blue eyes, confused but happy.Jag är glad...

och förvirrad, men mest glad.

Älskar denna vår, älskar mina vänner!

Are we meant to be?

Love / S


Glad solig påsk :)

Har inte varit såhär bra väder på påskhelgen på nio år folkens så njuuuuuuuuuuuuut!

Jag tog en liten paus men nu ska det stekas nån timma till ;)

Tror det kan bli en braig kväll/natt idag.
Ses i dimman // saris


MrMGrattis på födelsedag finaste merrisen. Idag tänker jag på dig lite extra!
Ha underbara sista veckor på resan nu :)

Till er andra: GLAD PÅSK!!!


Sticker till fantasyland igen då :)Kommer tillbaka om 8 korta dagar denna gången, på riktigt! :)

O-o-o har bokat stockholmsweekend också, en lång en från ons-sön! kommer blir braaigt (4-8maj)
GONATT/ en helt normal tjej

Mys innan matchGos med min sötaste lilla Elsa.
Ses!

Inte så häftigJag saknar dig.

Hur många lingon finns det i världen.

Vilken fantastiskt mysig dag jag har haft!

Begav mig till marknaden med kusin, kusinbarn och lilla vovven i förmiddags. Inget speciellt att gå omkring där eftersom jag inte ens gillar varken godiset eller strumporna längre men det är lite trevligt på sitt sätt ändå och många charmerades av min lilla bebishund som fick bäras i folkmassorna :).

Hem till fam Englund/Karlsson för lunch, mjölkstuvade makaroner och faluukorv.. fick då ett passande besök av syster och hund två ;P.

Strax efter allt detta hämtar jag o siss upp Basse, dags att dra oss till skövde. Inhandlade lite viktiga saker till P&L ;P och lite träningskläder, satan vad fit jag ska bli nu!
Efter middagsfika på rådhusbageriet begav vi oss mot bion. Där såg vi på filmen vars titel ni ser högst upp som rubrik, den var fin och ganska rolig.

Hemgång efter detta men där slutade inte kvällen utan vi stormade in hos Bjerke där vi fick se hennes myslya för första gången, nahaaajs. När vi sedan blev nästintill utkastade därifrån gick vi några trappor ner till larson där vi fortsatte med sommarplanerna <3.

Helvete vilka bra människor jag har omkring mig egentligen!

Ses/Saris


Fruktansvärt nöjd :)

 
4 timmar senare, lite smärta ja men jag överlevde.
Gå in och kolla fler tatueringar av vector på vecmeister.se :)
Han var superduktig och jag gick därifrån med ett leende.


Så jävla bränd.

Varför ger man sig på vägar som inte leder någon vart. Dissad ggr två av mr slow hahahaha lite roligt faktiskt.

I lördags hade jag en mycket intressant kväll, på många sätt. Förfesten hos siss o davve blev fartfylld med massa dans och fjollerier :) som det ska vara.
Väl på tåget så var det tokfullt, massa hormonstinna män som tyckte det var coolt att skrika och försöka slå ut taket dessutom.. t t typiskt ;P
Min festblåsa är inte fantastisk fick jag märka, det var oskönare än oskönast.
Väl framme på böjjet satt vi och klunka diverse alkoholaktiga drycker innan vi trodde att vi ägde dansgolvet fast vi troligvis såg svindumma ut, än är allt som vanligt..

Träffade massa söta hemvändare så som Jenn o Berris med flera :)

Okeej, åter till poängen. Denna kväll visste vi att ingen mindre än Björn Rosenström skulle spela på bogrens, planen var låångt innan att gå in till det andra dansgolvet så fort den dåren börjar sjunga sina fantasifulla låtar. Vem står svettigast av alla LÄNGST fram och hoppar som den största galningen i stan... johorå ni gissar rätt, hon heter Sara Dahlin =/ hahaha. Jag skulle dock vilja skylla allt detta på den där ännu värre edsvärabon som enligt min historia fick mig, liten och smidig som jag är, att trycka mig dit och sen dessutom kan karln varenda jäkla låt! Aja vi hade kul i alla fall och det är huvudsaken :P.

På tåget hem fick en viss farbror Alexander mig att skratta tills magvärken inte hade några gränser, anledningen till detta är förmodligen inte alls kul för någon utomstående men jag kan fortfarande tänka på den konversationen och skratta högt inom mig haha...

Och sen som grädden på moset så mådde jag fint på söndagen (trots att jag var allmänt bitter på det andra könet vid 03.30 på lördagsnatten som vanligt haha, tur att det går över fort!).Åsa, jag o jenn :D