Home.

Då var jag hemma igen och hann hem till första snön :).

Båten gjorde mig massa fler vänner rikare och det gick faktiskt förvånansvärt bra denna gång, så jag har bestämt mig för att gå på när det gänget går på igen den 29e november, cashicashi!

Ja och här hemma händer inte direkt så mycket, fest igår vilket var mkt trevligt även fast jag av okänd anledning lyckades få minnesluckor, igen BAH! Förstårt inte men men men.

Ikväll blir det första inomhusträningen för min del efter säsongen vilket ska bli grymt kul! :D.

Det var det om det.

Peace and Love <3
Gungande båt.

Ja Frida du ville ju att jag skulle uppdatera, har ingen lust att göra det på de stationära norska datorerna så jag gör det här vid min lilla dator ist, däför har det dröjt, har inte haft ork att sätta mig här på kvällarna, har ju tittat på idol o körslaget nu innan :).

Ja mina dagar går faktiskt helt okej här och det är inte såå hemskt som jag tyckt innan. Igår var det dock väldans oväder så jag mådde lite sisådär, somnade tidigt o hade huvudvärk.

Saknar mina vovvar och min kära pojkvän massor såklart men jag får helt enkelt se till att överleva :). Jag och mia jobbar helt olika så vi ses bara på lunch och middag. Jag börjar jobba kl 7 på morgonen och slutar 19.30 så det är ett tight schema med få och korta raster. (jobbar ju 11h/dag)

Mina kollegor är bra, iaf på tapasen och när jag städar sviter, han jag är med i buffén skaffar jag mig ingen uppfattning om för han är mest i köket medan jag står o passar på maten.

Ne nu ska jag snart dra mig ner o läsa lite, kanske se om det är något bra på tv:n.

Marie: jag kommer hem på tooorsdagen den 15e inte onsdagen som jag trodde, hur jobbar du då? :P.

Pusss and peeace people