3 days to go.

...Sen är det no more coop på nästan ett år, deni!Happyface :)

En bra lördagsdrinkkväll!Haha! Bara för att daiquirin gav mig brainfreeze, dock var det den godaste jävla drink jag någonsin ätit med sked!

I love you <3Min man är brun och jag är sne, men jag älskar att det är vi !
4 år om några månader för tusan <3
I love you


Glad midsommar folks!

thoughts.


Glad, förväntansfull och taggad till tusen!

Wie! Igår var jag modig och pratade med alla 4 i ledningsgruppen på jobbet, fick beviljad tjänstledighet i nästan ett helt år :). En månad till på coop sen bär det av till stooora Fantasybåten igen för massa jobb o en hel del goa pengar ;). (Mary eller Jenn, får jag snylta en säng/soffa hos någon av er natten innan jag går på? Vore underbart, speciellt eftersom jag så sällan träffar er :()

Inte nog med det så har jag och Therese pratat massor med Kilroy och Johanna - tjejen som hjälper oss hänger knappt med i våra entusiastiska planer :)!!! ÅHÅHÅH allt känns så jävla bra nu och även fast jag inte träffar min Martin så mycket så uppskattar jag våra mysstunder och ääälskar min pojkvän för han är bara världsbäst! <3.

Helgen var fruktansvärt bra också faktiskt, match lördag och söndag och trots resultaten (2-3 och 1-1) så är jag mycket nöjd med min insats och det känns ju alltid gött. I lördags blev det spontant grillmys med ett underbart och kanske litet oväntat gäng här hemma hos oss, tess, frida, jag, elin, amanda och määgie. Liite för mkt vin och några fyllesms senare kom jag fram till att det var en jävligt bra kväll med mycket bra folk som slutade hos min bästa martin såklart :D
 :)