Going Home =S:)

Med blandade känslor ska jag imorgon bitti lämna denna vackra stad åt sitt öde.
4 veckor har passerat med raaasande jäkla fart och vi har haft vänner här 2/3 av min tid =), mycket trevligt dock som jag nämnt innan mycket fest också. Men nu har vi tagit det relativt lugnt sen cissi åkte, festade i förrgår på mojitos och det var trevligt förutom att jag alltid lyckas få stalkers efter mig, även här :P.. Men men dansa fick vi göra och bra musik var det! Sen spelade vi poker med våra israeliska grannar, haha jag vettefåen vem som vann eller förlorade men dom hade ändå konstiga regler där så who cares!

Idag har vi (av olika anledningar, ^^) varit lite kulturella, kollade in olimpic och lite som fanns på vägen ner, det var vackert men svettigt! Ohlala.

Igår på beachen (där vi fick varsin härlig asiatmassage) pratade jag o mary om hur vårt samboliv hade fungerat och vi kom fram till att det hade fungerat fruktansvärt bra med tanke på att vi inte hade umgåtts sådär hemskt mycket innan vi åkte iväg :p.. Lite intressant det där, men vi tog en chansning och det gick fruktansvärt bra! =D Lite irritation finns ju med alla man umgås med mycket men det hade vi inte räknat med annat och vi är inte långsinta så ja, det har gått över förväntan, I LOVE MY FRIEND MARY ;).

Idag har jag shoppat lite presenter och gick sorgset igenom de underbara grändaffärerna en sista gång :(.. Jag vill ha så mycket affärer i fkp med!!! Köpte även lite candy till resan och så vidare.. En bra svettig dag ;) Ikväll ska vi till ryans (stammispuben) haha, och säga adjö till våra vänner vi lärt känna här nere! Ja och det var väl allt för denna resan!!

Adios!

image136


Bakfylla =S

Dagen idag är ingen bra dag. Jag drack lite för mycket drinkar igår och mår nu som jag förtjänar, försvann från mina älskade vänner (sorry igen) som var oroliga men det löste sig för jag var bara på toaletten (i två timmar eller något sådant^^)

Jag ska bli nykterist efter denna resan, typ.
Jag ska träna 14 ggr i veckan och bli hälsosam, kanske.

Ja jag lär ju inte ha gått ner i vikt här iaf, så sorry martin jag kanske är brun när jag kommer hem men under brännan kommer det finnas en hel del fett, men vad fan ska man göra när kebabrullarna här är så fruuuktansvärt goda ? Inte vårt fel skulle jag säga.

Sötcissi är här på besök, hon har varit här i två dagar och det har varit två rejäla fyllor (i förrgår somnade vi på en av två förfester haha). Så hon har bra inflytande på oss ;P.. Närå, vi gillar dig kvinna!
Dom kvinnorna är o shoppar nu, eftersom jag inte kan röra mig idag utan att må illa så ligger jag i sängen med marres dator och berättar alltså här om min äckliga jävla tokfylla jag hade igår.

Fick ett mail av broder emil med hans krönika som handlar om hans lilla barcatripp och oj vad han skriver bra den mannen, haha! Fruktansvärt roligt :P.

Helt sjuuukt vad mycket jag saknar martin, helt seriöst - jag avlider snart... en vecka kvar idag, hoppas det går fort fast ändå inte, måste burna lite mer innan jag är redo för hemfärd.

Men hallå, märker ni vad osammanhängande jag skriver, är nog inte nykter än...blöööh
Ne nu mår jag illa. Hejdå