Jobb och nyårsafton

Igår jobbade jag 10-15.30... Sen åkte jag till merris en sväng... Sen åkte jag hem...

Idag fick jag hoppa in och jobba på det vanliga stället... 16-22 och vi gjorde iiiingenting, haha satt och kolla på tv hela dagen typ... rapport och på spåret bland annat, och kvarteret skatan, den e lite rolig iaf =P... så det gick bra.. sen åkte jag till merris en sväng bara för att jag skulle lämna lite grejjs där.. och sen åkte jag hem en stund senare för att bli serverad plankstek av mammi, muuuuums =)

Imorrn blire förfest med mat och lek med mina brudar ;P.. hos tessan, ska bli mkt trevligt.. inte ofta man träffar alla på samma gång =)... sen blire feeeeeeeeeest med min älskling hihi..<3 och tjejerna såklart...

Nu har jag inget mer att rapportera.

TJING

Julklapp/Ettårspresent

Julen var som vanligt. Bra och mysig. En skillnad var dock att martin kom på kvällen och spelade sällskapsspel med oss och pingis, mycket trevligt =) Han vann hela tiden vilket var mindre trevligt men guud va kul det var att se martin göra charader, Maha =D.. han och mina bröder va i samma lag och vann med 2-1.. fast vi tjejer (jag,elin,fia) vann första och den omgången gilldes mest ;P.

Klapparna är jag nöjd med som fåen. Massa kläder fick jag. Och nu ska jag och mitt feta ass dra till nautilus och shäjka på magmaskinerna där för jag fick ett träningskort på 4 månader =) det ska fasenemej utnyttjas till tusen !

Av min älskling fick jag ett jääääättefint silverhalsband, ett hjärta med typ en diamant i mitten. Mkt bra skit. sen fick jag en polotröja som han hade hängt ett långt guldhjärtehalsband på... ohhh va fint de va ihop, merrisen är grym.. sen fick jag även en kombinerad ettårspresent/julklapp som var en helkroppsmassage på lilla spa som vi var på idag. och det var uuuunderbart ... jäätefint ställe det där och en mycket duktig massös. Och när jag väntade på att hon skulle massera klart martin så fick jag sitta i massagestolen och i ångbastun och även äta frukt och dricka vatten. sååå himla mysigt var det.. MUMS, det va verkligen värt att vänta i 4 månader på martin ! hhihi du är så söt

Igår så vare ju fest. Var inte så jättesugen och va faktiskt skettrött efter all stress och mat julen bär med sig men jag kom igång sen. Var hos mackans bror på¨förfest med massa bra killar och även jen. karin och jessie. trevligt vill jag säga. Sedan efter ett tags halvt kvävande köande så kom vi in på terassen och kärebarn va folk de va . Men mkt trevliga människor och kul var de. Jag och merris skulle va smarta och gå å hämta ut våra jackor innan resten av folket kom och skulle göra samma sak. Men givetvis hittar dom inte martins jacka så vi får snällt stå och vänta (och frysa halvt ihjäl) tills nästan alla är ute från terassen. Om vi hade kommit ut direkt hade vi också sluppit vänta till klockan typ 3,30 tills vi fick våran jäkla pizza.. men så var inte fallet. Men iaf så deppade vi inte ihop för det och blev hemskjutsade av mari och mattias (TACK) och soov.

Dagen har varit likamed baaaakisdag. Har inte gjort nått typ. Sett på tv och pratat med björn å jen medan martin jobbade i några timmar i morses.. Sen ätit (väldigt lite eftersom min mage är helt cp dagen efter fest jäääämt).. sen massagen som förgyllde dagen... Nu mår jag sådär, magen är fortfarande i värdelös form men annars så går det väl framåt antar jag..

Martin är så himla gullig mot mig när jag mår dåligt och det vill jag tacka honom till tusen för.. Han är världens bästa pojkvän och daaamn I LOVE HIM <3... underbara du .. kärlek som sjöööeen..

De va allt.. peace <3

God Jul mina vänner.

Klockan är över 12.

Jenny och Martin har åkt hem, Dalle och farmor är kvar här.
Julbordet ligger tungt i våra matsäckar. Spriten flödar hos männen.

Dalle är lite rund om fötterna och bröderna sitter och fnittrar åt honom.

Underbara stämning.

Imorgon ska jag öppna julklapparna från martin, can´t wait, men jag kan inte bestämma om jag ska öppna dom innan eller efter kalle anka, svårt beslut men det får jag ta och avgöra imorgon.

Nu ska jag ner till la familia igen. Fina människor det där =) så jävla kul med dom iaf..

PEACE <3

... och goooood juuuul mina vänner

Bilder

Jag har så lite för mig såhär på eftermiddagskvisten så jag hitta lite bilder =) Mest från Eddies förfest innan terassen :




Och sen från några andra tillfällen också:





HAVE FUN

ikväll kommer min älskade brorsa hem också, han e söt =)



SEE YA


Förresten förresten förresten

igår hade jag tråkigt.. och så svarade annisen inte på msn så jag ringde henne å tjöta lite... åsså frågade hon va jag gjorde och jag sa givetvis att jag hade tråkigt, för det hade jag... då sa hon att hon och carro skulle komma och hämta mig, men dom stannade här ist.. vi bakade kladdkaka, två satser negerbollar och åt massa chips, MOFFARKVÄLL nr 2... mackan kom med lite cöla och annat vi behövde, som chipsen och vanillinsocker.. danke... mysigt folk det där.. =) Det var gårdagens trevligaste, lätt! <3 Tack för att ni kom snärtor =D



Looooov <3

Ett välförtjänt lov startade igår...
Jag tycker iaf att jag förtjänar det, inte för att jag har pluggat arslet av mig men ändå...

Gårdagen spenderades med Merris, Jennifer och Berris. Först lagade jen å berra mat till oss alla fyra, sen åkte vi och köpte massa candy och annat fett till filmen vi skulle se, nämligen "borat"... den var lite halvcp men ganska rooolig.

Sen gick vi och la oss för att idag gå upp vid halv 10.. jag skulle nämligen till skövde med mamsen då för att få ilägg och sådant till fötterna från ortopedtekniska...danke danke

Efter det gick jag å mami i lite affärer, blev kär i ett par skor på skopunkten... men min ekonomi tillåter inte riktigt detta då jag är skyldig min syster närmare 1000 spänn efter all julshopping.. tack så mkt att allt är så dyrt och alla jävlar har en inkomst utom jag i min familj känns det som, min syster har ju bara ca 6000 kr mer på sitt sparkonto också... ahh jag älskar det!!! NOOOOOT

Vad ska då sara göra på jullovet? Jo hon ska imorn ehh träna klockan 17.30.. sen möta brorsan på stationen <3.. sen kommer kanske martin på kvällen efter hans joooobb.. =)

På tor blire springning med larsson på förmiddagen, sen kanske lek med min annis på eftermiddagen/kvällen, vilket var alltför längesen med min lilla pärla <3 ihh me like

fredagen börjar nog med träning sen kanske lek med brolle eventuellt...

lördag är likamed julmiddag med familjen och respektive så det blir mysigt...

söndag är juuuuuulafton, och då blire med släkten bara sen ska jag hämta merrisen så ska han vara med oss i slutet... =)

vidare uppdatering kommer senare...

Puss <3 

Helgen

Det har varit en bra och dålig helg.

Det braiga var fre-lör för då vare bara massa myyyyspys med martin.

Det dåliga var idag när jag baaaara har pluggat (och tränat lite me)..
Psykologi
Religion
Matte..

Hjälp mig klara provet imorrn annars är saris kööörd!

Peace <3

Tillägnat Marie

Tillägnat Marie.

Varför?

Har inte en jävla aning ;P

Marre är en konstig människa people. Tro aldrig något annat. Jag saknar hennes hundar lite dock, och hennes pappa. Frågan är om hundarna eller pappa Jacobsson är gosigast. HMMM

Världens bästa tisdagskväll <3

Jävel va kul de va i tisdags.

Förfesten var väl rätt bra antar jag, fick städa en del och ta hand om en för full klasskompis men sen var det ållefestare, bästa jävla ålle ever.. HAHA fuck va vi skrek och hade oss, jag lusen å larsson va kvällens bästa tror jag...sprang runt i våran bästaste outfit med klassen och hade oss.. kärebarn, SÅÅÅ BALL... sen sov vi max en timme på tis natt så vare helt plötsligt ons morgon igen, vi drack nån cider och drog vidare till ållymipiaden (som alltför många i klassen dissade)... det gick åt helvete men kul hade vi <3
AHHH se å njut.....


15 månader, wehjuuuu

Jupps, idag är det den 10/12-2006... 15 månader efter 10/9-2005, dagen då jag och merris officiellt blev tillsammans.. Vi smuffla å gruffla långt innan det men ni som känner merris vet hur han är, seeeeeg och lååångsam med att komma till skott så att säga... Bah bah bah.. iaf, så är det..

Så idag har vi haft myyysdag. Min kusin, hans fru och deras två ungar (kan man kalla sånna som går i nian för ungar? dessutom är dom förmodligen längre än mig också!) kom och väckte oss klockan 11 för dom äter luch klockan 12.. BAH jävla människor.. Ja så jag och martin pallra oss upp och åt luch som frukost klockan 12 idag.. fick sitta framför tv:n som tur va för vi fick inte plats i köket =) mihi... sen har vi bara moffat och moffat och moffat idag, och igår också för den delen..

Jag och martin var och handla till min familia igår. martin fick stå för den stoooora godispåsen och den dyyyraste glassen (alltså säga till mamma att det var han som valde de, för de var faktiskt så).. som tur är tycker min mammsi om martin så mkt så det var looongan så att säga..

Så, en slö dag innan men nu sätter pluggandet igång.. har svenskatal imorrn, ska fylla i träningsdagboken sen i september typ (yes, jag är seeeeg med den tråkiga skiten), plugga NK och eventuellt även matte... YEY happyface, inte.. alla mina tankar kretsar just nu kring ållympiaden.. hur vi ska kunna trycka in 27 pers i en etta på wetterlin och så vidare =P

Men I LOOOOVE MY MAN IAF... den bästa pojkvännen på jorden <3 nanananana

naaaaaaawePUUUUUSS PÅREJJ HONEY <3

Symöte

Jag, larsson och ida har samlat våra lurviga för att sy kreaktioner till ÅLLYMPIADEN... synd att vi inte har nått plejjs att bo på bara... BAH!

Larssons kreation är ett linne till mig, låt oss inte förtälja hur resultatet blir... HAHA

Ida syr jättetajta short som visar hennes slidkonturer. MAHA....

Alltså, larssons grejjer är snyggare, men idas är SÅÅÅ mkt mer roliga att se på.


Och såhär kul har vi:
83442-44

Larsson tittflashar och nålar nått

symöte

Ida syr med rumpan bar.

83442-46

Jag har feta vader och en jävligt snygg outfit (INTE)!
Linne made by larsson.
Mössa made my myself =)

Tänk färg på våra bodies och BAM! SMURFAR!!!!! lalalala

Men vafan vill du!

Jag tror någon med sketmycket makt hatar mig.

Först vare ryggen i helgen. Direkt efteråt får jag ont i halsen och i foten. DohdubbleDOH.

Men jag ska inte klaga för mkt.

För i det stora hela är allt underbart. Längtar och fixar inför ållympiaden som äger rum på ons. Festen börjar dock redan på tisdag =)

Jag typ bor hos fam.Green. Väntar nästan varje dag där på att min mammsi ska sluta jobbet och komma och hämta mig, eller på att jag ska hämta henne efter jobbet. Har vart så denna veckan iaf. Men jag har väl hållt hus där nästan varje dag i jagvetintehurmångaveckor... Trivs så bra där.. alla är så mysiga. Tröttnar jag på martin går jag och pratar lite med björn. Peter kommer hem varje dag och säger alltid samma sak "saris, har du inte gjort kaffe till mig idag heller!?" haha, ja, han kallar mig för saris ;P
Leena brukar komma hem, skälla lite på martin för att han inte gör något hemma, sen brukar hon prata med mig om andra, roligare saker, när hon är klar med skällningen på merris ;) haha han behövert! Julia har jag dock inte pratat med så mkt för hon är så sällan hemma. Hjälpte henne med hennes hår en gång. typ. men hon är säkert go hon också. John har flyttat hemifrån nu, vilket iofs bra, för nu har merris större rum :P.. men han har jag festat med och praaatat en massa med de senaste festerna på terassen. vad vi har pratat om är dock ett frågetecken även hos mig =P.. men han är snäll.

Mmm, bra skit är de! På söndag har jag och martin hållt ihop i FEMTON ---> 15 MÅNADER =) wiee.. känns såååå bra =D

Nu ska jag och min onda hals ner och laga lite mat.

Imorrn ska jag ehh leka litegrann med merris och sen hem och städa tror jag.
så ni vet. ALLA ni som läser (ironi)

TJING

Helgen. typ.

Fredags: Hipp som happ bestämde jag och lusen oss för att åka till skövde och inhandla julklappar. Vi tog med oss brolle och min kusin också. Köpte lite klappar till bröderna och sååå. Sen åkte vi till Partaj, en mycket trevlig lite store måste jag säga och sofia gillade den skarpt.
Efter skövde åkte vi till donken där min lilla merris jobbade och lovade att fixa värsta burgaren till sofia som tack för att hon klipper honom, men det blev en helt vanlig med kyckling på.. T t t, han duger inte till det där jobbet den lilla jäkeln ;oP.. Sedan åkte jag och sofia hem till henne där vi rimmade lite och hade allmänt gemytligt. Inväntade sedan Martin som kom med chips och godis för att vi skulle kolla idolfinalen hos henne. Hon gillar sällskap och vi gillar henne =) Förra helgen (eller om de va i förra veckan?)  var vi där och åt mat också.. Hon och martin kommer bra överens, de gillar vi =) Sen åkte jag hem och soov alldeles för sent.

Lördags: Klockan ringde tidigt. Rink-bandy på g minsann. Tredje gången vi mötte vartofta som innan hade vunnit dom två andra matchen. Nu blev det oavgjort. Efter matchen fick jag toooookont i ryggen. Men åkte iaf upp till jobbet och hämtade nyckel åsååå. Sen åkte jag hem och sov, för hade planerat att träna kl 15.30.. Vaknar kl 15 och märker att ryggvärken har blivit tusen ggr värre! TYPISKT tänkte jag, ingen träning. Sen slutar inte värken trots att jag hela kvällen ligger på värmedynan och med tigerbalsam och zon och allt möjligt insmetat.. Får ringa jobbet och säga att jag eventuellt inte kan jobba. DOh jag som skulle tjäna multum bara för att det inte fanns jobb ( ca tretusen på 14 timmars jobb )... En vänlig kvinna jag ringde sa att hon kunde jobba iaf på morgonen. Tack och lov för det.

Söndags: Klockan ringer även denna dag vid 7-tiden. Ställer mig upp och märker ganska snart att ryggvärken inte är borta överhuvudtaget. Så somnar in igen och ställer innan dess klockan på 10. Vid 10 går jag upp och lyckas faktiskt duscha utan större problem. Dock med lite smärta i ryggen. Ringer sedan jobbet och säger att jag fortfarande har ont, hon säger att jag ska ringa igen efter lunch. Vid 13-tiden känns det bättre så jag åker in och jobbar iaf i 8 timmar. Vi tog det mest lugnt, gick i ca en timma, kollade på film "da vinci koden" (som va ganska bra) och sånt. Vid 22 slutade jag och min älskling står utanför med bilen och väntar på mig. Vi åker hem till honom, jag får välförtjänt ryggmassage och sedan somnar vi in.

Igår: Skoldagen börjar 11.10 med naturkunskap. Jobbigt att sitta på stolarna med ryggvärken men genomlider den lektionen plus mentorstid. Sedan åter till merris för att vänta på pappa en stund, vi skulle till kss i skövde för att jag skulle träffa ännu en ortoped. Efter en stunds väntan får jag träffa ortopeden, som var mycket bättre än han i örebro, dom verkade mer angelägen om att få matrast än om min fot. BAH!.. fick sedan gå ner till ortopedtekniska, göra fotavtryck och få ett nytt skydd att testa..Ska även få ilägg till skorna. Alltså, ortopeden där var mycket bättre och nu ska jag få ännu mer hjälpmedel till min lilla fossing. TACK säger vi för det. Efter skövdetrippen och en fika med far åker vi in till fkp igen, jag möter merris för att återigen åka hem till honom och spendera en natt till med honom (mums=D).. dock blev min rygg värre när kvällen kom så whaina en massa och martin fixa massa saker till mig, värmedyna, liniment och sååå.. Jag, martin, Björn och karlsson såg på en film, hette nått i stil med "another gaymovie" eller nåtttttttt... DEn var hemsk! Värsta bögporrfilmen... shit va äcklig.. men lite rlig emellanåt också.. Martin fick försvara sig eftersom det var han som hade laddat ner skiten ("men jag trodde den mest skulle va en komediiii")

Idag: Började 09.30..kollade på en skitkul film på svenskan..gick hem, fixade frukost till mig och martin..kolla på tv..inväntade fotbollslektionen, fick med mig martin till odenhallen.. förklarade för peter att jag inte kunde träna pga ryggen och att jag därför inte heller kunde va där och hjälpa till, så vi fick gå hem igen.. åt kladdkaka, kollade mer på tv.. sen åkte jag hem innan 17 för merrisen skulle jobba.. nu har jag å syster rensat bland massa skivor å shit... PUST.. snart är det "greys anatomy" WIHOO =)

LEV VÄL!

tihi
Ge mig gärna sommar igen, snälla?