Did I throw it away?

Har varit lite av en berg- och dalbana i livet de senaste dagarna på grund av vissa anledningar som jag inte känner för att gå in på, men nu börjar det sakterliga återgå till sitt forna jag igen och det känns bra i hjärtat.

Jag inser var dag vilken tur jag hade när jag träffade min Martin, han är ju för tusan så underbar att det går inte beskriva. Mitt hjärta, han ställer upp i vått och torrt och förlåter mina snedsteg. LOVE!

Igår var det tidigt julgodisbak med gravidkusinen :), mycket trevligt! Idag ska jag fika med en f.d jobbarkompis och sen blir det kvalitetstid med Martin. Helgen kommer bli lugn, kanske kolla lite fotboll i odenhallen och på lördagskvällen blir det massa mys med bästa frida :), mat godis och film!


Love you mongo ;)


It´s a little bit funny - this feeling insiiiiide.Så fruktansvärt sugen på att ta tag i mitt svarta hål till rum. Garderoben är typ överfull men ändå ligger det kläder över HELA golvet och dessutom en jävla massa rena kläder i tvättstugan :S. I-landsproblem I know!
Två ouppackade väskor ligger och väntar o jösses det är sååå boring.
Jaja sånt är livet.

Hade iaf en fruktansvärt trevlig helg i vänners lag. Badtunnekvällen i lördags var minst sagt galen och jag tror inte någon av oss 11 minns så mkt efter klockan ca 21 HAHA :P. Kul var det iaf och ja, jag älskar det där gänget, störtskönt! <3

Igår var det mer än slappt o mådde väl verkligen som jag förtjänade, Martin gjorde kvällen bättre med sin mysiga närvaro :).

Peace and Love.Sara

f.r.i.e.n.d.s

Har haft kvalitetstid med två vänner idag, underbart! Började med en låång frukost med fridis för att sedan gå en promenad med mia och hundarna i regnet :).

I lördags ringde Mary och ville ses, så guuulligt att den underbara människan tänkte på mig när hon kom till stan. Jag befann mig dock i Stockholm med familjen plus Martin och Davis. Mycket trevlig helg på ett mycket bra hotell och kanon på wallmans salonger.

Igår var det reseplanerande som gällde och herregud vad det närmar sig! Ohhh det är galet spännande :)

Kom förresten hem från båten i torsdags, vistelsen var okej men det var väldigt skönt att komma hem till martin och vovvar och familj :D

Ett stort grattis till pappa som fyllde 50 år igår <3

Peace