När det lyser ändå från själen

Senast jag skrev här var efter första juridiktentan - sen dess har jag gjort en till och den gick lite bättre, dagen innan midsommarafton fick jag reda på att jag klarat mig igenom första året på socionomprogrammet utan några större tabbar. Ingen firade hårdare än mig den kvällen haha!

Midsommar i Grebbestad 2013 var minst lika fantastisk som alla andra år, ett helt nytt gäng men lika goa - underbart.

Hunnit med två omgångar på båten då jag bara varit på i sex små dagar, nu sitter jag på bussen på väg upp mot två veckor på skutan. Känns ganska tungt men det kommer gå fint :).

Har varit på Putte i parken också med väldigt fina vänner och jag minns inte senast jag skrattade så oerhört mycket under en fyradagarsperiod haha! Awesome, vädret var top notch och allt var bara toppen.

I lördags hade jag, Elin och Sara äntligen vår 25årsfest som vi planerat för så länge och den blev ännu bättre än vi vågat hoppats på! Nästan alla gick all in på temat och det var människor från halva Sverige som alla bara gick så bra ihop och ja - jag var euforisk efter denna fantastiska afton!

I måndags var det dags för mig och min älskade syster att fylla 25 år, vi fick sååå bra presenter och även denna dag var fylld av välmående trots att rösten nästan var borta efter allt firande innan :).

I tisdags körde vi tisdaxklubben nu när vi har åldern inne för det, det blev en massa kära återseenden på förfesten hemma hos oss och ja, gissa vad, det var askul!!

Just nu är hela mitt liv kantat av kärlek och lycka. Sommarkänslorna bara spritter i mig och återigen, om någon bitter jävel inte gillar lyckliga människor - då har ni kommit till fel blogg för tillfället

kärlek // Sara