Midsommar 2010, grebbestad.

Blev en relativt spontan midsommar i år. Åkte med ett stort gäng på 20 personer till grebbestad och hade fan the time of my life. Har nog aldrig skrattat så mycket på tre dagar och jag bjöd endel på mig själv med :P. Dancebattle o grejjer! Helt fantastiskt, svårt att förklara hur jäkla bra det var! Vi ler på varenda bild och dom säger ju mer än tusen ord. <3 Tack till alla som gjorde min midsommarhelg bäst ever!Ibland är livet så bra!
Hade fint mina vänner :)


FlobyIF-dag!

Gårdagen började tidigt. Redan kl 8 var det dags att stiga upp ur min sköna säng för att ta på sig träningskläder och packa väskan. Heldag ute på ekvallen stod på schemat denna lördag.
7 st från damlaget var vi som ställde upp och hjälpte till på olika övningar på fotbollsskolan. Förutom endel regn o en jäkla massa knott klarade vi oss bra och allt flöt på fint.

Vid halv 6 var vi tillbaka på ekvallen igen efter ett litet stopp hos moster bittan där vi kollade på brölloppet såklart, dags för brännbollsspel med herrarna! Efter mycket om och men hade vi delat upp lagen och så startade vi. Dom med störst käft innan träffade inte bollen en enda gång och det var svårt att vara koncentrerad med alla dessa knott omkring en. I vilket fall så lyckades mitt lag vinna wiee! :)

Efter dusch och ombyte till partystassen började festen. Fotboll skulle kollas på och öl skulle drickas upp. Hade som vanligt en mycket mycket trevlig stund ute i floby med några brudar o många fran herrlaget. Så blev klockan dags för stan och vi tog oss till plantis där jag hade skitkul!
Slutade lite dumt först men sen slutade det hur bra som helst ändå.

Underbar natt, underbar slöbakissöndag och ja det är bra gött bara ;)

 Delar av gänget som kidnappade mig dagen jag kom hem från resan o hade fixat överrasningsfest! <3
Älskar er brudar!


Life.

För snart tre veckor sedan kom jag hem från en semester som varade i 5 månader. Jag och Therese Bergsten åkte runt vår jord och hade det helt fantastiskt!
Rutten såg ut som följer: Thailand, Kambodja, Vietnam, Laos, Filippinerna, Nya Zeeland, Australien och USA.
Alla frågar vilket ställe som var bäst men det är nästan omöjligt att svara på för allt hade sin charm och vi hade det så bra överallt! Vädret var helt underbart hela tiden och ja vi levde livet :).

Ungefär en månad in på resan tog mitt 4,5år långa förhållande slut med Martin vilket naturligtvis var hur jobbigt som helst men nödvändigt. Var skönt att bara tänka på sig själv resten av resan och slippa sakna ihjäl sig varje dag. Det var bådas beslut att bryta upp och vi är väldigt bra vänner idag.

Hemkomstdagen var full av känslor. Vänner och familj gjorde denna dag helt underbar och överraskningsfesten gjorde kvällen magisk, vilka människor man har omkring sig! Helt fantastiskt och jag blev verkligen grundlurad och supersuperrörd! :)

Tack till Marie som fixat o trixat med min blogg och gjort den såhär jättefin <3, saknar dig kvinna!
Australien - Fraser Island <3


Snaaart nystart!

Min underbaring mary fixar o trixar med min blogg o när den blir klar ska jag försöka komma igång lite med bloggandet igen! :)