Äventyrsnerven kittlar.

Jag spenderade lördagskvällen hemma med martin och film och föräldrar igår, ganska gemytligt men jag var sugen på party. Dessvärre hade jag inga vänner på min sida igår så då fick det bli hemmakväll som sagt. Shit happens.

Jag gick ner ett par kilo denna veckan, kan hända att jag gått upp dom nu under helgen men det känns skönt att jag ska sluta vara så förbannat onyttig på vardagarna nu.. Ska försöka ta upp träningen ordentligt nu också hade jag tänkt :).

Ja det var det om ytligasara..

Den 7e åker jag o syster till oslo för att hälsa på emma med sambos, jennifer, jessie, karin o de gänget plus min gamla kollega linda leinonen, ska bli göööörkul =) :D wie.

Jag börjar bli riktigt sugen på äventyr nu, men som sagt, 2009 - kommer jag inte iväg då kommer jag aldrig iväg.

Peace Love and UnderstandningHAHA, när jag var ett liiiiitet baaaaaaaaaaaaaaarn...

Jag vill göra mig snygg för dig.

Okej, omg denna veckan. Alla vänner håll er borta, sara försöker sig på en fasta! Jag har lagat mat o grejjat - i två dagar, de första två dagarna av tio är nämligen sk nedtrappningsdagar.

HELVETE VAD ALLT SMAKAR SKIT. UUUrk.

Jag har bestämt mig för att fuska, rensa kroppen med ett the som inte ens går att lukta på - no way josé! Det åker i soporna. Imorrn börjar den riktiga utmaningen, att dricka i 6 fucking days, endast. Haha, får se om något att den där dryckesskiten smakar någorlunda, om så inte är fallet blir det jobbigt, då får jag helt enkelt börja käka igen. Jag är liiiite aniiiingens äckelmagad för detta, euw. Det var mina päron som tyckte att jag skulle börja med mitt när dom körde sin nutrilett-kick start (på fem dagar). Jag tror jag ska förkorta min fasta. Jag är hungrig hela tiden o allmänt pms:ig. Inge bra.
Jomenvisst är motivationen bra, rövfasta!

Och så jobbar man på coop, nybakat bröd, nygrillat kyckling och nygrillade revben, packar upp godis, you name it.
Haha det bådar gott detta (kanske blir av med mitt nästanberoendeavsocker).. mmmmmm choklad

Vill dock poängtera att jag inte enbart försöker mig på fasta för att gå ner i vikt, det ska tydligen rensa kroppen på massa skit och man ska bli pigg som en mört (har sovit efter jobbet i två dar o knappt orkar gå ut med ebba, sure!).. Dock så hade jag inte klagat om ett par 5 kg försvann - vips borta! Äh, ah, ni fattar. Eller inte,  gud jag är förvirrad!
Ne fyfan va det kurrar - godnatt.


Färjan.

Det här är en berättelse om en händelse som utspelade sig mellan fkp-sthlm-åland mellan lördag och söndag den 11-12 oktober i år.

Lördag morgon.
Vaknar tidigt, lär ju ha glömt hälften och måste raka benen som ser ut som en hårdjungel, eller nått. Shit va trött man är! Strax efter 9 ska vi samlas på stationen, och det gör vi. Några nya ansikten men dom allra flesta kände man ju såklart igen. Älskade ffkdam! Bussresan upp till Stockholm går bra, vi stannade på gamla nalles och åt, sen kom sören, vår busschaufför igång med dåliga skämt och enhel del snuskiga sådana också. Huvva. Drickandet hade börjat redan vid 10 så vi låg inte efter när vi kom till färjan - cinderella - ja, den som är med på tv:n. Kan i förhand berätta att dom filmade turen efter vår, skööönt för oss :D... Efter att ha checkat in hytterna (som var fruuuktansvärt klaustrofobismå) och tax-free:n så satte vi oss i två hytter mitt emot varann och fortsatte det vi redan påbörjat - festandet. Klockan 9 var det dags att äta vikingbuffé o den satt fint. I kön till denna hittade vi några från nya zeeland men jag gjorde klart för dom från början att jag inte var tillräckligt full för att prata engelska... än ^^...

Efter maten fortsatte vi lite i våra hytter för att sedan ganska snabbt gå till karaokebaren, wiee. Annica var den enda av oss som sjöng men jag o larsson lyckades givetvis missa henne när vi gjorde nått annat någon annanstans .. hmm.. Jaja kul var det iaf och några av våra tjejer kom i god kontakt men de nyss nämnda grabbarna från nya zeeland..

Efter flera klubbyten och bandhäng längst fram (och även så savea vi bandkillarna från en myycket skrynklig tant, ingen orsak grabbar från SNSB - sveriges näst snyggaste band) så åt vi fyllemat och vips så var klockan typ 6 på morgonen och vi somnade väl mellan 6-7 där någon gång. MYCKET ROLIG och alldeles lagom kväll med lite för mycket äckliga män, men annat kan man väl inte förvänta sig.

Söndag morgon och frukosten stängde vid 10, vi gick upp vid 9 och då gunga det, inte mycket frukost intogs av mig! Sen sov vi massa timmar till, sen åt vi igen och sen var det dags för en låååång hemfärd med mycket skratt och trötthet =). Och ett mcdonals besök (ja, vi åt en hel del ;P)...

Det roligaste jag gjort på länge, som alltid med det gänget. Helt underbara och det var så sjuuukt galet och kul.

TACK för det mina flickor..

Pussssssssssss

Ny dag, nya tag.

Jomen, det är faktiskt bättre.

:).
Jag med mina tjejer i ffkdam på lördag. Ojojoj!

Peace

Mörker.

Idag är ingen bra dag. Vissa dagar går ingenting som man vill, allt gick fel på jobbet och jag är bara så trött. Varför känns det som att det alltid ska vara upp till mig? Jag kanske bara är hemsk att umgås med.
Man ska inte ta saker och människor för givet, man ska inte det.
Tack larsson för att du vill röra på fläsket med mig och att du hörde av dig, det behövs inte mycket mer än så.
Jag har pojkvän, men vi sitter verkligen inte ihop.

Sorry folks, men det är ingen bra dag idag och jag känner mig fruktansvärt ensam. Det är alltför mörkt nu....tills vidare

Hösthelg.

Halooooooouuuuuuuuuuu!

Jobb ikväll, jobb imorrn :(.
Fest i skövde med anabanana imorgon maybe.
Kanske hittar på nått annat nyttigt.

Det är redan Oktober, and I liiiiike it! =). Köpte en mysig jacka idag, it´s grey!. Marknaden med fina vänner igår. Nu ska jag bara orka börja träna o tighta till min kropp lite så kommer allt fixa sig till slut :). Om en vecka blir det ju kryssning med världens bästa ffkdam wie =)))).

Ha en riktigt bra fredagskväll allihopa, det ska jag försöka ha trots jobb och tidigt läggning.

Varma kramar / Sara