Halloween

Lördagens hpprov gick rätt åt helskotta, alldeles för mycket matte för min brain. Festen var himla trevlig med start hos berget med massa Goa girls innan vi drog ut till stenstorp och där fanns många utklädda sköp ;). Beerpong och dans och underbara vänner, jodå jag trivdes!! Fick ta hand om en liten tös som mådde lite dåligt och en mr.m som var "trött" :p, duktig tjej hej. Jag Frida o Martin åkte in till stan på natten och då var det läggdags. Mändie kom till m på morgonen så gick vi o köpte pizza till frulle, classic ;). Myste sedan vidare med mändie och bergsten hela kvällen. Nu i veckan blir det tagg för nästa helgs årsfest med fif!! Yäj =D.
Peace people


Mysfredag

Testar på att blogga från mobilen :). Har lite fredagsmys med en av mina bästa vänner och ex merrisen! God mat och snart väntas glass. Yummie. Kom hem från båten igår och gosch det var skönt!! Imorrn är det upprov sen fest! Så blir tråkigt halva dan och sen kul kul kul med utklädning och hela kitet! :D. Puss på er!

En liten bild på en trött mr.green för ett tag sen :)


Flera månader senare...

Jobbade senast i Juli, nu är det dags igen =). Känns mycket bra faktiskt!
Tråkigt att jag o syrran åker upp med endast en dag emellan men så är det ibland.
Händer inte så hemskt mycket i mitt liv just nu, hade en fantastisk helg i goda vänners lag. Skulle fått besök från Norge men de behagade inte dyka upp, lite tråkigt men blev ju mycket bra ändå.

Många beslut att ta, mycket tankar som snurrar...

Livet är inte alltid så jävla lätt men man får vara glad att man är frisk och har underbara människor omkring sig!

<3

Sara