Busy life!

Oj oj oj. 
Min kalender är en viktig ägodel just nu. Den är full av datum och tider hit och dit. 

Idag gick jag och Wester på handledning, fick snabbt den hjälp vi behövde och kunde sedan gå hem och fila ihop det mesta av de hemtentorna som ska in i denna veckan. Tror vi blir klara imorgon. Vi är på något märkligt sätt jäkligt effektiva när vi sätter igång. Sitter inte så många timmar men de timmar vi sitter så är det hårt arbete och få pauser - intensivt och snabbt, precis som vi gillar det! 

Har bokat in fyra intervjuer för c-uppsatsen preliminärt, skickat mail till vår handledare för godkännande av intervjuguide, nästan skrivit klart våra hemtentor och planerat livet framöver lite. 
Jag har även hunnit springa, göra veckans matlådor, fått fler jobbtider i Falköping och chillat en lång stund i soffan. Känner mig som rena rama superwoman! Kanske var kaffet, joho minsann, den här kvinnan har börjat dricka kaffe!

Imorgon väntar mer plugg och en WOD i boxen med mina relativt nyfunna vänner och jimpa som inte alls är nyfunnen :p. 

På fredag åker jag mot Gbg för att möta upp min fantastiska underbara man, hans födelsedagspresent från mig var nämligen en helg i götet med hotellvistelse och kompis-häng! Blir perfekt det. 

10/3 blev den här 24 bast! Inte illa ;). 

Puss på er! Våren smyger sig på

Mitt nya pensionärsliv har börjat och jag gillar det! Somnar mellan 22-23 varje kväll och vaknar runt 07-08 på morgonen, då kan jag oftast ligga och götta mig i sängen ett tag till innan det är dags att fånga dagen! 
När man nu vaknar med känslan av att det är ganska varmt ute och solstrålarna verkar vilja sippra sig igenom persiennerna, ja då är det ju bara ännu bättre! 

Förra veckan fick jag även då en ordentligt dos av solen, i Sälen. En efterlängtad halvvecka med familjen i denna underbara skidort. Åkte slalom och längdskidor och det var sååå kul! Efter många år utan skidor och stugmys måste jag säga att jag saknat det. Hoppas det blir en tradition! Pappa och jag i backarna och på sista bilden kommer mamma i full fart på sina längdskidor :). 

Var så mysigt att hänga med världens bästa föräldrar lite mer än vanligt. 

I helgen åkte jag sedan hem till Falköping. Träffade jockes goa vänner, spelade match, fick ett knä in i låret = lårkaka, spenderade resten av lördagen med familjen Karlsson/Englund och träffade sen berget och Alex en stund innan det var sovdags. Mysig helg helt klart! Fick även lite tid med syster på söndagen vilket gillas massor. 

Igår fyllde mannen i mitt liv år. Hans present är att vi ska bo på hotell i Göteborg i slutet av mars, käka middag på kvällen och hänga med lite vänner. Kvalitetstid när den är som bäst <3

Nu ska jag träna om två timmar och imorgon bär det av mot Falköping igen. 

Kärlek//Sara