Sommarfeelings

Jag blev godkänd på tentan, det var på håret men ett G är alltid ett G.
Firade med grill och rödvin med fina flickor, Tess och Bea.

Nu borde jag tokläsa inför nästa tenta som snart ligger framför oss, men min självdisciplin suger och jag är lat så har inte blivit så mycket läsande ännu. Får ta tag i det idag.

Ska nog på Queen-musikal ikväll med P, vi fick billiga biljetter från skolan och jag tror det kommer bli en grym show.

Imorgon är det räkfrossa som gäller med fina klasskompisar, det kommer garanterat bli såååå gott!! En liten avslutning för vår käre Eric som lämnar oss till sommaren, riktigt tråkigt...

Helgen förresten, den bjöd på festivalfeelings på campusfest. Helt galet trevlig dag och trots lite suddiga bilder i slutet så var dagen och kvällen/natten underbar :)!

Söndagen spenderades ute i Kil på crossbanan, P tävlade så jag åkte ut med hans mor och där ute träffade vi hennes kille, lilla mormor och hennes gubbe. Så galet söta människor allihop och jag hade en kanondag trots bakfyllan som ständigt påminde mig om lördagens bravader.

Väldigt förvirrat läge på löövefronten, men det löser sig garanterat till slut - det gör det väl alltid!

Kärlek// sarisen


Skallen är överfull.

Valborg var helt sjukt bra. Vi hade någorlunda tur med vädret trots ett par hagel/regn-nedfall. Alkohol intogs hela dagen och med fina vänner blev dagen perfekt.
Dagen efter var inte lika perfekt, jag och snyggRonja käkade pizza till frukost och i den där sängen blev jag liggandes hela dagen lång...

Förra helgen spenderades först med generaler från Linda och Ture på fredagen för att sedan åka till skåre på natten där jag blev kvar till söndagen.
Det var en väldigt bra helg i mina ögon.

Skola och massa sol mån och tis denna veckan, grill på innergården och mys med klassisar :):)! Tyvärr lite tråkigheter denna dag också som jag dock inte vill gå in på men det har resulterat i en förvirrad och ganska ledsen Sara i slutet av veckan...

Åkte hem till Falköping i onsdags och här ska jag vara tills på söndag, bara massa kvalitetstid med bästa vännerna och familjen, kunde inte kommit mer lägligt!!<3.

Kärlek// Saris