Ett nytt liv

Min älskade kusin och hennes kära fästman har fått en bebis! Han föddes igår och är den sötaste lilla kille jag skådat :).
GRATTIS till er<3


Vit som snö

Jag tycker att tiden går för fort.
Jag tycker att tiden går för långsamt.

Imorgon är det julsittning som vi har sett fram emot väldigt länge :). Ska bli gott med julmat, kul att se alla fina människor och att klä upp sig själv!

Nästa vecka väntar en massa basgruppsjobb då vi ska göra en uppsats om en socialrapport. Har hört om roligare saker men det får gå. På torsdag ska jag in och jobba lite sen efter föreläsningen på fredag kommer världens bästa tjejer hit! <3 dör lite av längtan.

Igår mötte jag upp Mossen,Eric och Öster på kvällen för att först dricka några kalla hos Eric sen dra till tempel där musikquiz och dans väntade. Riktigt trevlig afton som dock resulterade i några onödiga fyllesms som jag ångrar lite bittert idag ;)!

Idag blir det troligtvis ensamtid, skönt efter en jättebusy vecka. Kanske lite godis och xfactor ikväll givetvis. Blir nog en promenad också för att göra något vettigt!

Kärlek/sarisen


Flink kvinna den där!

Har avklarat en jobbhelg som startade i torsdags. Tre dagar med jobb mellan 18-ca04 varje dag var ganska tungt men också väldigt skönt. Detta innebar ju att jag inte festade denna vecka vilket min lever nu sjunger tacksånger över. Varsågod, lilla lever!

Mitt arbetscrew, mina barbacksfriends är rätt goa gubbar och gummor får jag allt säga. Tur det för annars hade gårdagen varit ännu mer kaotisk än den var. Det var fullt upp hela kvällen och jag var så sjukt sliten när jag gick till bilen på kvällen att jag trodde fötterna skulle svika mig.

Idag har jag gjort väldigt lite men det blev trots allt lite gjort. Jag fixade lite här hemma sen blev det en promenad med Jimmy och kessi innan jag lagade kycklingwok till oss :). Trevligt!

Nu ska jag snart försöka sova vilket förmodligen kommer gå åt helsike eftersom jag sov till 14 idag ^^. Nu längtar jag redan till nästa helg då det är dags för den omtalade julsittningen! :) wie.

Kärlek/ Sara


Borta bra men hemma finns dom bästa

Har varit hemma i Falköping sen onsdag förra veckan, kom upp till Karlstad igår kväll.

Onsdagen blev väldigt lugn för det var en heldag i Ullared som väntade på torsdagen. Åkte med mor och syster vilket händer väldigt sällan att vi drar iväg på något själva, otroligt mysigt! Älskar verkligen min familj och man uppskattar dom ännu mer när man inte bor hemma längre.

Fredagens dag spenderades först på leklandet sen på Elins esplanad med min underbara jättegravida kusin och hennes söta söta dotter. Jag hade nog lika kul som Tyra på leklandet ;)!
Kvällen bjöd på en Skövdetripp till denna gången med saknade vännerna lusen, Larson och basse med hans gulliga tjej Linda och min kära syster. God mat och lite vin hann intas innan det var dags för hemfärd denna afton.

Lördagen startades med frukost tillsammans med fantastiska underbara Merrisen hemma hos oss, hundarna blev helt galna av att träffa den mannen igen. Vi alla saknar honom :). Vi stack sedan ner till stan med pappi för att göra lite ärenden innan det var dags att säga adjö till Martin för denna gången och återvända till källe för att fixa sig inför kvällens bravader.

ÅRSFEST MED FLOBY IF <3. Blev en helt magisk kväll med allt man kan tänka sig. Förfest hos berget, tal och sång, priser, ett otroligt duktigt och underhållande band, supergod italiensk mat, massa dans som fortsatte ut i Falköpings klubbliv haha!

En fyllepizza på det som jag egentligen köpte till berget Maddus och Mändie och jag mådde som en kung!

På söndagen mådde jag inte alls som en kung, mer som en överkörd katt. Bowlingen gick så dåligt så inte ens jag trodde det var sant. Sedan intogs en farsdags-buffé på bredablick, allt detta tillsammans med farbror, hans flickvän och yngsta dotter (hon är 7 och slog mig i bowling för övrigt ^^).
Väldigt mysig dag.

Ångesten kom krypandes igår när jag var tvungen att lämna mina allra käraste vänner för att återigen åka upp till k-town. Som tur var ville Angelica förgylla min kväll så slapp vara ensam :).

Nu ska jag ladda upp för att komma igång med träning igen efter denna galet onyttiga helg!

Kärlek/sarisen


Wake me up when November ends...

Otroligt vad mörkt det är hela tiden, och massa regn. Grått och trist.
Oktober kändes faktiskt lite mer höstig. Detta känns som en mellanmånad där allt bara liksom är. Visst går allt på i sin vanliga lilla takt men saker blir liksom lite tråkigare, man får ingen energi.

Jag bråkar med huvudvärk alldeles för ofta så det ska bli otroligt skönt att kolla synen igen på torsdag.
Idag fixade vi till våra overallsbrallor och jag ska ärligt erkänna att det där med pyssel inte alls är min grej. Jag har inget tålamod ju! Blev dock okej till slut.

Hur det går med J står skrivet i stjärnorna men ärligt talat så tar jag det bara som det kommer denna gången, känns skönt :).
Ska bli så sjukt skönt att åka hem till schlätta imorgon och träffa alla saknade älsklingar!!!

Har fixat en liten grej till fif-festen som nog kommer bli bra också. Tihi

Sömnen går sådär nowadays. Får inte riktigt tillräckligt på nätterna av någon anledning. Kanske därför jag är så galet jäkla trött på dagarna, mhm så är det nog. Hoppas på snö snart så det blir lite ljusare.

Kärlek / saris

Bifogar en bild som beskriver lite hur jag känner mig, haha!