag tyckte fotbollen gick kass och skolan likaså, jag skrev i princip på varje sida att jag hatade min kropp och liknande.

WHAT THE FUCK!? 

Spendera så mycket tid på att må dåligt över så mycket saker, jag förstår det verkligen inte.

Nu är jag 21 år, har en liten skara vänner som jag älskar och en pojkvän som är underbar. Jag ser ut som jag gör och visst finns det saker jag kanske vill förändra med det, men jag har insett fakta att det gååår ju inte, så då får man faktiskt nöja sig som det är. Fan jag ser rätt bra ut ändå, och jag är lagom bra i fotboll! =) Haha herregud sicka svackor och vilket ENORMT kass självfötroende jag hade. Tur som hejsan att det är bättre nu :).


Ser inte direkt någon anledning att vara deppig när man har såhär underbara människor omkring sig :D


MATfestival.

Ja idag mina vänner var dagen då jag fick några vuxenpoäng genom att för första gången faktiskt äta på matfestivalen, under dagtid. :). Jag mammsen och syster trotsade regnet och åkte in till skövde och köpte två mathäften. Det blev ett besök på thaithai där det serverades kycklingspett med jordnötssås och phadthai eller vad det heter och sedan en slags hamburgare med entrecoté och färskt bröd o lite sallad. Mumma. Till efterrätt åt jag o siss frasvåfflor medan mamma slog till på friterad banan o glass.. satt fint som snus.

Gårdagens match gick åt pipsvängen fast med tanke på omständigheterna va det inte så konstigt :P.

Imorrn däremot ska det gå fruktansvärt bra tänkte jag så ikväll blir det lugnt.

Nu kom therese hit så nu ska vi socialisera!

Hade


Vardag.

Mycket tråkigt att bara sitta själv på dagarna när alla jobbar o sliter. Går ut med hundarna och det mest nödvändiga men sen blir det inget annat direkt nyttigt gjort. Fått tummen ur o ringt akassan idag dock men det var inte direkt intressant. Tina på båten ville inte svara.
Elin började 15 idag iaf så det är gött när syster eller kusin kan förgylla mina tråkdagar :).

Den 10e september är det 4år sedan jag och Martin blev tillsammans och det ska firas med dunder och brak =) hihi 100 minuters massage låter inte helt fel, och sen laga middag och se på film ihop <3. Underbart som det brukar vara med min bästaste bästaste älsklingsmerris!!

14-16 november blir det hotellvistelse med familj plus min och elins respektive pga pappas 50årsdag som innfaller strax därefter. Wallmans salonger och annat trevligt kommer också ske, broder har kommit på en mycket bra present till far.

I december väntar familjen karlsson/englund tillökning och det är något aaaalla ser fram emot =) kommer nog bli en bortskämd liten bebis :).

Sedan är det januari ja, och då åker jag och min snyggovän therese till andra (VARMA ;P) länder i fem låååånga underbara månader. Ja minsann inte är det långt kvar till äventyr! :D


Mimare.

Wrågårdskalaset. Förvätningarna var nog lite väl höga och när känslorna svämmade över pga samtal om vissa saker så blev det så att jag o min man åkte hem, vid 23 redan. Dock en trevlig kväll om man summerar det hela :).BÄÄÄÄSTA GÄNGET!!Mycket fotboll nu. Kommer vara hemma några veckor innan jag drar mig ut till havs igen :).
Puss o peace / saris

Grebbestadsläger med FIF

Torsdag: Åker på morgonen mot målet Grebbestad, efter ett par felkörningar kommer vi äntligen fram till stugorna. Snabb mat och sedan träning som fick avbrytas en stund pga åskan som slog ner vääldigt nära.
Kvällen var slö men mycket trevlig med alla brudarna samlade och prat om fotboll och annat.

Fredag: Tidig träning inomhus pga regn och blåst som tusan - huuur kul som helst och vilken träningsvärk sen! Hem o laga spaghetti med köttfärssås sen träning igen ute denna gång. Ooont sen innan.
Kvällen innebar olika spännande lekar och mycket god grillning av grillmaster putta. Vinet slank ner och vips vare fest. Fem sugna själar åkte in till stan. Där träffade jag en gammal vän sen några år tillbaka, Winberg. Satt mest och pratade med honom och hans gäng under kvällen och efter lite dumt snack hit o dit slutade kvällen och vi åkte till campingen.
Då fick någon den briljanta idén att bada nattnakenbad i havet. Sagt och gjort, i bäckmörkret slängde vi av oss klärna och hoppade i. IIIISKALLT! Haha men mkt kul ändå, dan efter :P. Fick skjuts på Lunkans rygg efter en lång kväll med hööööga klackar.

Lördag: Efter en sviiiinigt varm natt som delades med therese i en galet liten säng pga att lunkan tog överschlafen :P så vaknade vi och drog i oss några alvedon och skrattade massor åt minnen från gårdagens kväll försökte vi fixa energi nog för att klara dagens nästa etapp: träning.
Sista träningen för lägret som slutade mkt dramatiskt. I den absolut sista minuten och i en dum duell så ligger syster ner o vrider sig i gräset av smärta. Knääääskada. Hon hade så ont så vi kunde inte förflytta henne, fick alltså ringa ambulans. Denne var på plats efter en stund och då fick vi reda på att närmaste ortopedi låg i Uddevalla - 7 mil iväg.
Sagt och gjort så satt jag i framsätet med en ambulansman och pratade väder. 2 timmars väntande väl på sjukhus och en myycket bakis sara fick sedan äntligen åka tillbaka till lägret med en kryckhoppande syster och en vänlig tränare. Ledbandet hade delvis gått av och det var det bästa scenariot av alla dåliga så det var skönt, inte så lång tid innan hon är fit for fight igen.
Kvällen blev sådan att vi åkte in till grebbestad med alla brudar och åt middag på ett trevligt ställe. Sedan hem till campingen igen med mer lek och tjo men jag vilade vääldigt länge då jag var så fruuktansvärt trött. Men sen blev det vin igen och denna gången åkte vi in till stan med 15 pers mer än föregående kväll. En myycket trevlig kväll på terrassen med massa dans väntade och ja, det var helt fantastiskt :D.

Söndag: upp och städa och packa för att sedan åka hem och sooova in alla timmar jag missat pga fest och träning och ja, jag var jävligt nöjd med en underbart fin helg med de bästa människorna !! <3

Peace