One life, One chance.

Påskhelgen har nyligen passerat, jag har tjänat en hacka penki mer än vanliga helger på jobbet och jag hade vääärldens bästa lördag!

Åkte till Gbg på förmiddagen för att se matchen mellan IFK Göteborg - Djurgårdens IF. Sofia tvinga på mig fel tröja och klacken till dessa båda lag var helt sjuuuk, galet mycket folk och det flög flaskor o soptunnor innan. Matchen slutade 6-0 till Göteborg.

Efter detta keka vi på burger king för att sedan sitta o njuta av det underbara vårvädret på en restaurang/bar o dricka lite göttit. Tåget hem och Djurgårdsfansen hade inte gett upp sitt lag, vi satt i restaurangavagnen och hade det mycket gemytligt.

Till ekvallen och föööörfest, som slutade i omklädningsrummet för det fanns det musik. Så underbart rolig förfest va det längesen jag var med om! hahahahhahahaha
På terrassen (som vi tydligen bara var på i en timme typ har jag hört från säkra källor hahahha) var också skitkul och sluta med att en mumsig man bar mig på sina axlar haha!

Ah helt underbart var de o jag mådde bra i söndags som tur va då njöt jag av det återigen underbara vädret, solade lite medan bakismartin söv i soffan :P..

peeeeeeeeeeeace people !


Tröttheten.

Vilken fruktansvärt jobbig vecka. Stress = alla blir griniga och gnälliga. Då blir Sara irriterad och tycker att foolk åtminstone kan vara lite trevliga även fast det är mycket att göra.

Har kommit på att jag dagdrömmer lika mycket som JD i "scrubs", när jag packar min kyckling eller min revben så står jag o funderar över mitt liv, och avundas andras liv. Ja, jag måste faktiskt erkänna att jag slösar en del tid på att vara avundsjuk på hur andra har det, och det är ju skitdumt tänker ni - japp, alldeles riktigt!

Tänk om jag inte hade gjort så och varför gjorde jag inte så. I den trista vardagen blir det alltid så många tänk om jag skulle och jag kanske borde. Det svåraste jag vet är att få mina tankar och drömmar till verklighet. Jag skulle till exempel vilja sommarjobba på ett ställe där jag tjänar FEETTT me penki så jag kan resa överallt i höst - men seriöst, 300spänn på att jag är kvar på coop. Jepp, that´s me (fast jag va inte  allvarlig med 300spänn, så mkt har jag inte över just nu =P).

I mitt lilla huvud har jag från hösten o flera år framåt planerat minsann. Men men men. Så många men.

Neeeee nu ska jag snart keka donken, för det kom jag o martin fram till att jag var värd idag efter slitsamma arbetsdagar hihi..Och för att morgondagen är en ännu värre. Blaj! 

Det var väl about it.

Peace
och
Puss
/ Sara