Att acceptera ensamtid

Dagarna går väldigt fort här uppe. Har insett att man borde stanna upp ibland och försöka ta in allt som händer.
Skolan är relativt lugn denna veckan med en 1,5hp kurs. Nästa vecka drar en till stor kurs igång men det ska bli intressant!

Har haft möte med vår förening också, Spex, som har hand om nollningen och sånt kul! Ska bli väldigt intressant att bli involverad i detta och se hur det är att vara fadder ist för nolla ;)! I början av februari sätter det igång för den kommande kullen. Vi har många idéer som garanterat kommer bli king.

Det blir ibland lite ensamtid här i min lilla lilla lägenhet vilket ofta leder till rastlöshet eller en liten bitter känsla, lätt klaustrufobi också ;). När det regnar ute och man inte har så mkt plugg så finns det dock inte så mkt att ta sig för. Får nog bli en mittpådagenfilm snart. Och där blev jag sugen på godis. Typiskt.

Tur jag har min snygga öster och de andra brudarna att hänga med ibland, igår hämtade vi overallbrallorna och skulle fixa med dom men Uno var stängt så fick bli en kopp på waynes ist. Sen kom J som jag träffade på en väldigt rolig tentafest i fredags förbi så fixade vi en present till hans broder och åkte till Willys innan det blev serier och massa prat om allt mellan himmel och jord till 23tiden då fick jag skjuts hem :). Bra dag!

Nästa vecka åker jag hemhem redan på onsdag em. Vi ska spendera hela Toradagen i Ullared, ska kolla min värdelösa syn och sen shoppaaaa. Mor, syster och förhoppningsvis Larson ska med <3 Yey!
Fredagen kommer gå i goda vänners lag och lördagen är det all in på FIF:s årsfest som gäller! Taggad är order ;).
Söndag blir familjedag och sedan åker jag åter upp hit på måndag em.

Det var mitt liv nu och den närmsta framtiden.

Kärlek/ Saris


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback