Ayia Napa 2011Nyligen hemkommen från en underbar vecka i ett varmt och ibland lite molnigt Ayia Napa.
En hård skitrolig festkväll blev det, några danskvällar i början av veckan men sen tog vi det lugnt de sista dagarna och njöt av underbara värmen.
Fler bilder kommer.
Nu ska den här trötta tjejen sova.
Peace

Äventyr

Imorgon någon gång under dagen tar tåget mig och Madelen upp till huvudstaden. Tidig fredagsmorgon lyfter planet mot Ayia Napa, tredje gången blir det för mig och första för madde :).
Åhhh ska bli så obeskrivligt skönt att komma bort, har varit så himla mycket att tänka på hemma nu och det har gått mig över huvudet!
Sol, bad och inga bekymmer what so ever --> YES!

2006 var året jag för första gången åkte utomlands utan min familj och istället med min dåvarande pojkvän. En lugn och helt fantastisk resa fick vi då, jag och underbara Martin i Ayia Napa. Memories <3

2010, förra året i september åkte jag mändie och Cedrus till samma ställe men utan det lugna ;). Fest långa nätter och många nya bekantskaper. Sjukt lyckad vecka! :D

Nu är det min och maddes tur!

Tills nästa gång....

Peace

från 2006 =)Från 2010 =)

Without coloursTänker på min goa underbara fina vän Bullen <3 Bli bättre snabbt!

If I could turn back time......If I could find a way


What to doo?!Först var jag ju blondiee som fuck hela tiden.....sen blev jag nästan svarthårig ett tag :P väldigt mörkbrun iaf!.. och nu är det en mix men funderar på att gå åt ett av hållen, vilket?!
Ge mig lite visa råd nu people, pliiiiiis? =)

Paris

Fantastisk födelsedagspresent från bröderna Dahlin till mig och min syster, en weekend i Paris =)!
Fre 9/11- Mån 12/11 var vi iväg och kom alltså hem igår.
Vi var otroligt kulturella som man ska när man är i denna mysiga stad. Massa vin och mat intogs. Vi såg hundratals fransmän med baguetter i handen och njöt av utsikten från eiffeltornet och triumfbågen.
Lördagskvällen blev minst sagt speciell, vi kom hem klockan 07 på söndagens morgon :P. Hamnade slutligen i en rökig karaokebar där jag kände mig väääldigt vit, haha det var en cool upplevelse minsann!

Fransmän älskar att röka, är dåliga på engelska och dom kan absolut inte göra bra mojitos men vi trivdes ändå ;).

Merci, älskade Anders och Emil för detta <3


Run Dahlin, ruuun!!Såhär har jag värmt upp i sommar inför tjejmilen som var i lördags. Festival och andra festligheter. Trodde i ärlighetens namn att det skulle gå åt skogen då senaste gången jag sprang en mil var i nian. Sprang en gång under fotbollsuppehållet i Juli, då kom jag ett par tre kilometer sen fick jag sån håll att jag fick gå sakta hem.
Ja, förutsättningarna var inte de bästa för loppet som gick av stapeln i lördags.
Fredagen den 2a kom och vi satte oss på tåget upp till huvudstaden.
Lämnade väskor för att sedan hämta startnummer och gratisprover på stadion =). Gick maaassor denna dag.
Upp svintidigt ännu en dag på lördagen för att förbereda oss med gröt o grejjer.
Lagom laddade åkte vi till gärdet och väntade in starten.
Bam, där var vi iväg. Hade redan tappat bort fia så jag hittade två tjejer som var lätt att se och som höll ett bra lagom tempo, dessa hade jag som harar nästan hela loppet, de var lite piggare sista kilometern bara.
Tröttare än evvah såg jag äntligen mållinjen och jag hade iiingen aning om vad tiden blev, såg min kusin komma o möta mig och hon säger att hon är skitstolt. Under timmen var klarad, 56 minuter och 53 sekunder blev det och jag kunde inte vara mer nöjd.
En underbart fantastisk middag på bebe och en drink på grill förgyllde lördagskvällen, orkade verkligen inte svänga dansbenen - har aldrig varit så trööött!
På söndagen kunde jag knappt resa på mig, ont i varenda del av min lilla kropp. Hem kom vi iaf och genomled även en träning på kvällen :P.
Bah vilken helg!

Igår kom den förväntade förkylningen ;)

Peace/ S.