Ett evighetsprojekt kan tyckas.

Gaderober, rum. Hur lyckas jag gång på gång få skiten att bli så oerhört tilltuffsat?! Blir så trött :P haha seriöst, jag städar en dag och veckan efter är det lika illa igen.
Måste skaffa mig en egen lya snart, har då en tro på mig själv att jag kommer bli plockig och ordningssam. Är ganska säker på detta faktiskt då jag testat på det ett x antal gånger ;).
Trodde väl då aldrig att jag skulle bo hemma när jag blev 23! Fast å andra sidan bor jag inte så mycket hemma ändå, om man räknar på det.. så skulle nog fölora endel på att ha eget crib!
Blablabla.
Larson hjälpte mig med rensning idag iaf och hon var väldigt sträng mot mig, vilket ledde till att jag ska ge bort SEX kassar med kläder och annat. Inte illa pinkat.

Match imorgon, laddad till tusen. Fredag morgon bär det av mot the hufvudstad. Sen ska jag försöka genomlida den där jäkla milen o efter det ska jag förstöra löpningen med lite fest!


Saknar jag detta? Nejdå inte alls ;) Ge-Mig-Värme!

Allra käraste systerBruden med huvudet till vänster är min kära syster, hon brukar laga mat till mig - det uppskattar jag eftersom jag är kass :P. Vi hänger en hel del nu när vi är lediga vilket är myspys såklart =). hihi.

Puss på er!


Dreams

Fredagens "en eller två öl på matfestivalen" blev waaaay more, egentligen ingen skräll när man umgås med det folket ;). Blev en riktigt trevlig dag med mat och dryck, häng på pims och sen dans in på småtimmarna på husaren. Slutade med efterfest där bullen bjöd på vatten och popcorn, sjukt bra tänkt! =) Fick med mig en brud hem också, bergsten minsann! (ett samtal på natten vid 4tiden sades saker till mig som INTE är okej...så du vet) Hon hade iaf fint lagt sig över hela min säng så jag fick ta en annan haha.

Brudjäkeln väckte mig vid 9-10 tiden efter fina typ 4-5h sömn :P. Snäll som jag är följde jag då med syster, Hanna och Anna ut till ekvallen för att skotta på dessa två underbara kvinnor som ställer upp som målvakter när vår inte kunde. Dom skötte sig exemplariskt men mitt mående har varit bättre ;).

Lördagen fortskred och vi begav oss ut till ett varmt ekvallen en gång till fast nu med annat sällskap i form av bergsten, saris, mändie o maddus. Kollde på herrarna och det blev en spännande match som våra herrar tog hem!
Mys stod sedan på schemat eftersom vi som seriösa idrottskvinnor inte dricker dagen innan match så laddade vi på det näst bästa sättet: pizza och godis! hihi Mycket mysig kväll med mina söta kvinnor <3.

Idag åkte vi till vreten och lekte i den vattenfyllda planen, 8-0 blev slutresultatet och Dahlin scooorade en gång! Ääääntligen!

Veckan är halvt oplanerad men det blir endel fotboll och dessutom en weekend i sthlm för att springa en tjejmil som jag absolut inte är tränad eller redo för.

Tills nästa gång: Peace! // S.


Djungeltrumman

Ja här i vår lilla stad sprids rykten som en löpeld. Innan man vet ordet av så vet alla saker som knappt hänt ännu!
Lite komiskt, lite sorgligt.
Något litet sandkorn blir snabbt ett helt berg.

Jag kan inte ljuga, jag erkänner mig själv som en av de sämsta lögnarna jag varit med om, på både gott och ont.
Kan för fasen inte ens dra en liten vit en utan att mungiporna berättar sanningen, jag försökte dra en liten vitislögn på telefon i söndags, det tog en millisekund innan vännen i luren säger: Sara det är något du inte säger, haha! Jag är lättläst som en bok om apor för ettåringar - så är det bara och det går i familjen :P.

Hade ett samtal med m. i förrgår, där togs ett beslut som jag tror och hoppas kommer gynna oss båda. Lite längre fram kanske saker kan bli annorlunda men nu kände jag att bägaren runnit över och att det var dags. En himla fin människa är du ändå, som kanske är så snäll att det blir dumt ibland. Kommer alltid tycka om dig otroligt mycket iallafall och det hoppas jag du visste innan du läser det här =).

Tisdag var en snurrig dag, min skalle satt nog upponer till slut men idag har allt löst sig!

Imorgon ska jag åka till grannstaden Skövde en sväng för att bli nostalgisk över att se alla små 14åringar dricka 7.0or och dricka en eller två öl i vuxentältet med ett himla gött gäng människor. Som jag gillar att hänga med er!
Igår var jag med ett gäng galna brudar som jag också gillar himla mycket.
PUSSAR!
S.


Sanna vänner har man kvar..Är så otroligt glad för mina vänner, hade nog runnit över för längesedan om jag inte haft er.
Kräftskivan i helgen var som vanligt helt jävla galet kul! Ojojoj sikken mysig kväll/natt.
I vinter drar jag nog någonstans.
Börjar bli bra igen.
Love
S.


Holding on.I'm holding on to something that used to be there hoping it will come back, knowing it won't.


Livet.

Hjärna och hjärta. Vill de samma sak?

Tjugotre sommrar på denna jord. Ålder är en värdslig sak, men ibland saknar jag tiden då man inte var stressad över alla "måsten". Har ett bra liv just nu då jag slipper de flesta men framtiden ligger där och gnager.
Jag är kär i kärleken och därför ledsen att det inte finns någon sådan i min vardag nu, tror jag. Det är jobbigt att tycka om en människa så mycket att hjärtat nästan spricker när hjärnan säger att det inte är bra eller rätt.

En sommar går så fort.

Har haft en av mina bästa somrar, kanske pga att jag inte jobbat mer än 14 dagar från juni-augusti och bara kunnat göra precis vad som helst. Har varit mer spontan än tidigare och det är ju riktigt kul! Festival för första gången vilket var riktigt roligt, dock skulle jag vilja åka med ett större gäng nästa gång, då det blev lite tokigt av olika anledningar denna gången som vi inte behöver gå in på. Har badat, solat och firat midsommar med världens bästa människor, 22 personer var vi!

Ensam en höst till?

Så svårt för ensamheten, avskyr den för att vara tydlig. Troligen därför jag inte flyttat från mina föräldrars hem ännu, av den anledningen och många många fler såklart. Saknar att alltid veta att din famn endast var min, att jag inte behövde dela med mig till andra. Vill ha en egen famn igen som bara tillhör mig.

Resa!

Vill dra mig iväg igen, i ca två månader från november-december. Är alldeles för feg för att åka själv så vill eller kan ingen åka med mig är chansen stor att jag kommer stanna i hemmets lugna vrå trots allt. Villvillvill!

Det är svårt att njuta av varje stund när tankarna övergår i drömmar som övergår till tankar igen.

Tills nästa gång

Sara

Somsomsommaren...

ojojoj, nu är det snart mitten av augusti! Igen, ahhh.
Lite höstångest men har köpt lite nya varma kläder så försöker förbereda mig så gott det går.

Denna sommaren har varit en av de mest upptagna, har flängt runt överallt och jag älskar det :).
Umgåtts med människor som gör mig glad hela tiden.

Kom inte in på skolan i höst, är dock inte alltför ledsen över detta då det varit fler än någonsin som sökt in och dessutom har jag ett kanonjobb jag kan fortsätta på och det blir nog en resa för mig i höst/vinter vilket jag verkligen gillar! :).

Har ju en weekend med bröderna att se fram emot och en tjejmil att öva inför också så jag håller mig fortfarande upptagen ;P.

Hade bäst // Saris


Balmiddag,drygt 4 år sedan!


Sarisen<3

Fick skäll av min mary idag för att jag inte uppdaterat så här kommer en liten en.

Jag har varit galet busy de senaste veckorna och bara flängt omkring. Hade en norsk vännina på besök i förra veckan.

Vi festade på måndaxklubben, gjorde liseberg en dag och sen tog vi oss upp till huvudstaden Stockholm för mer fest, massa shopping och bakishäng med underbara systrarna Gustafsson.
Hade utekvällar som innehöll de mest märkliga, och även roliga sakerna på stureplan (måste tilläggas ;P).
Vi kissade inför en kines, jag pratade tydligen perfekt engelska med en kanadensare och anna hoppade enligt en bild på mig på en okänd gata för att hon tycker att jag är mysig att ligga på?

Bakfyllorna kändes oändliga och på lördagskvällen fick vi inse att vi är tooo frickin old för en tredagars och gick hem till glass och jordgubbar ist, inte helt fy skam det inte!

Måndag åkte jag och Anna hem, sa hejdå till min sötaste norrkvinna Linn på söndagsmorgonen. Började ääntligen träna fotboll igen efter uppehållet och efter träningen träffade jag min underbara expojkvän merrisen<3, vi såg på film som vi är bäst på, denna handlade dock om vampyrer o grejjer så jag vart lite smårädd ^^.

Tisdagen vaknade jag upp tokglad och skrev en lapp sen blev det sol och bad hela dagen vid lilla havssjön med ett gött gäng. Inte ett enda moln på helaaa långa dagen där borta så vi njöt och bara mådde. På kvällen bjöd jag in till grill i plaza Dahlin och det var mums.

Idag har jag myst med mary och tränat, o stekt lite burgare på bilbingon med :).

Jag har fortf. ingen aning om vad jag ska göra i höst men nu tycker jag nog mest att allt nytt är spännande och kul. Jag är inne i ett jävligt bra flow livsmässigt, men nu i bikinitider inte lika bra självförtroendemässigt. Ska ta tag i den biten snart dock :).

Ha det bäst mina underbara vänner <3

 hahahaha hittade en tokgammal webcambild på Merrisen, långt innan vi blev ihop :P.