Hemma

Då sitter man återigen i denna lilla stad och visst är det skönt att vara hemma men jösses vad kallt det är! I min drömvärld var det vår när jag klev av båten men istället snöade det.
Firade avgången med x antal öl och cider med ett glatt gäng sjömän/kvinnor, mycket trevligt.
Bussresan  hem var inte lika trevlig med två skrikande ungar bakom mig som inte höll käft på hela resan, oj vad jag inte kunde sova.
Väl på stationen stod min fader och väntade, snäll som han är bar han min väska upp och ner för trapporna (läs: jag tvingade honom ;P).

Jag vill utomlands, helst nu och vara borta tills det blir varmt igen, ekonomiskt är det möjligt men jag är ingen ensamvarg så kan inte åka iväg själv. Min tjejkompis från båten som skulle åkt med mig i mars hade inga pengar den månaden så nu hoppas jag på april ist!

Saknar en människa mycket men tror att det som jag gjort bara gör mig starkare och jag är hemskt stolt över mig själv att jag klarat mig såhär långt även fast det bara gått ett par veckor! I can do it och jag är bra och värd att må bra! JUSTE

Imorgon får jag träffa min älskade Larson igen och i helgen min lilla lus och massa andra snyggingar, typ min banan osv :). Om en vecka kommer min saknade syster hem, förmodligen som en pepparkaka men jag gillar henne ändå! Ska bli kul att träffa de korvarna igen :D.

På båten har jag varit duktig på att träna varannan dag och även om jag kanske slarvat ett par ggr har jag hållt mig till godis på veckorna vilket är skönt, mitt sockerberoende innan jag började med det visste inga gränser, jag blev halvrädd för mig själv :P.

Nu har jag precis klivit av rullbandet där jag pinade mig igenom 5km :) duktig tjej hej!

Peace and Love // Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback