You´re still in my mind, all the frickin time.

Nu är jag tokredo att åka hem, vill hem nununu.
36/59 dagar på en båt bah!

Tre hela dagar kvar sen drar vi, jag o Jennifer drar redan klockan 12 så blir ingen (hör och häpna) avgångsöl idag.
Blir film och godis i bussen ist, inte helt fy skam det ju :).
Problemet ombord är fortfarande att all ensamtid ger tänketid. Försöker hålla fokus på vad som komma skall i sommar istället för annan skit jag ändå inte kan påverka.

Sommaren blir fin, det känner jag på mig.

Nu har det gungat galet mycket idag för tredje gången denna perioden.
Ingen träning idag, inte helt lätt att springa på löpband när det går åt än det ena än det andra hållet :P.

Peace / sarisen


Busstur.

Världens fräshaste systrar på bussen till Oslo.. jobbtime!
Ses om en vecka eller två... herrå!

I min fantasiiiii

rullar vi runt bland mjuka kuddar... faaaantasii..

Jösses vad jag drömmer massa skumma saker nuförtiden, helt galet. Varje morgon minns jag dessutom vem/vilka jag drömt om och vad som hänt. Lite kul, lite skrämmande :P.

Fick ett bra telefonsamtal från personalansvarig på Fantasy idag, jag och syster ska åka iväg och jobba nästa vecka igen :) Då har jag varit hemma nästan tre veckor sen mina 20 dagar ombord sist, skadar aldrig att utöka kassan något ;P. Vill fortfarande utomlands något sååå inni bomben, men den som väntar på något gott!

Igår var den den 10e, vilket än idag ett år efter att det tog slut är ett litet jobbigt datum för mig, skulle vart 5,5 år men varför hänga upp sig på vad som skulle varit?
Som tur är hängde jag med min syster och min kära vän larson, den sistnämnda där är en jäkel på att planera saker så min sommar lär bli allt annat än tråkig <3 daaamn jag längtar!

2a april - HP för tredje gången bah!
5e april - märkt för livet again
midsommar - Hej grebbet med niice människor
28juni - 2juli --> P&L med ett gött gäng :)
15e juli - typ 23

plus massa fotboll, lite roadtrips och annat smått o gott.. jorå såattdeeeee!!

Herrå


Chill med AudreyVill börja med att säga: mitt manshat från i lördags har nu svalnat lite, mest av den fantastiska anledning att jag inte riktigt minns varför jag blev så bitter på dessa män ^^ haha S.D i ett nötskal.

Vaknade 10.40 idag pronto av att min broder plingade på, tur var väl det för vilket sjukt nice väder det var! Tvingade därför med nyss nämnda bror på en promenad, vi gillade inte blåsten dock.
Sen blev jag sittandes vid datorn och av någon anledning började jag läsa gamla mail mellan mig och M, inte okej. Där satt jag och blev nostalgisk innan jag skärpte till mig och tänkte att jag nu skulle göra något med denna dag.

Åkte till syster, fick svingod thaimat och fruktsallad tills jag hamnade i matkoma...
då ville jag såklart lägga mig i soffan men hepp den skulle ut och en ny skulle in, inget konstigt med det kanske ni tänker men jodå det blev minsann en intressant upplevelse.
När den nya soffan kom in o medan davis och theo lämnade bilen och kärran skulle två tvillinghjärnor sammarbeta för att få ihop den nya soffan, det gick inte alls bra..vi skrattade mest tills vi upptäckte att det fattades en del, en ganska stoor del. En av sittdynorna haha.
Davis teori är att någon snott den, varför någon nu skulle vilja ha en sådan?

Sökandet fortsätter.

Adios amigos!


Gemini <3

Haft en bra helg i vanlig ordning :). Gårdagen var suuuper med fantastiskt väder och mysigt umgänge hela dagen lång. Startade med en sväng på stan med min fina Bergsten och fikade med henne och galna madde ;P. Sen hem och snabbpacka innan vi mötte upp 23 andra glada gamla ffkdamare för att dra till arenan i skövde och ta fram vårt barnasinne i vattnet.

Efter detta var det buffé på o´learys som väntade vilken kanske kunde varit lite bättre med tanke på kostnaden, men vi var trots allt nöjda och glada efteråt och gav oss iväg vidare till glädje för en cider innan vi körde hårt i vipbåset på bogrens med alla hockeymän. Bra kväll helt enkelt.

Idag har vi alla mått som vi förtjänar men trotsat huvudvärken och haft en helbra dag ändå! Söndagar som de brukar vara, galet mycket skratt åt vissa saker man gjorde dagen innan. Larson och jag skrattar ju dessutom extra mycket åt massa trams som ingen fattar: du jag och TG kommer fan bli hundra år bäjjby ;P.

Veckan som komma skall är ännu ganska oklar, kan bli båten inom en relativt snar framtid igen, ganska gött :).

Ne nu är jag trött...

herrå


sanning eller konsekvensLite förändring i vardagen är väl alltid kul. Färgen ska bli mkt ljusare innan sommaren men kunde inte göra mer än så här i taget för då förstör man kvaliten o grejjer.

Imorgon kommer min söta syster hem äntligen :) wiee. Ska bli kul att träffa det bruna snygga aset ;P.

På lördag blir det en heldag med gamla ffkdam i skövde, ska bli sjukt trevligt!:):)

Ne nu ska jag fortstätta med tvätten (vilket påminner mig om att försöka hitta en rik man snart som kan betala för hushållssysslor, shieeet inte min grej detta!) :D


Sol o fågelkvitter

Idag fick jag äntligen en första känsla av att våren närmar sig :).
Efter en lång promenad i solen med hundarna gick jag ut på altanen och satte mig mot solväggen, strax efteråt hoppar Ebba upp i mitt knä och efter ytterligare ett tag studsar även lilla Elsa upp. Så där satt vi tre och bara njöt av solen och fåglarnas sång.

Ibland är det bra fint att leva :)