Upp med humöret, nu är det helg =)

Ja idag är jag glad. Kan man vara annat? Vaknar upp bredvid den underbaraste människan i världen, ser ut och märker att det är helt underbart vackert väder. Halsen är bättre också så imorrn är det maaaatch =), sedan är det fest med massa brafolk =D. Varit ute på en lång promenad med pappa och vår sötaste vovvsing ebba ! Ja som sagt, mina vänner. Ibland kan livet bara vara sådär underbart bra!

Dessutom ska jag snart på en intervju, dock ska jag ju bort i 4 veckor så hoppas dom kan överse med detta pga en alltför sen intervju, jag trodde ju det var helkört så då planerade jag semester ist. Humm, aja jag hoppas iaf på det bästa, jag är ju som sagt på solskenshumör idag så hoppas det kan smitta av sig på dom =)!

Igår var jag med några flickor hos sanna, det blev massa skvaller o snacks, bra skit.


Funkade inte att ladda upp bilder idag så skiter it....
ciao för idag!
 

Tankar?

Jag tänker inte lika mycket nu som förr i tiden (ja jag är en gammal skata). Och det som jag tänker får inte ni tre som läser min blogg veta för det är porriga tankar haha, ja om vem undrar ni nu.. det berättar jag icke..
Idag har jag o marre simmat igen! Mycket behagligt, och jag har ont i halsen så ska nog inte träna box ikväll (jävligt viktigt vetande)..

Jag hatar speglarna på badet, jag är fruktansvärt blek var summan. Tröttande.

Ikväll ska jag kolla på träningen eller vara med, sen ska jag nog mysa med några brudar verkar det som, kul med sånna inbjudningar, det tackar jag så mycket för! =)

Puss o kräm

(Min hjärna var väldigt intressant va, marie?)

Beach 2008?

Jag har simmat två dagar denna veckan, endast för att jag är fruktansvärt lättflörtad =P.
Men det var skönt minsann när det var klart.
Jag väntar väl litegrann på att få höra något från båten nu snart image127också, dax att dra sig upp dit en gång till innan barca faktiskt, I need the money ju.
Ja och idag är det träning, kanske även imorgon. Jag håller med andra ord på att försöka bli liiite mer fit inför beach 2008, även om jag sällan lyckas så kan jag väl få intala mig själv att det hjälper.

Min underbara bror har varit här i nästan en vecka men är nu på väg tilbaka till uppsala.

I lördags var jag på balmiddag med en vän från fristad. Mycket trevligt och massa nya människor fick jag träffa, eller Bara nya människor rättare sagt. På söndagen var det lite av en bakisdag med massa film o en hel del godis.

Ja, annars händer det inte mycket mer på dagarna, träffar martin tills han börjar jobba.
Han är bra skit min Martin <3.
Yes, en liten uppdatering från moi, enjoy.


Love / Sara

Uppfräschad blogg

Min vän Marrebarre har grejat med min blogg. Mycket vackert, eller hur?
Den 11 april åker vi till Barceloooooooona!

image126

Hej.

Hejsan hoppsan.
Hemma in sweden. Här tar jag det lugnt och stilla, så som det ska vara. Umgås med massa underbara människor som finns här omkring, ingen nämnd ingen glömd.
I mitten av April åker jag o Marieee till Barcelona kan jag nu meddela offentligt haha ;D, ska bli riktigt najs.
Igår shoppade jag loss i skövdestan och idag var jag socialsällskap i skövdestan :P.

Det går bra nu, kompis.

<3

Nu ær det bra igen! =)

Nu har jag bytt skift med en snæll kille från tapasen och gør massa olika saker på dagen ist! Mycket bættre och mer omvæxling på det hela.. Så nu ær jag glad.. får dessutom mer fritid o kan shoppa o ha mig på kvællen =)... wieee... Hinner inte uppdatera så mkt (marie! ;P) før jag jobbar typ hela tiden o nu måste jag verkligen sova snart..
Jag sanna jennifer matilda o linn va o såg showen hær presic och det var jættebra.. skitcool!!

Hoppas allt e bra hemma i gamla fkp.. Jag kommer førmodligen hem på onsdag som det verkar nu.

Peace

Ps! Martin & Sara ---> 29 månader =)! Ds!

Hata Havet

Ja just nu hatar jag den hær jævla båten. Usch, jag har fått det værsta jobb man kan tænka sig.. dock ær mænniskorna jag jobbar med dær uppe helt underbara.. men det hjælper ju bara till en viss del.. jag får gøra massa skitjobb och har bara 1,5 timmars paus från kl 10.30-00.00... sådær kul kan jag lova :S.. vet inte hur længe jag måste gøra detta.. Kan bli så att jag ær kvar lite længre och jobbar med lite andra saker... det återstår att se.
Nu måste jag æta och ha mig, ses

Ps! Barcelona ;D Ds!

Grattis Maryyy =D

image125

Den här vackra varelsen fyller 21 år idag. Får väl passa på att säga grattis nu innan det är försent =)

...Framtiden får utvisa resten av historien...