Next: tentamenvecka!

Efter seminariet i fredags som gick ganska bra körde jag stenhårt på bandet i en timme på gymmet innan det var dags att fixa iordning sig för lite koriander och vin med ett rätt stort gäng klasskompisar :) riktigt mysig kväll!

En välbehövlig sovmorgon fick det bli igår och sen lite plugg och massa soffahäng med mig själv som enda sällskap, rätt skönt med första helgen i Karlstad utan besök även fast det såklart är helt underbart att ha folk hemifrån här också!

Vid 18tiden gick jag iväg till Öster och Linda för att laga en fin laxmiddag och sen var det dags för fest. Förfesten var det roligaste på mycket länge med ett ölspel som ballade ur som fan till slut. Skrattade så cidern sprutade ur munnen haha! Riktigt gött häng. Vi avslutade kvällen/natten på tempel där vi dansade till stängning. Åh vad jag gillar mina vänner här uppe :). Väl hemma tyckte jag lite synd om mig själv i min ensamhet men somnade sedan gott.

Idag tog jag ännu en sovmorgon, en väldigt lång sådan. Framåt eftermiddagen blev det en härlig promenix med min söta vän Angelico innan lite kvällsmat och godis med kvinnan! Bra slapp och inte så händelserik dag, precis som en söndag ska vara.

Jag är en tänkare. Analyserar allt helt galet mycket och detta gör mig ofta irriterad på mig själv.
Tänk om man kunde sluta hänga upp sig på saker som är över, vad lätt allt skulle vara då :). Aja, bara att försöka.
Denna veckan kommer allt fokus ligga på tentaplugg, första tentan i mitt liv skrivs på fredag!

Wish me luck.

Kärlek/ Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback