Gott nytt.

Gott nytt år önskar jag er alla.

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag hade tänkt mig lite god mat och vin med vänner och pojkvän. Men istället fick jag halsfluss och bihålsinflammation, typ.

Så här sitter jag med mia föräldrar och nu kom min moster och hennes man. God mat blir det iaf, men inget vin. Pencillin.
Ha en underbar kväll allihopa !! // sara

Sjukskriven.

Har varit sjukskriven sen i torsdags kväll. Himla kul - inte.
Feber, halsont, hosta, miljoner nysningar och svett och snor så man kan drunka. Ett evigt soffliggande som äntligen börjar bli lite bättre. Imorgon ska jag nog kunna ta mig igenom 10h arbete efter att ha förlorat en himla massa fler timmar =S. No money.
Julklappsbyte imorgon med jobbet också, har till och med rimmat lite mellan snytningarna.

Ja så de senaste fyra dagarna har inte varit så stimulerande, har kollat på många avsnitt av ellen degeneres show och miami ink typ.
Himla mysigt var det i lördags när jag låg här dock, då ringde mary o ville ha med mig på lite mys och även frida, jag tackade för inbjudan men ville inte smitta ner dom vackra varelserna. Även lusen med gäng ville att jag skulle titta in men även där fick jag ju avböja. Känns himla bra i sjukstugan när kompisar ringer och uppenbarligen har tänkt på lilla mig :D. Åh!

Grattis till malin på jobbet som fått en liten knodd - bella :)!

Igår var hela barnaskaran dahlin dock samlad för det årliga julgodisbaket. Även fast jag inte kunde medverka så mkt så är jag nöjd med resterande människors gärningar. God knäck, nått kladdigt godis med massa mums i, mozartkulor och marknadsgodis :). Och med julmusiken i bakgrunden, mamma som kommer in och lägger sig i varannan minut mellan dammsugningen fast hon inte får, pappa som stånkar med husbestyr  och ebba som springer runt och biter på tomar, då mina vänner är julstämmningen total.

Jag älskar min familj och det är underbart när alla är samlade <3


Livet.

Jag fortsätter lite på samma bana, tråkigt för er - känns bra för mig.
"Ibland önskar man att livet vore slut
- men för det mesta vill man att det ska börja"
"Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så""Tänk positivt, snälla tankar gör dig vacker"

"Den lättaste dagen under en bantningskur är den tredje, för då har man i alla fall redan slutat. "

 

"Jag skulle gilla morgnar bättre om de började senare"


Visdomsord.

Igår på morgonmötet ville vår chef säga några väl valda visdomsord. Det enda jag kommer ihåg och tog till mig av tre var detta, som verkligen fick mig att tänka till.

När du blir äldre och börjar se tillbaka i livet, vill du då säga

"jag önskar att jag hade..."

eller

"jag är glad att jag gjorde..."Nu måste planeringen börja, det känns okej, men det SKA kännas helt jävla underbart.. Sådeså!


Underbara helg! =)

Åh, jag slutade 13 i fredags! Sensation eftersom jag alltid slutar 21.15 på fredagar annars, jag hade bytt tid för att kunna spela cup. Det gjordes i vårgårda, resultatet är inget att prata om men det va kul ändå. Efter det åkte vår bil med hanna m, elin c, elin d, jag och anna l vidare till en pizzeria i herrljunga o käka. Gott och med måånga härliga skratt. Fiiiin fredag, lååång fredag, nästan ledig fredag.

Lördag morgon startade tidigt, jag, mor, moster, kusin och syster skulle på spa i lindås. Det tog evigheter att komma dit och hitta dit och det låg mitt ute i ingenstans, men vilken avslappning, vilken underbar relax, vilken härlig start på en skitbra dag. Fotbad, ansiktsmassage, ryggmassage, ansiktsmask, hårinpackning och bastu, bubbelbad, rullning i snön och peeling, mat, fika, MUMS. Så jävla underbart.

Lördag kväll, bortbjuden till syrrans svärföräldrar (haha japp! dom ville gärna att jag skulle komma), trerätters, gott! Vin och likör. Finfint, sen in till stan och söta frida tiverman där göllungarna elin w och helene e också var. Mer vin och mys framför tv:n, massa tjöt därtill :). Jag o frida var kvar längst o jag trivs med den kvinnan, bra skit.

Söndag och chiiiiiiiiill, träning sen utan bakfylla - härligt.
Martin kommer hem om några timmar och efter träningen får jag träffa honom. <3 löööve

Ja, det var det.

SWEEEEEEEEEEEEAT (mary, i miss you -pling!) :)