Upp & Ner

Bloggen börjar bli lite finare med Jocke har några saker kvar att pilla med, jag ska bara komma på hur jag vill ha det. 

Just för tillfället ligger jag hemma sjuk, har åkt på den här när vinter övergår till vår-sjukan som så många andra. Jag hostar tills bröstet värker och är hängig/har värk i hela kroppen. Inte så trevligt, hatar att jag inte kan träna, speciellt eftersom fotbollen har känts riktigt dålig det sista. Känns som att mitt fokus varit på annat håll så min prestation de senaste träningarna är jag oerhört missnöjd med vilket är så jäkla frustrerande...

Vart mitt fokus är? Lägenhetssökandet. Planer har gått från att vara väldigt roliga till att kännas hopplösa. Det har förekommit endel käppar i våra hjul och hyresrätter har jag snart gett upp hoppet om då vi sökt säkert ett 50-tal och inte fått komma på en enda visning! Vet inte vad vi gör för fel och det är bara ledsamt, vi får väl trängas i min lilla etta till hösten som vi redan gjort sedan i höstas med den "lilla" detaljen att det inte får plats mer saker här och vart ska min kärlek ha sina kläder?! Frågorna är många och svaren få på den fronten..

Förutom det dåliga jag skrivit om ovan så flyter allt annat på bra. Jag har iaf väldigt tur i kärlek och den växer sig bara starkare ju längre tiden går :). Jag är så otroligt säker på oss och att han är min mr right <3. 

Skolan är chill men har endel att göra under veckan som kommer då jag som vanligt skjuter upp saker tills jag verkligen måste göra dem ;), jobbar bäst under press och så kommer det nog alltid att vara. 

I veckan var min underbara vän Larson på besök i några dagar och det blev mycket välbehövlig kvalitetstid! Vi hann med tapas med tjejerna, promenader och lite vin med Jocke så att dem fick hooka också - det gick givetvis bra då de båda är fantastiska :). 

Tapas! 
Pulled pork, ribs, rökt älginnanlår, småpotatis och aioli samt ett glas rött. Yummie :). 

Kärlek/ Sara