Bus4you.

Sitter i detta nu i en lyxig buss med stora svarta skinnstolar med nedfällbar rygg och "fotpall". Svensksyndromet visar sig tydligt- finns det nog med platser sätter sig alla i varsin, gärna längst in mot fönstret med väskan i stolen bredvid för att försäkra sig om att det inte ska sätta sig någon människa där. Bussen är även konstruerad så att det finns en hel rad med bara en stol, deni.

Åkte med tåget klockan 05.08 imorse, pussade på min martin tusen ggr med tårar i ögonen, jag hatar "avsked".

06.45 gick bussen från gbg och nu sitter jag här, har tvingat i mig en macka till frukost och känner mig faktiskt inte alls så glad över att åka o jobba. Jag som i en vecka mått dåligt över att dom inte ringt o vill ha dit mig vill nu inget hellre än att stanna hemma hos min älskling och familj. Konstig jag vet men av någon anledning fick jag genast ont i magen och blev toknervös när espen ringde igår och ville att jag idag skulle komma på båten - fantasy - i oslo. I en vecka ska jag vara där, inte så farligt egentligen men jag vet inte vart jag ska vara och jag vet inte om jag hittar på båten längre och oh - jag är nervig!

Jag inser mer för varje stund med min babe att han och jag är så rätt för varandra. Vi bråkar mkt sällan och har det bara allmänt bra tillsammans. I helgen hade vi det kanon med de blivande föräldrarna fia o christian. Dom har varit ihop lika länge som mig o martin, alltså snart 4 år.
Helt sjukt länge och helt underbart! <3.
Saknar dig redan min bästa!

Nu ska jag kolla på något avsnitt av entourage tror jag minsann. Ska bli spännande, tack för hjälpen med datorn o de merris!

Ha de fint i Sverige i en vecka=) Pussssssss / SaraMina underbara älsklingsvovvar <3

Skepp o´hoj!

Eller vad man säger.
Imorgon går Sara på Fantasy och ska vara där i en vecka i restaurangen sa Espen. Jag kommer som vanligt vara virrig höna men vi får hoppas på att det går fint. Klockan 05.05 lämnar jag fkp för götet och kl 06.45 går sköna bus4you till Oslogallerian, kommer vara där vid 10.20 och tar nog då en taxi till colorline, känns säkrast för jag minns inte alla trikknummer o sen är det långt ifrån ändå om man tar trikken.
Jag ska jobba i restaruangen och det känns väldigt nervöööööst för när jag va där sist var det ingen höjdare alls, iofs var de typ två komma fem år sen men ändååå. Bahbahbah, hjärtat pumpar på...


  

21

Ja då var man ett år äldre men inte ett dugg visare :).
Har fått mkt bra saker och är nöjd så!
Dock börjar jag tröttna på att bara vara hemma så jag vill iväg o jobba men han den där espen verkar ju dissa mig tokmycket!!
Sååå pga min ovanliga rastlöshet nu så tänker jag trotsa vädret och ge mig upp på berget och jogga burman, jag är ingen joggingglad kvinna men nu måste jag fan röra på my big ass!!!

Imorrn åker jag till Onsala och njuter där en helg, sen blir det nog liseberg på söndag :D

Wie

Karatefylla

Det här med att sitta ner en hel kväll och dricka både det ena och det andra är inte heeelt bra, speciellt inte då man reser sig upp och blir lite virrig, man skulle kunna säga att det finns vissa luckor :P.
Haha jag mår okej idag iaf! Och jag hade en kanonkväll med massa skratt med mina bröder, gustav och marie :D PUSSSliten Sara hemma hos sin underbara pojkvän.

Vissa har det- andra inte.

Jomen varför inte, att börja semester med att bli sjuk kan ju inte bli annat än en hit? Som tur är så är vädret ingen hit heller så jag överlever med min illaluktande kropp i soffandes liggandes framför dumburken.
Snart måste det börjas ringas till norgeTina men jag unnar mig några dagar till att bli frisk på tror jag.
Hoppas hoppas hoppas det går bra!

Hur känns det att vara borta från coop så länge nudå? Jooo det känns väldigt bra och det känns som att jag verkligen behöver den här resan som komma skall, jag är trött på att vara en sån livspessimist hela tiden. Det ska fan bli ändring på det! Varför tänka massa onödiga tankar om sig själv och andra? Åh det är så energislösande ändå gör man det. "varför ser inte jag ut sådär" "åhhh nu ska man jobba igen, ny vecka, same shit" "rutiner rutiner" "tänk om mitt hår också kunde se ut sådär" "tänk om man vore lika smal som henne". SLUUUUUUUUUUUUUUUUUT påt, stoppstoppstopp. Verkligen tar det på krafterna.

I alla fall, efter några veckor med mycket jobb, massor av fotboll och lite vila så andades jag ut och på tio minuter blev jag alltså sjuk, och tjejen utan halsmandlar har ont i halsen när hon sväljer? logiskt nej.
Åska har förföljt oss och huvudet är tungt.

Men - jag hade iaf en blommig klänning på mig i lördags! WIHO TJO FLÖJT HEJDÅ!


Chillsöndagen.


Film.Goda vänner. GLASS :). En underbar bakissöndag efter en mycket bra lördag.