...

Så mycket som snurrar i mitt huvud nuförtiden. Igår hade jag världens huvudvärk dessutom, kan berott på att jag tog svininfluensasprutan dagen innan dess, men idag mår jag bättre.
Jag blir lite, nej mycket, less på folk i en sån här liten håla ibland. Ska bli skönt att åka ut i världen, bara jag och Therese - slippa allt skvaller om den o den o mig, och bara vara. Underbart ska det bli och det är 18 dagar kvar :)
Nyår: alla e sega med o anmäla sig med vi är ändå uppe i över 30 pers, vilket är väldigt kul, kommer bli bra!!
Juldagen ska ju tydligen jag hålla i också, eller förfesten då, och det kommer garanterat också bli himla kul med gamla sp3a iår igen :).
Ja, det är mycket som ligger och gnager och jag har väldigt mycket tid att tänka på, alldeles för mycket av den varan tror jag :S... Men 80% är ju positiva tankar iaf, det är alltid något..

Hade // Sara D


Julbord.Med coop på wrågården :) Myyys! Och ute faller snön :)
O nyår e kirrat.
Happy


Förväntansfull!

Lite mer än 3 veckor kvar nu och det jag har att säga om saken är : GAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
Haha börjar minsann bli lite pirrigt men har o andra sidan så mycket annat att tänka på så jag har inte så mkt tid över för nervositet.
Nyårsplanerna går sådär, får se på måndag hur det går för då ska vi ringa en snubbe igen.
Juldagen blir trevligt med lite klassträff o sen parkenparty som så många andra, myyycket bra initiativ av mingusJesper o co.

Idag har jag handlat de sista julklapparna och OJ vad vi har handlat. Myyycket bra skit. Har köpt en himlans massa saker till min älskling <<3  :D:D:D

Annars rullar allt på i sin vanliga takt, hade ju tänkt vara away nu och till sjöss, det blöder lite i hjärtat att jag inte behövdes just nu, jag ville säga hejdå till min underbar nyfunna båtvänner ju! Mia, Mona, Guri, Jens, Casper osv.. DOH! :(

Det var det om det.

Godnatt people.

Sooooooooooooooool.

Äntligen, äntligen. I två dagar har jag nu vaknat, lyft på gardinen och faktiskt kännt mig glad på vädergudarna! Soooooooool och frost, kan det bli mysigare? Hundarna får ta på sig sina värmande "jackor" och blir bedårande att skåda och okända människor ser genast mycket lyckligare ut.
Så vi mår bra nu, jag och mina dagisbarn Ebba och Elsa :)
I helgen blir det första inomhuscupen sen i januari och det ska bli sjyykt rrrroligt! Fotboll fotboll.

Har förresten glömt nämna det pris jag fick på årsfesten (som min kusin fick ta emot eftersom jag var i stockholm och firade farsgubben som ju fyllde 50) - tränarnas pris :):) Blev fruktansvärt glad och det var verkligen inget jag hade väntat så det var riktigt kul att dom tyckte mitt slit och engangemang skulle belönas :). Sofia var smart och snäll så hon filmade Stefans ord vilka var väldigt välformulerade och härliga att höra! Världens applåd i slutet av filmen värmde hjärtat ytterligare!

Nu har jag snart varit hemma i en månads tid pga just denna fotbollscup faktiskt, men mina pengar är klarsparade så nu kan jag egentligen bara vara hemma - vilket jag givetvis inte tänker vara. Har tänkt att höja ekonomin ytterligare genom att faktiskt gå på båten en gång till i nästa vecka om dom behöver mig. Kommer då förmodligen behöva åka upp en dag tidigare denna gång då jag måste göra ett hälsotest innan jag går på, så sängplats sökes kanske mån-tis (mary, frivillig? Hur jobbar du? :P)

Det var det om det, lokalletandet till nyår fortsätter, det var fasen inte lätt :S.


Mina tre älsklingar <3


Peace and love
//
SUNSHINE