Resfeber?

Exakt en vecka kvar idag tills jag och Linn sätter oss på planet som ska ta oss till Helsingfors och sen vidare mot Indien!

Börjar känna en viss typ av nervositet inför detta framförallt av den anledningen att Linn ännu inte fått visumet eller sitt pass tillbaka från indiska ambassaden. Annars har vi ett par flygbiljetter att beställa och kanske hotell inför fullmoon men annars är vi färdiga :).

Rutten ser ut som följer: Indien-Nepal-Thailand-Borneo-Malaysia-Bali. Vi åker den 15e januari och kommer hem 31a mars och då har vi varit iväg i 2,5 månader. Kommer bli sååå bra!

Packningen kommer som alltid vara ett sjukt jobbigt projekt som tar galet mkt tid och tänkande. Ska även hinna med att säga hejdå till alla vänner och familj.

Båtturen över nyår gick väldigt bra som vanligt, nyårsafton var väl ingen höjdare till en början men slutade på bästa möjliga sätt :). Ett gäng bittra colorlineare var vi som ville ut och festa. Ist åt vi mackor (!) efter tolvslaget haha.
Åt iaf lunch ute i oslo med ett gött gäng.

Efter hemkomsten sista mars blir jag hemma i blott fem dagar innan det är dags för nästa resa: Italien med fotbollslaget!! Över 50 glada fifare åker med och det kommer bli legendariskt!! :)

Annars ska det bli hemskt skönt att komma till värmen och bli såhär brun igen ;)


Kommentarer
Postat av: Linn kari

Wuuuuuuwuuu<3

2012-01-08 @ 23:56:26
Postat av: Anonym

Fin blogg du har! =) Läget idag?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback