Mot ljusare tider?

Ja nu är fan allt plugg klart och jag känner mig flera kilo lättare (på grund av böckerna alltså, kaggen den sitter där den satt förut och den vill nog inte försvinna)

Nu kan man ju bara njuta av att det snart är lov för faseN! =)

Lovet inleds först inatt redan med martinmys,som alltså fortsätter tills imorgon. Har två lektioner och lite samtal att ringa imorrn, annars en lugn dag. Mer martinmys efter skolan och sen kommer min älskade BROR hem =) Andersgölliplötten kommer till lilla Gudhem från stora Uppsala. Ja, man saknar ju den lilla grisen när han bara kommer hem några få tillfällen /år. Så det blir hemmamys imorrnkväll.

På lördag ska jag och jen (som tvinga upp mig astidigt! ;P) kolla på merris å berris när dom spelar rinkbandy.. weeei , hihi.. jo men det ska bli najs.. sen ska jag träna med kik i tre och en halv timma! BAH svinlänge men gött...

På tal om fotboll så ringde flobys tränare igår och fjäskade lite.. han har hört talas om att vi ska byta klubb och tar tillfället i akt att försöka få in oss i flobys lilla lag :P... jaja det återstår att se vad som händer och fötter...

Lördag kväll är lika med fest som sagt och jag längtar masssssor.. hoppas det blir lyckat denna gången också =)

Söndagen kommer också den innebära massa mys med först martin och sen ta farväl av anders igen kan jag tro =/.. kul att träffa honom lite iaf! =)

De va allt... TJING!

Jag vill ha lördag idag... nananananana

Först ska jag berätta om det dåliga.
Att jag har/har haft SJUUUKT mycket saker att göra innan lovet, mest denna veckan.

Startade med Naturkunskap i måndags, gick trots allt ganska bra faktiskt.

Sen sket jag i att plugga i måndags och lekte lite med merris istället. Och så pluggade jag på psykologiinlämningen igår och läste svenskahäftet också, för idag var det nationella a-delen. Det kändes också helt okej men man vet ju aldrig.

Idag ska jag skriva klart psykologin, börja på svenskainlämningen (om jag orkar!) och göra rättskunskapsläxa. Lasse lät oss slippa hans skriftliga förhör för han tyckte synd om oss som hade så himla mkt att göra. TACK LASSE! =)

Plus att vi har kämpat en hel del med projektarbetet denna veckan, som vi för övrigt ska utföra vecka 47, vilket är jävligt snart med tanke på att vi har lov nästa vecka och praktik veckan efter.

Jag har fått bekräftat att jag får vara på räddningstjänsten. Sen att jag ska vara där med David och Adel är ju inget jag tänker kommentera.

Men men.

Nu måste jag keep on going så att säga.
Men på lördag äre fest! (och 3.5 timmars träning med KIK!!!)

TJING!

...

Vad ska man säga om helgen.
Dålig?

Kollade lite på km och va lite hos emma i fredags.
Gick upp astidigt i lördags och spelade rinkbandy, vilket resulterade i förlust och ryggont.
Martin kom igårkväll och åkte hem inatt. Han har smittat mig med förkyyyldning!

Allt är kris och elände.

Jag orkar inte le, orkar inte vara glad. Inte nu.

Vi gör tåggrejjen imorrn larsson. På bestämd tid.

Naturkunskapen, Svenskan och Psykologin kan ta mig där ryggen byter namn.
Tjing


Slutet av en dikt.

...
Och jag kan ju inte ens ta livet av mig
nu när järnvägsstationen är nedlagd!
...

Lasse läste en dikt idag på lektionen om en stackars kille från ett litet litet samhälle.




Det är lite bättre idag. Nervositet och stress har dock präglat min dag idag. Mina glasögon som verkade vara putsväck (men sen hittade elin dom i bilen), och kärebarn va mycket jag har att plugga i helgen. Helt sjukt. Och så nervositet för andra saker också.


Ljusglimten i min tillvaro idag var såklart lilla merris, men kärleken är inte alltid lätt. Det har jag fått erfara. Men nu är den bra och kurvan verkar vara på väg lite uppåt nu efter en liten svacka skulle man kunna säga.


wie

Nu kommer det närmare.

Som ett svart moln endast över mig.

Hösten är en sorgsen period fylld av ångest och självkritik, dålig sådan.

Tankarna kommer smygande snabba som självaste blixten, och jag kan inte fly ifrån dom.

Ångesten kommer fram i allt som händer omkring mig, skolan, vännerna, kärleken. Och det går inte dölja den!

Det är under sånna här perioder man bara vill bortbortbort ... från allt som är jobbigt.

Men är problemen fortfarande kvar när man kommer tillbaka? Jag vet inte.

Just nu vill jag bara sova, och sova tills våren kommer tillbaka, varm och glädjande. Så som det ska vara. Pirrande magar hos nykära människor. Människor fulla av livsglädje och ork och energi. Precis så som det ska vara...

Det är inte bra nu.

Men jag hoppas på bättre tider. Kanske redan imorrn?
(PMS är en humörsvängande vecka. Tack som fan för den som kom på det! )

Tack för mig.


hmm

Motgång&Medgång

Öhh.
Var ska jag börja.
Minns inte när förra uppdateringen tog slut men jag gissar att det var för en vecka sen jag satt här och skrev av mig lite.

Veckan då.
Om man bortser från matteprovet så var veckan relativt underbar. Massa inställda lektioner på grund av att samhäll c:arna va i Bryssel.
Torsdagen var jag helledig på. Den spenderades med Martin. Han fick klippning av min kusin på morgonen och sen drog vi vidare till skövde där han inhandlade några fina skjortor och sååånt.
Sov hos green tis-tor. Och det verkar aldrig bli tråkigt att vakna upp i den sängen.
En lektion i fredags och sen bar det av till Maria där vi kollade på baaalklänningar. Vi provade massvis med klänningar och två föll mig i smaken. Dock kan jag nu inte välja mellan dessa två vilken är mycket förvirrande.
Fredagskvällen innebar Idol och lek/moff med marie. Mycket gemytligt.
Lördagen startade egentligen vid 16 efter enbart slöande med fotbollsträning. Sen snabba fötter hem och fixa iordning sig inför kvällens bravader.
Kvällen inleddes hos jennifer, vilket var mycket trevligt. Sen gick vi vidare till erik och adam, vilket också var trevligt. Dock möttes jag av en gaaanska så full martin green, yes.
Sen vidare till terassen vid typ tolv. Där fick man va i typ en timma för sen var någon trött. Iofs var det inte jääättekul där inne heller men. Kvällen slutade iaf dåligt. Och denna dagen började dåligt. Idag är jag ingen optimist.
Och så måste jag skriva ett jävla svenskatal som jag ska ha på tis. FUN, mwepp!

Jag har ingen lust med någonting idag. Ingen lust alls.

Jag tror på att veckan som kommer blir booooring. Don´t know why.

Men en ljusglimt i tillvaron är ju att lovet närmar sig. Men vafan ska man göra då?! Jag vill bortbortbort. Men har inte råd så får la stanna på det här stället.

De va allt för mig.

Tjing

GUESS WHO?

Ja, ni hade rätt, marrebarre har vart i farten här hemma...

Fepplat med min stackars blogg... PINK IT IS <3

Uppdatering.

Jag är lite seg på det här med att uppdatera mig. Men i ärlighetens namn har jag inte hunnit, eller orkat, eller brytt mig...

Vi kan ju ta en liten summering av helgen för tidigare än helgen, ja där sviker minnet nivet.

I Fredags var det ULLARED med larsson, siss, merris och anna bertil. Ditfärden var väl ganska tröttsam eftersom vi åkte vid halv sju från gudhem. Dock fanns det några små "ljusglimtar" även då.
För att ni ska förstå tar jag och ger ett exempel av "allt" som hände:

En tysk bil kör ut framför våran svarta stadsjeep. Mrs Bertilsson blir tokarg och lägger sig på tutan, över ratten alltså, även fast det var elin som körde. Den tyska bilen måste ha blivit körd av 100-åriga tanten eller något för inte fan gick det över 50 på 90vägen. Givetvis blir vi, som är ivriga att komma till ullared, toookigt stressade så vi får ju helt enkelt ta och köra om stadsjeepen. DÅ, mina damer och herrar får herr Green den briljanta idén att MOONA mot dom stackars turisterna. Sagt och gjort. Jag skämdes i en halvtimma efteråt. (inget ont mot mr.Greens stjärt nu alltså MOAHAHA, *blinkblink*). Ja, sen fikade vi och kom så småningom fram till ullared välbehållna.
Hemfärden klarade vi utan moonande och dylikt, men det regnade väldigt mycket?

Väl inne i affären delade vi på oss. Jag fick ju gå med Martin och vara hans myyycket modemedvetna smakråd (ehurmpf). Efter många om och men och "jag vet inte, jag vet inte, vad tycker du osv" så hade vi klarat av tjocka tröjor och t-shirts. Jeansen var kvar. Vi stod i en provhytt och jag granskade ett par jeans som mannen hade tagit på sig, då hör vi från den dära radion:

Kan Anna Bertilsson gå till damunderklädesavdelningen där Johanna och Elin väntar!!!??*2... Moahaha, de va lite sköjj och vi gav ifrån oss ett litet lätt fnissande.

Efter tre jeans som var braaa och efter mååånga provomgångar var det dags för mig att vimla ut bland alla kläder och letaletaleta. MEN NÄRÅ, för då ringer dom andra och säger att dom typ är klaaara och frågar fall inte vi är klara snart... JAHA, då fick jag typ haffsa mig igenom alltihop och resultatet blev i klädesväg endast tre tjockare tröjjor, två typ t-shirts och två linnen och en jäkla massa underkläder. TACK för den snabbtitten liksom. Kom på massor som jag hade glömt sen. Det var deeeeprimerande. Tack martin för att du behöver mig som smakråd ;oP... nädå, jag ska inte klaga. Han hittade ju massa saker, och om sanningen ska fram så är han i MYCKET större behov av kläder än vad jag är såsåsåså, det är väl lugnt.

På fredagskvällen var ålle planerat, men jag hade ingen vidare lust med det så det blidde myskväll med martin, björn å jennifer ist. Det funkade finfint, jag gillar mys toookmycket.


Lördag, uppgång vid nio! för martin började jobba vid 10. åt frukost och så hämtade elin mig och vi åkte ner till sofias lägenhet. Sov i massa timmar och sen var det FKIK match. Dom vann och det var en asbra match. 
Efter matchen åkte jag hem och fick med mig en fru krafth. Jag duschade åsså sen åkte vi in till stan igen, till elorade å grejjs sen lämnade jag elin hos henne och hem till martin för ännu en myskväll. Trodde jag.
Men istället blev det en fotboll/film-kväll med några pojkar: Berris, Merris, Karlsson, Torsten och Daviiiid =)
Det blev väl en helt okej kväll ändå till slut =)...


Söndagen startade lika tidigt som lördagen för martin skulle jobba 10 även då. Men dock låg jag kvar i sängen denna daaan och fick sen lite frukost på sängen (ja, jag tjatade till mig det =P)...Sen vid halv 11 nån gång åkte jag vidare till brolle. Och vi pluggade ända till halv 8 på kvällen med endast två pauser, och jag skämtar inte! GISSA om jag va trött på matte sen. Jag somnade 21.


Idag har jag också pluggat endel så är trött nu också. Fick träffa grisen lite förut och fick alltså min dagliga martin-dos. De gillar vi. Dock kommer jag nog inte få den dagliga dosen imorrn (bara kanske)... och inte på onsdag..mwepp... menmen, det överlever jag =)
I LÖÖöööÖÖÖve him och imorrn är det 13månader... SHIT POMMES!

De va allt.

TJINGTJING