Att acceptera ensamtid

Dagarna går väldigt fort här uppe. Har insett att man borde stanna upp ibland och försöka ta in allt som händer.
Skolan är relativt lugn denna veckan med en 1,5hp kurs. Nästa vecka drar en till stor kurs igång men det ska bli intressant!

Har haft möte med vår förening också, Spex, som har hand om nollningen och sånt kul! Ska bli väldigt intressant att bli involverad i detta och se hur det är att vara fadder ist för nolla ;)! I början av februari sätter det igång för den kommande kullen. Vi har många idéer som garanterat kommer bli king.

Det blir ibland lite ensamtid här i min lilla lilla lägenhet vilket ofta leder till rastlöshet eller en liten bitter känsla, lätt klaustrufobi också ;). När det regnar ute och man inte har så mkt plugg så finns det dock inte så mkt att ta sig för. Får nog bli en mittpådagenfilm snart. Och där blev jag sugen på godis. Typiskt.

Tur jag har min snygga öster och de andra brudarna att hänga med ibland, igår hämtade vi overallbrallorna och skulle fixa med dom men Uno var stängt så fick bli en kopp på waynes ist. Sen kom J som jag träffade på en väldigt rolig tentafest i fredags förbi så fixade vi en present till hans broder och åkte till Willys innan det blev serier och massa prat om allt mellan himmel och jord till 23tiden då fick jag skjuts hem :). Bra dag!

Nästa vecka åker jag hemhem redan på onsdag em. Vi ska spendera hela Toradagen i Ullared, ska kolla min värdelösa syn och sen shoppaaaa. Mor, syster och förhoppningsvis Larson ska med <3 Yey!
Fredagen kommer gå i goda vänners lag och lördagen är det all in på FIF:s årsfest som gäller! Taggad är order ;).
Söndag blir familjedag och sedan åker jag åter upp hit på måndag em.

Det var mitt liv nu och den närmsta framtiden.

Kärlek/ Saris


Torka aldrig tårar utan handskar

En fantastiskt välskriven serie i tre delar av Jonas Gardell. Omöjligt att inte bli berörd.
Se den!

Kärlek är vackert på alla sätt och vis.

<3/ sarisen


Next: tentamenvecka!

Efter seminariet i fredags som gick ganska bra körde jag stenhårt på bandet i en timme på gymmet innan det var dags att fixa iordning sig för lite koriander och vin med ett rätt stort gäng klasskompisar :) riktigt mysig kväll!

En välbehövlig sovmorgon fick det bli igår och sen lite plugg och massa soffahäng med mig själv som enda sällskap, rätt skönt med första helgen i Karlstad utan besök även fast det såklart är helt underbart att ha folk hemifrån här också!

Vid 18tiden gick jag iväg till Öster och Linda för att laga en fin laxmiddag och sen var det dags för fest. Förfesten var det roligaste på mycket länge med ett ölspel som ballade ur som fan till slut. Skrattade så cidern sprutade ur munnen haha! Riktigt gött häng. Vi avslutade kvällen/natten på tempel där vi dansade till stängning. Åh vad jag gillar mina vänner här uppe :). Väl hemma tyckte jag lite synd om mig själv i min ensamhet men somnade sedan gott.

Idag tog jag ännu en sovmorgon, en väldigt lång sådan. Framåt eftermiddagen blev det en härlig promenix med min söta vän Angelico innan lite kvällsmat och godis med kvinnan! Bra slapp och inte så händelserik dag, precis som en söndag ska vara.

Jag är en tänkare. Analyserar allt helt galet mycket och detta gör mig ofta irriterad på mig själv.
Tänk om man kunde sluta hänga upp sig på saker som är över, vad lätt allt skulle vara då :). Aja, bara att försöka.
Denna veckan kommer allt fokus ligga på tentaplugg, första tentan i mitt liv skrivs på fredag!

Wish me luck.

Kärlek/ Sara


Till slut blev även hon vuxen

Veckorna flyger förbi i rasande fart...
Om ett par veckor skriver vi första tentan, spännande och läskigt.
Min klass är riktigt bra och jag trivs med de flesta.

Var hemma från ons-sön förra veckan vilket var hemskt trevligt!
Fick vara med på avslutning med fifdam, spela en ulagsmatch samt hänga med mina underbara vänner.

Till och med jag blev "vuxen" till slut, studentlivet kommer bli fattigt och jävligt kul. Har redan träffat mängder med fina människor och fler lär det bli! :)
Karlstad är hemma nu och det trivs jag oerhört bra med. Jag och Öster har kommit igång ordentligt med träning och på helgerna blir det oftast en festlig aktivitet... eller två ;)!

Kärlek/ Sara


En Värmlandstös blir aldrig full nej hon blir bara glá!

Jag har blivit student.
Jag har blivit nollad.
Jag har varit hemlös i tre veckor men bott hos underbara Angelica o Adar, bodde även hos Emil som är en helt fantastisk människa - och hans två söta sambos Anton och Matilda.
Jag har flyttat in i min alldeles egna lilla etta och trivs verkligen kanonbra!
Jag har blivit korad till årets nolla :).
Jag har träffat nya vänner och saknar mina vänner där hemma.
Jag har nästan bara mått bra!
Jag gillar Karlstad.

Kärlek/ sarisen