Friiiii som en fågel

Idag har jag varit i Tibro och Skövde hela dagen lång med kusin,moster och lilla Tyra.
Jösses vad sugen jag blir på något eget när jag ser allt fint, kliar i inredningsnerven jag tydligen har i mig :P.
Synd då att jag inte har en jekla aning om vad jag vill med mitt liv fortfarande.
Min ena sida säger att det är lugnt och shit vad skönt med ett helt år till att bara göra vad jag vill medan den andra säger att det är nog minsann dags att sätta igång med allt nu och börja ett nytt kapitel i livet.
Svårt det där, men just nu är jag bara glad att mina närmaste mår bra och att jag trivs så himla bra med vännerna här hemma.

Nästa vecka ska jag säga hejdå till bland annat Martin och Mary som drar ut på varsitt äventyr, är helt sjukt avundsjuk men väldigt glad för deras skull såklart. Kommer sakna er tokmycket sötnosar <3!


Bokatidtimesnartråååå.

Idag fick jag ett väldigt bra brev på posten.
En skiss från Camilla som hon vänligt nog skickat från huvudstaden hem till lilla mig, på mig kommande tatuering.
Gladeligen nog hade kvinnan överträffat mina förväntningar och den var såååå fin! :)
Nu är det bara boka tid och bestämma plats då ;P.

Btw, lördagen var såååå sjukligt bra. Asgo förfest med blandat bra folk och bogrens var niiice som vanligt, jag och larson stimma omkring överallt, som vanligt <3.
Söndagsmorgonen var en blandning av sött och salt kan man säga, träning kl 11 gynnade inte men som jag sa så kan man faktiskt inte ringa och säga till kusin (tränare) att man inte kan träna när hon vet att man festat. Ångrade mig aningens mkt efter det jaaaa, fyy vad jobbigt det var men jag överlevde!

Kom till lägenheten, la mig i ett varmt bad - somnade nästan så gick in o la mig i sängen men snart efter det kom larson och städade så jag fick snällt ta mig upp. Martin hämtade mig så blev det söndagsmiddag som min moder ville bjuda honom på eftersom han åker snart. Handboll i greens lägenhet efter det, somnade i hans soffa en minut efter matchen slutade sen blev jag hemskjutsad och somnade lika snabbt i vår soffa igen :P. Haha, slagen hjälte.

Peace

Förra helt nygjord.


Klaaaaarrrr

Då väntar man bara på att folket ska trilla in. Sega människor ;P
It´s a little bit funny, this feeling insideMin moder kunde sticka en gång i tiden hon, och kan fortfarande göra det såklart men blir mest grejer till lilla Tyra numera ;P.
 Har hittat lite gamla tröjor som är galet sköna och mycket charmiga.
Ikväll blir det lite festligheter i Skövde är tanken :).
Imorgon träning kl 11 :S.
TackoHej


0 kommentarer...

...på de senaste 5 inläggen... får ju ingen stormotivation till att fortsätta skriva direkt.TAKE ME BACK!


Januari

Ett nytt år med nya möjligheter, eller?

Kan nog vara bra att skriva av sig lite i mitt förvirrande tillstånd. Tänkte plugga men kom inte in där jag ville, det vill säga jag är för feg för att flytta alltför långt härifrån i 3,5 år. Handlar kanske inte om feghet heller utom om ovilja, det vet jag inte riktigt.

Så vad ska Dahlin göra i år?
Å ena sidan ser jag det som ett misslyckande, å andra sidan ser jag det som en möjlighet att återigen ha ett år som bara är mitt, där jag kan göra precis exakt vad jag känner för - det är en bra känsla.

En annan tanke som smyger sig in som en jävla irriterande fluga i min hjärna handlar klyschigt nog om kärlek, vad vill jag? Den tanken ger jag lite tid, man ska inte skynda på sånt har jag hört, men damn vad jag saknar närheten förhållandet gav mig. Snart ett år sen det tog slut. Känns lite som att någon slår mig hårt i magen när jag tänker på det. Hur som helst är Martin en underbar människa och vi träffas fortfarande ganska ofta som vänner :).

En blandning av förtvivlan och förtjusning kan man nog säga om starten på detta år, 2011.
23 år fyller jag och det är ju ingen ålder!

Jag tar helt enkelt en dag i taget och hoppas jag blir lite klokare om ett tag.
Tills dess får ni gå försiktigt, det är satans halt ute!

Sara

2011Har inte alls haft lust att skriva här det senaste.
Kanske kommer en släng av skrivlust snart.
Återkommer då :).
Ha det bäst så länge!
Peace n Love
Sara